Opens at 11:00

Thai Fast Food Du Dii (Dudii)

thai fast food
Rating 3.9 / 5

Thai takeaway food. Pedro has not followed the all-so-regular thai restaurant menu, but has instead created the menu and the receipies from he's own vision.


Customer experience

Child friendly
Vegetarian
Accessible

Reviews (127)

Isot annokset ja autenttinen thaimaalainen maku! testissä olleet jo curry-annokset , sitruunaruohokana ja inkiväärikana! Ei petä koskaan. Pienen pieni paikka, joka tekee Du Diista juuri sopivasti erilaisen. Take-away toimii parhaiten, koska sisällä on suhteellisen lämmin ja vähän tilaa. Omistajapariskunta on ystävällinen ja mukava! Kasvisvaihtoehdot onnistuu myös.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 17.07.2018 View previous reviews (2)
Rating: 0

Voi ei! Kaksi viikkoa olin haaveillut Du Diin ihanasta nuudeliannoksesta tofulla ja kun vihdoin sen eilen sain, se ei maistunut miltään ja salaattikin (paras osa) puuttui! :( paikka on siis muuten yksi suosikeistani, vaikka usein ei tulekaan eksyttyä. Sympaattinen take away -paikka josta saa hieman "katuhenkisempää" thaimaalaista kuin normipaikoista. Toivottavasti ensi kerralla annos vastaa taas tavallista laatuaan!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 21.05.2018
Rating: 0

Viidakokana ja vihreän curryn tofu testattu, ja oikein hyviksi havaittu. Isot annokset.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 29.01.2017
Rating: 1
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Arkista aasialaista ruokaa. Isot annokset hintaan nähden. Palvelu heikohkoa mutta toimivaa. Ravintolan pienen koon takia kannattaa varautua ottamaan ruoat mukaan. Annokset saa myös vegaanisina

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 29.05.2016
Rating: 1

Aivan järkyttävää ruokaa ja tällaiseksi roskaksi ylihinnoiteltua. Tilasin vietnamilaisia kevät kääryleitä (No. 13) joka heille tarkoittaa n. 2cm kokoisia pakasterullia ruskeassa kastikkeessa tarjottuna riisin kera. Järkyttävä maku. Myös paistetut nuudelit naudalla olivat pettymys, maku vanha rasva ja suutuntumaa hallitsi ylikypsät nuudelit. Järkyttävää.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 31.01.2016
Rating: 3

Pieni paikka ja ehkä hieman epäsiisti, mutta ruoka on mahtavaa! Todella maukasta ja tulisuutta voi pyytää säätämään omaan makuun sopivaksi. Työntekijät toki hiljaisia ulkomaalaistaustan takia, mutta omistaja itse on todella hauska tyyppi!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 06.01.2016
Rating: 0

Maistuvaa sapuskaa - joka kerta!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 04.11.2015
Rating: 1

numero 2, inkivääri kana aivan mahtava. paikka pieni mutta minkäs teet

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 10.10.2015
Rating: 3

Todella pahaa ja mautonta ruokaa. Surkeaa asiakaspalvelua. Nuudeli kanalla oli todella pettymys. Nuudelit ylikypsiä ja ruoka mautonta

     
     
     
Experience: À la carte Added: 06.09.2015
Rating: -4

Dudiista saa todella hyvää thairuokaa loistavalla hinta/laatu-suhteella. Erityisesti punainen curry kanalla on taivaallisen hyvää.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 08.06.2015
Rating: 2


Location

Viides linja 7, 00530 Helsinki - Route
(09) 730 151

Options