Serving lunch

Sushi Forest 寿司の森

sushi bar
Rating 3 / 5

Fresh Sushi.


Customer experience

Child friendly
Vegetarian
Accessible

Reviews (41)

Suosion myötä buffetpöytä on ollut useasti vajaa. Toivottavasti asia korjataan.

Due the success buffet table has been short

     
     
     
Experience: Lunch Price: 11€ Added: 16.04.2019 View previous reviews (2)
Rating: 0

Arvostelujen harhauttamana kävin viikonlopun buffassa; osoittautui virheeksi. Sushipalat seisseet liian kauan pöydässä, riisi (jota oli nigireihin ladattu valtava köntti) oli kuivaa ja mautonta ja makumaailma loisti muutenkin poissaolollaan. Lohi oli hyvää ja tuoretta mutta se olikin ainoa positiivinen. Muut kalat, munakkaat jne olivat joko rutikuivia tai ylikypsennetty ja uitettu makeassa kastikkeessa. Ruoka linjassa muiden buffet-paikkojen kanssa.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 14€ Added: 20.05.2018
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Sushi Forest on pieni sushipaikka Hämeentien valtaväylän varrella. Se ei tee itsestään mitään numeroa, mutta ahtaa sisäänsä jokainen arkipäivä ahnaita sushinhimoisia lounassuita. Lounasbuffet irtoaa sopuisaan 10,90 euron hintaan. Hinnalla saa misokeittoa kärkeen, susheja reilua kymmentä erilaista ja päälle kahvin. Osa susheista on perinteisiä, osa erikoisempia. Grillattu lohi pienellä töräyksellä majoa on havaittu kenties parhaimmaksi. Myös wakame-merileväsalaatti tuo hyvää kontrastia sushin syönnille. Se voidaan kuitenkin todeta, että sulatejuustoviipale ei toimi riisipalan päällä, ei sitten millään.

Palvelu Sushi Forestissa sujuu puoliksi englanniksi, puoliksi suomeksi. Rouva hoitaa rahastuksen ja pöytien siistimisen, herran hoitaessa keittiöpuolen. Ravintolan miljöö meni kertaheitolla uusiksi kesken arviointijakson. Uusi versio on edellistä seesteisempi ja miellyttää silmää enemmän.

Sushi Forest tarjoaa suhteellisen rauhallisen lounaskokemuksen, mitä arvostan suuresti. Meininki nimittäin on verrattoman paljon rauhallisempaa kuin esim. Kurvissa sijaitsevassa Luckiefun’sissa, vaikkakin siellä sushit ovat piirun verran parempia. Kaikelle on aikansa ja paikkansa.

Lisää ravintola-arvosteluja löytyy blogistani:
https://tulinnainjasoin.blogspot.fi/

     
     
     
Experience: Lunch Price: 11€ Added: 01.01.2018
Rating: 0

Sushi Forest on viime vuoden kuluessa muodostunut minulle luottopaikaksi sushinälkään Kallio-Sörnäis-seudulla. Arvostan erityisesti kookasta ja monipuolista 16 palan lounassettiä (n. 11 €), mutta myös ilta-aikaan tarjottavaa yllätyssettiä (Get Lucky 14 kpl / 12 €). Lohen ystäville on tarjolla monenlaisia kombosettejä.

Annokset kootaan todella tilauksesta ja kuten "Uusi kantis" kirjoitti aiemmin, biitit on muotoiltu käsin. Riisissä on makua ja henk.koht. pidän sen koostumuksesta. Onko sitten oikeaoppista, sitä en osaa sanoa, koska alhaisena plebeijinä en ole kalibroinut makuaistiani Japanissa.

Taso ei ole kuitenkaan täysin horjumaton. Olettaisin tämän johtuvan siitä, että paikka on yhden ihmisen yritys: hänkin varmaan joskus käyttää tuuraajaa sairastumisen tms. takia.

