Closed now

El Karim

egyptian/pizza/kebab
Rating 3.1 / 5

Customer experience

Vegetarian

Reviews (82)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Aina yhtä vihainen mies. Aikaisemmin ruoka on ollut hyvää, aina kyllä ylihinnoiteltua. Aluella suppea valikoima ja siksi olen palannut neljä kertaa aikaisemmin, nyt pohjanoteeraus ja viimeinen kerta. Otin mukaan, annos 18 e,-. Jos olisin nähnyt sen sitä ennen en olisi ottanut ja olisin maksanut siitä max 5,- pieni, kuiva, suolainen. Viimeinen kerta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 25.08.2016
Rating: 0

En ollut kuullut paikasta erityisen hyvää, mutta en uskonut, että se voi olla ihan huonokaan sillä onhan paikka ollut pystyssä melko pitkään. Päätin kokeilla koska alueella ei ole kauheasti valinnanvaraa. Astuin sisään ja kysyin omistajalta oliko heillä lounaslistaa johonka vastattiin kuin maailman tyhmimpään kysymykseen, meillä on aamiainen, lounas, illallinen kaikki hyvää ilman lisäaineita... No selailin listaa ja hinnathan olivat ihan ok-luokkaa jos olisi ollut jyse illallisesta. Päätin ottaa joko Falafelin tai Fuulin leivässä ja koska Fuul oli minulle uusi asia kysyin onko Fuul jonkun tyyppinen Falafel(joo, tiedän tyhmä kysymys). Tähän vastaus oli Falafel on Falafel ja Fuul on Fuul, eri maku. Aha, no päätin tilatat Falafelin sillä en jaksanut enää jutella omistajan kanssa. Hetken kuluttua koko rasva oli täyttynyt palaneen rasvan kärystä. Taisi olla aika vanhat rasvat kun noin kärysi. Kymmenen minuutin kuluttua sain Falafelin joka oli kuivuneen leivän sisällä oleva pieni annos. Oli pari lusikallista kurkku-tomaattikuutiota ja noin kolme palanutta falafel-palleroa. Maku oli ihan siedettävä, mutta annos aika pieni ja täysin mielikuvitukseton. Söin nopesati ja sitten kassalle jossa sain vielä maksaa vedestä 80 senttiä joka on mielestäni kohtuutonta missä vaan, mutta erityisesti tämän tasoisessa paikassa. Jos vedestä maksetaan niin näen sen jonkun sortin palvelumaksuna, mutta silloin voisi toivoa että saisi hieman iloisempaa kohtelua...
En ole aikaisemmin arvostellut ravintoloita täällä. Pitäisi kyllä arvostella, sillä hyviä paikkoja on paljon! Mutta tuntuu että El Karimin omistajalta(veikkaan että on omistaja sillä ei palkattu) puuttuu täysin kunnianhimo. Edellytyksiä olisi ja pienillä parannuksilla tästä saisi ihan kelpo ravintolan. Tsemppiä omistajalle tuun toiste jos vaikkapa ravintolastasi löytyisi vaihtuva lounaslista. Ja vedestä maksaminen on minusta sellainen asia, että siitä ei jää kuin paha mieli asiakkaalle se pieni voitto jonka teet tuolla määrällä ei korvaa sitä huonoa mainosta jonka saat vedellä rahastamisella!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 09.02.2016
Rating: 2
     
     
     
Experience: À la carte Added: 30.01.2016 View previous reviews (2)
Rating: 0

Falafel, fuul ja munakoiso -annos erittäin maittava, en ole saanut muualta vastaavaa. Ilahduttavaa, että näin herkullista kasvisruokaa tarjolla. Ei tosin ihan edullinen. Paikan tunnelma omaperäinen, saattaa jakaa mielipiteitä mutta ainakin kokeilemisen arvoinen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 12.12.2015
Rating: 0

Falafel & Fuul annos oli hyvä. Myös lammas fatta (saatavilla joulun aikaan omistajan mukaan) ja kofta shish kebab olivat hyviä, mutta annokset olivat turhan simppeleitä sellaisenaan. Suosittelisin ottamaan useita eri annoksia/alkuruokia ja jakamaan seurueen kesken.

Ravintolan omistaja oli oikein ystävällinen ja hauska. Paikka itsessään oli melko persoonallinen; vähän epäsiisti ja rasvan haju tarttui vaatteisiin, mutta se teki jollain tapaa paikasta kiinnostavan. Suosittelen koittamaan!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 22€ Added: 03.12.2015
Rating: 0

erittäin hyvä Fuul -annos munakoisolla ja lisäksi loistava falafel Fuul -herkku. Mausteita oli oikeasti laitettu tarpeeksi. Palvelu oli nopeaa & ystävällistä,

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 24.09.2015
Rating: 0

Täällä huhuttiin olevan Helsingin parhaat falafelit. Päätin käydä tarkistamassa, ja tilasin Falafel & Fuul -annoksen. Falafelit itsessään olivatkin todella hyviä, mutta annos kokonaisuuten ei iskenyt ihan omaan sektoriini. Paikassa oli kuitenkin sen verran "aito meno", että tulen antamaan sille vielä toisen ja ehkä kolmannenkin mahdollisuuden. Ensi kerralla kenties shish-kebab?

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 17.07.2015
Rating: 0

Kävin suosituksen perusteella kokeilemassa paikkaa lounasaikaan. Ravintolan isäntä otti tilauksen (falafel - munakoiso -salaatti). Annokseen kuului kolme hyvän kokoista falafel-pihviä, kolme uppopaistettua munakoisoviipaletta, salaattia, tomaattia ja kurkkua + jogurttikastiketta. Falafelit ja munakoisot olivat todella herkulliset! Pohjalla olevassa salaatissa olisi sen sijaan voinut käyttää enemmän mielikuvitusta, kastike tosin oli myös erittäin hyvää. Kaiken kaikkiaan olin erittäin tyytyväinen annokseen ja ilmapiiriin. Aion mennä uudelleen, ja suosittelen ehdottomasti kokeilemaan jos kulmille sattuu osumaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 04.06.2015
Rating: 0

Leipäkebabin hinta sentilleen sama kuin maalla, mutta ruokaravintola onkin ainoa egyptiläinen Helsingissä. Omistaja ei kilpaile, koska muut lämmittävät puolivalmisteita ja hän valmistaa alusta asti raaka-aineista. Toisinaan ehtii kertoa toimialasta. Kokki jakaa asiakkaiden mielipiteet, koska uskaltaa pitää kuria pienestäkin ruokasalissa, mikä on Suomessa hyvin harvinaista. Odotellessa ehtii lukea arabiankielisiä tai kotimaisia lehtiä. Tulinen ruoka on sattuvan polttavaa. Kaikki erikoisuudet eivät näy Internetin ruokalistalla kuten Osso Bucco, viiriäiset, naisten sormet ja Tournedos-vartaat. Sisustus Arabiasta ja muinaisesta Egyptistä. Käpylässä aika moni liiketila on jo tyhjillään, mutta tämä paikka tulouttaa valtiolle ALV-maksut ja toivottavasti vielä pitkään.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 13€ Added: 13.03.2015
Rating: 3

Ruoka oli todella hyvää. Ei mikään pikaruokapaikka. Suosittelen.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 17.10.2014
Rating: 2


Location

Koskelantie 52, 00610 Helsinki - Route
(09) 7573861
http://www.webmoon.fi/elkarim/

Options