jazy77

5 reviews

Badges

Blog link

Reviews (5)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Ravintola Telakka multicultural

Halloumisalaatti toimii aina, ravunpyrstösysteemit myös. Hyviä ja miellyttävän erilaisia annoksia sopivaan hintaan rennossa tunnelmassa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 08.08.2009
Rating: 3

Restaurant: Bodega Salud spanish

Palvelu ei päätä huimannut, neljä tarjoilijaa pyöri pitkään vieressä, ennen kuin joku huomasi tulla ohjaamaan pöytään. Muutenkin vaikuttivat kiireisiltä ja harmistuneilta kun kysyi jotain. 36,5e perus t-luupihvistä on liikaa. Valikoima ruokalistalla oli ihan mielenkiintoinen ja laaja, mm. kanista pisteitä. Tosin esim. gnu-pihvistä kerrottiin että se maistuu samalta kuin naudanlihapihvi. Erityismaininta bonbon-kahvista, jota en ole muualta Espanjan lisäksi saanut (espresso "siirappimaidolla"). Palvelun tasoon ja ruuan laatuun nähden ylihinnoiteltu paikka, parempiakin kaupungista löytyy loistavasta salaattipöydästä huolimatta. Viihtyisyyttä rajoitti myös jonkinlainen yleismelu. Pidän taukoa ennen kuin tulen uudestaan.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 09.08.2009
Rating: 1

Restaurant: Ravintola Piemonte

Todella hyvä ruoka, kauniit annokset, hyvä ja ystävällinen asiantunteva palvelu sekä miellyttävä ilmapiiri ja järkevät hinnat. Käyn varmasti jatkossakin. Tällaisia paikkoja ei Tampereelta montaa löydy, jos yhtään.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 08.08.2009
Rating: 0

Restaurant: Fazer Café Tampere café

Ostin cappucinon (näytti tulevan automaatista? ) ja croissantin, joka oli parhaat päivänsä nähnyt. Harmitti kun odotin Fazerin kahvilalta enemmän, edes rapeaa croissantia. Helsingin Fazerilla oli toista.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 08.08.2009
Rating: 0

Restaurant: Kahvila Runo

Tampereen miellyttävin kahvilamiljöö, laaja irtoteevalikoima ja paras omena-kinuskikakku vaniljakastikkeella. Ainoa miinus tulee hiukan kirpaisevista hinnoista (kakunpala 4,5e).

     
     
     
Experience: À la carte Added: 08.08.2009
Rating: 0


Images


Followers