Opens at 10:30

Ravintola Nilgiri

nepalilainen ravintola
Rating 3.5 / 5

Ravintola Nilgiri is the authentic Nepalese Restaurant in Kulmavuorenkatu 4, Sörnäinen, 00500 Helsinki. We have prepared a menu consisting of original and delicious Nepalese dishes. On top of this we also serve a variety of popular South Asian meals including Curries, Tikkas, Koftas, Tandoori dishes and Naan Breads. Many of our dishes are also available for vegetarians. Please visit, taste, experience, and enjoy authentic Nepalese food and hospitality at Ravintola Nilgiri!


Customer experience

Vegetarian

Reviews (49)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Sitä samaa. Ei tämä varsinaisesti huonoa ole, mutta samasta eteläaasialaisesta keskuskeittiöstä kuin kaikki muutkin vastaavat, jolla ei ole juuri tekemistä aidon nepalilaisen tai intialaisen ruoan kanssa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 18.11.2016
Rating: 0

Edelliseen kertaan noin vuosi sitten taso on noussut. Kasvislistan Nilgiri paneer oli todella maukas ja minulle chiliä oli aivan sopivasti.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 01.10.2016 View previous reviews (2)
Rating: 0

Olen juuri vieraillut viime viikolla tämä paikka illalliselle perheeni ja otin kanan rintapaloja suuri testi ja myös perheeni he ottivat Nilgiri MIXMAX myös oli hyvä testi ja hyvin sisustettu levy .small ja aivan paikka, jossa nepalies musiikki taustalla rakastan sitä. Jos olemme ympäri Helsinkiä, tykkään taas .Thanks paljon Nilgiri joukkue oman hyvin huoltoa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 08.09.2015
Rating: 3

Palvelu on erinomaista ja ystävällistä. Ruoka oli erityisen hyvää ja puitteetkin oikein ok, ehkä hieman ahdas. Lounaan hinta oli kohdallaan.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 30.07.2015
Rating: 0

Lempipaikkamme. Raita ei ole ihan parhaimmasta päästä, mutta ruoan kastikkeiden maku loistava. Puolivuotta sitten oli ajankohta jolloin ruoka ei ollut niin maistuvaa, mutta maut palautuivat, liekö pariskunnan lapsi päästetty kokeeksi keittiöön. Hinnat ovat mielestäni hieman korkealla nepalilaiseksi ravintolaksi ja se karsii kertoja käydä, käyn usein mutta kävisin vieläkin useammin jos ala carte listan ruoka ei olisi melkein 15€.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 29.06.2015
Rating: 0

Ei vastannut odotuksia. Parin kuukauden takainen lounas antoi odottaa paljon, mutta valitettavasti illallinen oli pettymys. Ruoka oli harmillisen mautonta, olisi kai pitänyt ottaa tarjottua ylimääräistä chilikastiketta. Muutenkin annoksen jättiravut olivat kuivia. Naan-leipä oli tasoa "ihan jees". Ja se daal, miten ihmeessä oikeasti hyvä ruoka voi olla jokaisessa Helsingin nepalilaisessa pahaa? Ja miksi sitä pitää tunkea lähes jokaiseen annokseen? Palvelu kyllä jälleen ystävällistä, ja nyt sisällä ei myöskään ollut liian kuuma.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 28.06.2015 View previous reviews (2)
Rating: -2

Etikkaista ja kaupan purkkikastiketta muistuttava maku kastikkeessa eikä naanleipä ollut tuoretta :( Ehkä annan lounasaikaan vielä joskus mahdollisuuden.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 23.06.2015
Rating: -2

Hyvä nepalilainen peruslounas. Palvelu nopeaa ja ystävällistä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 11.05.2015
Rating: 3

Hyvää ruokaa. Viihtyisä ja tunnelmallinen. Ystävällinen palvelu.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 02.05.2015
Rating: 3

Pieni pettymys, mautonta ruokaa. :( Suurena nepalilaisten ystävänä jouduin valitettavasti pettymään. Pari kertaa olen täällä käynyt lounasaikaan, ensimmäisellä kerralla ruoka oli aika mitäänsanomatonta, ei pahaa mutta ei oikein minkään makuistakaan. Toisella kerralla tilasin neljälle annokset mukaan ja pyysin kaikki extra tulisena. Petyimme jälleen, koska annokset olivat kyllä tulisia (todella tulisia!) mutta mitään muuta makua niissä ei sitten ollutkaan.

Viimeisestä käynnistä on nyt jo muutama kuukausi, joten tilanne on voinut toki muuttuakin tämän jälkeen. Mutta koska muita hyviä nepalilaisia on kuitenkin lähiseudut pullollaan, annan tuskin tälle enää kolmatta mahdollisuutta.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 30.04.2015
Rating: 0


Location

Kulmavuorenkatu 4, 00500 Helsinki - Route
0503000560
http://www.nilgiri.fi

Options