Joka tapauksessa, jos olet tienoolla, Sushi Forest on varmempi valinta kuin kilpailijansa. Ravintolasali on sushimestaksi poikkeuksellisen tilava: skidivaunujen kanssa mahtuu varmasti sisään ja syöttötuolia löytyy.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 11€ Added: 25.03.2017
Rating: 0

Helsingin parasta sushia (tähän mennessä). Foodoran kautta tilaillut nyt muutaman kerran, toimitus tulee pikaisesti mutta se ei onneksi näy ruoan tasossa. Myös wasabia ja soijakastiketta on tullut oikein riittävästi, mikä usein ollut Foodoran toimituksissa ongelmina.

Perussushisetti (hieman vaihteleva) on hyvää tasoa, riisi ehkä murenee vähän helpommin mutta on maukkaampaa kuin yleensä. Mutta sen sijaan hieman hintavammat tulisella majoneesilla höystetyt grillatut lohinigirit vievät suorastaan kielen mennessään.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 31.10.2016
Rating: 2

Kaiken kaikkiaan hyvää sushia. Riisi ehkä hieman pehmeää, mutta hyvää.

Majoneesi tuntui kuuluvan melkein jokaiseen sushiannokseen täällä, mistä en itse niin perusta.

Palvelua sai odottaa sunnuntaina iltapäivällä pitkään, ja tilaustakin sen jälkeen myös pitkään, yhteensä melkein tunnin. Työntekijöitä näytti olevan paikalla vain yksi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 10.07.2016 View previous reviews (2)
Rating: 2

Uusi kantis. Olen sushipuristina ja sushikotikokkina vältellyt. Minusta majoneesi ei kuulu sushiin eikä trendikäs roiskekoristelu. Ei olisi kannattanut.

Riisi on hyvää ja sopivan etikkaista, itse asiassa parempaa kuin kenties missään muualla Helsingissä. Ehkä hiukan liian pehmeäksi keitettyä. Kaikki tehdään käsin, eli nigirin riisiä ei ole tehty muotilla ja kala on puristettu siihen kunnolla kiinni. Erityisesti kiinnitti huomiota itse tehty tamago (munakas). Melkein aina se on teollista pakastekamaa ja aivan eri asia. Misokeitto on ihan hyvää vaikka en juuri pidä shiro misosta (valkoinen), rakeinen maalaismiso on paljon maukkaampaa ja minusta sopii sushiateriaan paremmin. Kaiken kaikkiaan Sushi Forestin makumaailma on paljon rikkaampi ja taspainoisempi kuin Stadin tusinasushipaikoissa.

Palvelu on ystävällistä. Paikka hiukan nuhruinen ja ylimääräisen pölyä keräävän krääsän voisi siivota pois. Ainoa miinus tulee vihreäteejuustokakun kanssa katetuista vanhoista sokerilusikoista. Ne ovat kivan näköiset, mutta niitä ei ole tarkoitettu ruokailuun ja ne maistuvat ikävästi kuparilta. No, pöydässä on haarukoita.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 08.07.2016
Rating: 0

Lounaaksi 16 sushipalan annos, hinta/laatusuhde oikein hyvä, keitto tosin ei ollut kummoista. Paikkana myös aika kolkko omaan makuuni. Palvelutilanteet myös aika kiusallisen tuntuisia, kun sekä asiakkaalla että henkilökunnalla huono kielitaito, tässä tapauksessa englanti. Aion kyllä käydä toistekin, jos liikun nurkilla ja sushia alkaa tehdä mieli.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 11€ Added: 28.05.2016
Rating: 0

Maybe the best sushi in town. And the green tea cheesecake was to die for. We came for lunch and paid €10 each had mix 16 pieces and the salmon selection of the day. Miso soup was complimentary and maybe best I have had in years. Only down part was no children high chair. But we managed well!

Definitely very highly recommended!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 15.04.2016
Rating: 5

Yksi parhaimmista, ellei jopa parhain! Erittäin taidokasta ja hyvää!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 50€ Added: 08.12.2015
Rating: 3


Location

Hämeentie 32, 00530 Helsinki - Route
0449883299
https://www.facebook.com/SushiForest/?ref=hl

Options