Closed now

Mero-Himal

Note 4 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly
Vegetarian

Bewertungen (42)

Hyvää perus nepalilaista. Lounaalla buffet, jossa oli yksi lammasruoka, yksi kanaruoka ja kolme kasvisruokaa. Olen syönyt parempaakin nepalilaista, kasvisruoissa olisi saanut olla hiukan enemmän makua.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 21.09.2017
Note 0
Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Perusvarma nepalilainen. Buffetpöytä mahdollistaa hieman monipuolisemman lounaan, jossa myös naan-leivän ja riisin osuutta saa kontrolloitua. Sekä liha- että kasvisruoat maukkaita, ja omat suosikkini malai koftat erittäin hyviä. Mangolassi oli kyllä liian makeaa, raikkaus puuttui.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 24.04.2017
Note 0

Ihan ok lounas.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 07.01.2017
Note 0

Monipuoliset vaihtoehdot ja ruoka on erittäin hyvää. Lounaaseen kuuluu myös jälkiruoka sekä nepalilainen tee/kahvi, mikä on mukava lisä. Voin suositella lounasta!

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 08.07.2016 Vorherige Bewertungen ansehen (2)
Note 0

Lounasbuffet on monipuolinen ja maukas. Kasvisruokaa yleensä paria sorttia ja loput liharuokia. Erilaiset kasviskoftat on varsinkin maistuvia. Tosin naan-leipää joutuu joskus odottamaan.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 28.04.2016
Note 0

Lounasaikaan ruuhkaisa paikka, jossa yleensä aina kanaa, lihaa ja kasvisruokaa. Kasvisruokia on usein kaksi lajia. Naan- leipä on usein loppu, ja ruuhka ruokatarjoilupöytien vieressä on suuri. Erityismaininta nepalilaiselle maitoteelle, joka on hyvin maustettua.
Mausteita voisi olla lounasruoissa enemmänkin.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 07.01.2016
Note 0

Lauantaina tuli käytyä ja olimme ensimmäisiä asiakkaita. Vastaanotto oli lämmin ja kohtelias ja palvelu kokonaisuudessaan oli erinomaista!

Annokset olivat maukkaita, riittoisia ja hinnoiltaan erittäin kohdallaan. Tulinen oli tosiaan mielyttävän tulista - poltetta oli mutta ei liikaa.

Nepalilainen kahvi oli maittavaa. Inkivääri on yllättäen hyvin toimiva lisää kahviin!

Tulen ehdottomasti uudelleen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 31.10.2015
Note 0

Ruoka ihan kohtuu nepalilaista, mutta ilmeisesti sain lampaanjauhelihasta (olin ainoa joka söi sitä) mahan tosi sekaisin. Keittiön kannattaisi pitää puhtaudesta huolta, ettei ala bisnes sakkaamaan - tuolla on näemmä viikkoa aikaisemmin joku päässyt samaan kerhoon.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 12€ Hinzugefügt: 26.10.2015
Note 0

Olin viime lauantaina syömässä messujen jälkeen. Ruoka oli kyllä ehdottomasti parasta nepalilaista mitä olen saanut. Hinta/laatu-suhde oli tosi hyvä.
Yleensä olen lounasaikaan syömässä, jolloin porukkaa on ihan hirveästi. Kaikki pöydät ovat yleensä varattuja lounasaikaan, mutta aina on jostain paikka vapautunut kun minä olen käynyt lounaalla.
Lounasaikaan on tosiaan buffet systeemi, jolloin on enemmän valikoimaa. Kaikki ruoat näyttävät melkein samalta, mutta maistuvat täysin erilaisilta ja ovat erittäin herkullisia.
Hinta on erittäin edullista, sillä kun ottaa illallisaikaan a la carte listalta yksi annos maksaa jo n. puolet enemmän kuin lounasaikaan. Lounasaikana plussana on siis se, että ruokaa on paljon ja erilaisia annoksia, josta saa itse ottaa mistä itse tykkää ja hinta on silti paljon alhaisempi. Kaiken lisäksi on vielä kaikkien lempparia: NAAN leipää! Josta en vain saa tarpeekseni! Ja vielä nepalilaista jälkiruokaa, mangolassi on ehdoton lempparini! Tämän kaiken lisäksi on vielä kahvia ja teetä, tämä kaikki maksaisi a la cate listalta maltaita.
Kuten mainitsen jo aikaisemmin lounasaikaan ravintola on erittäinen kiireinen, mutta silti palvelua saa jonkin verran esim vesikannut jne. Kaikki sujuu esteetomasti lounasaikaan ja suosittelen kaikille lämpimästi tätä mahtavaa nepalilaista!
A la carte listalta olen pari kertaa tilannut esim. messujen jälkeen, jolloin buffettia ei siis ole. Ruoka on tietysti TOSI herkullista, kuten aina. Yleensä ilallisaikaan on aika hiljaista, mutta messujen aikaan on ruuhkaa. Illallisaikaan henkilökunta ehtii antaa palvelua paljon enemmän, henkilökunta on hyvin ystävällinen ja joustava. Illallisaikaan ruoan saanti saattaa joskus venyä vähän pidemmäksi, sillä asiakkaista tulee yhtä aikaa tosi paljon, jolloin palvelua ei ehkä saa ihan kauheasti mutta se on ymmärrettävää, sillä asiakkaita on tosi paljon.
Ravintola hyvin ihanan näköinen varsinkin remontin jälkeen. Eipä minulla kauheasti negatiivista asiaa ole, sillä kaikki on aika lailla täydellistä! Eipä minulla muuta kuin, että suosittelen tätä ravintolaa kaikille lämpimästi sekä lounas- että illallisaikaan!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 16€ Hinzugefügt: 25.10.2015
Note -7

Ruuat oli hyviä, kun ne viimeinkin saatiin. Meillä meni yhteensä 3 tuntia ruokailuun: tunti odotettiin pääruokia, ja kun olimme tunnin odottaneet jälkiruokia, tultiin meiltä kysymään että odotammeko vielä jotain. Keittiö ei ollut edes saanut jälkiruokatilaustamme. Pyydettiin lopulta että oltaisiin saatu jälkkärit talon piikkiin, mutta ei käynyt (kahvit kyllä saatiin, ja se 0,80€ ale sille, joka ei kahvia juonut). Jälkiruokakin oli todella hätäisesti tehty, sulannutta jätskiä ja lämmitetty banaani. 5,90€ siitä oli aivan liikaa.

Pääruuan laadussa ei ollut moitteita, mutta lauantai-illaksi henkilökunnan määrä on ollut todella vähäinen, koska palvelu oli olematonta. Tarjoilija ei hoitanut tilauksia, vettä saatiin pyytää 3 kertaa ennenkuin sitä saatiin, ja kuulin kun naapuripöytäkin kyseli juomatilaustensa perään ("mitäs juomaa te tilasittekaan").

Olen käynyt samassa ravintolassa lounasaikaan, ja silloin kaikki on mennyt hyvin. Ilta-aikaan en enää taida uskaltaa mennä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 22€ Hinzugefügt: 20.10.2015
Note 0

Community

Bilder

Fans (0)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (5)


Standort

Veturitori 2, 00520 Helsinki - Route
Puh. 09-141091
http://merohimal.fi/

Options