Closed now

Codle

Rating 4 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (12)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

9 € neljästä pienestä kesäkääryleestä, joissa oli vain ohut suikale tuorekurkkua, 1 mintun lehden pikku-riekale ja niin vähän kanaa, että ensin luulin että oli unohtunut kokonaan. Maku ainakin oli unohtunut eli todella plaah kokemus. Kastike menetteli, mutta kokonaisuus todella köyhä - mutta hinta puolestaan ei, ihan liikaa moisista. Toka kertaa kävin, en käy enää.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 08.08.2016
Rating: 0

Hyvä palvelu, Pho-keitossa oli paljon täytteitä ja maku oli hyvää. Reilukokoinen annos. Kesärullat myös hyviä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 25.05.2016 View previous reviews (2)
Rating: 1

Kokeilussa Pho-keitto tuplalihalla. Annoksen saatuani vertasin sitä ystäväni annokseen joka oli normaali. Annoksissa ei ollut mitään eroa. Kun tiedustelin miksi annokseni on samanlainen kuin ystävälläni vaikka maksoin 3€ extraa minulle sanottiin, että liha oli loppunut. Lisähinta kuitenkin kehdattiin veloittaa. Tunnen itseni petetyksi. Itse keitto oli maukasta, mutta lihoja ei tosiaan ole nimeksikään. Nälkä lähtee tällä setillä korkeintaan pariksi tunniksi. Ei jatkoon.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 05.02.2016 View previous reviews (2)
Rating: -1

Hyvää phota, jolla on hinta kohdallaan! Myös rullat herkullisia, joskin myyjä aluksi unohti tilaamani rullan. Asiakaspaikkoja melko vähän.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 14.09.2015
Rating: -2

Mahtava keitto jota lapset mielellään söivät mietona ja aikuiset maustoivat oman maun mukaan.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 12.09.2015
Rating: -4

Herkullista ja ystävällinen palvelu, kuten Aasialaiseen kulttuuriin kuuluukin, suositukset!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 19.08.2015
Rating: -3

Olin todella innostunut siitä että kurviin tuli vietnamilainen ravintola, joten kävin lounaalla ja vetäsin tofukeiton. Keitto oli ihan ok ja siinä oli mukavasti potkua, mutta ei se tehnyt minuun mitään lähtemätöntä vaikutusta. Täytyy käydä uudestaan.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 16.07.2015
Rating: 0

Kävin syömässä sekoitus nimellä listaan merkityn nuudelikeiton. Sekoitus tarkoittaa että nuudelien lisäksi liemessä lilluu katkarapua, kanaa, naudanlihaa sekä jotain itselleni tuntematonta braatwurstin näköistä lihaa.

Keitto oli ihan maukas, mutta lihat eivät maistuneet kovin tuoreilta. Riisit ja nuudelitkin taisivat olla huoneenlämmöstä valmiiksi valmistettuina soppaan lisätty. Fish sauce maistui vahvasti ja keitto oli mielestäni hyvin maustettu.

Sitten makunautinnosta sulattelukokemukseen:

Seuraavana yönä sain suht rankan vatsataudin joka kesti koko seuraavan päivän ja kuume nousi lähes 39 asteeseen. Uskon että kyseessä oli ruokamyrkytys, kuitenkaan varma en asiasta voi olla. Sen verran vahva on epäilyni ruokamyrkytyksen suuntaan, että halusin mainita asiasta tässä.

Asiani vielä tiivistettynä: Ihan maukasta keittoa lounasruokalamaisessa miljöössä, heikkovatsaiset välttäkööt :)

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 24.06.2015
Rating: 3

Reilu annos hyvällä mausteella.

Etsittiin niihin normaaleihin lounaspaikoille korviketta/lisäystä ja kompastuttiin tähän paikkaan. Sisään tullessa ensivaikutelma oli hieman kolho ja mielenkiintoinen yhdistelmä ylipäätään kun kyseessä on kahvila ja nuudeli paikka.

Menu oli kuitenkin selkeä, ja palvelu toimi hienosti. Tilasin nuudelikeittoa tupla härällä. Annoksen tultua pöytään oli ensimmäinen ajatus että ainakin keitolla oli kokoa ja sisältöä. Maku oli oikein maukas ja lisäkipossa tullut lime lohkare sekä chili oli kiva lisätä oman maun mukaan keittoon.

Ruoka tuli myös nopeasti vaikka luulen että se johtui suurimmaksi osaksi siitä että paljon asiakkaita ei ollut kyseisellä hetkellä paikalla.

Suosittelen lämpimästi, oli hyvää ja paljon.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 23.06.2015
Rating: -1

Iso vati. Monta kertaa kulkenut ohi ja aika monta asiakasta noinkin askeettiseksi kahvilaksi. Piti kokeilla.

Keittovati on melkoinen, varmaan kolmin-nelinkertainen pikanuudeliannokseen verrattuna. Odottelin liemessä pikanuudeleista ja halvoista kiinalaisista tuttua msg-makua, mutta oli kaikkea muuta. Suhteellisen mietoa, mutta maukasta. Limen pala ja hiukan silputtua chiliä mausteeksi on mukava lisä. Nuudeleita syödessä kannatta hiukan varoa, sillä pisara chilillä maustettua lientä polttaa silmässä aika ikävästi.

Annoksen kana oli pienoinen pettymys. Etukäteen (edellisenä päivänä?) keitetty broileri alkaa nopeasti maistua 'Mummo Ankalta', eli vanhalta ja tunkkaiselta. Sama homma useimmissa aasialaisissa ravintoloissa.

Piti hetimiten hiukan nostaa arvosanoja, sillä kesäkääryleet ovat maukkaita ja tuoreita. Kanattaa pyyttää tulinen kastike, sillä se ei ole meikäläisten makuun lähellekään liian tulinen. Nämä eivät siis ole kiinalaismallisia friteerattuja kääryleitä, vaan ohueen läpikuultavaan riisipaperiin käärittyjä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 17.06.2015
Rating: 0

Community

Images

Fans (2)

These people have marked this restaurant as a favourite.


Location

Hämeentie 21, 00500 Helsinki - Route
http://www.facebook.com/CodleHelsinki

Options