Herkuttelija27

4 reviews

Badges

Blog link

Reviews (4)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Vanha-Ike lunch restaurant

Kasaribaaria muisttuvan paikan pehmeäksi nuijittu possupihvi oli tavanomainen kuten myös kastike, ranskalaiset ja salaatti. Hyvään hinta/laatu -suhteeseen tarvittaisen paljon enemmän niin ruoan maun, esillepanon kuin sisustuksenkin puolesta. Mikään ei houkuttele tulemaan toista kertaa, koska en kaipaa Esson baarin fiiliksiä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 08.04.2011
Rating: 1

Restaurant: Bodega Salud spanish

Josper-grillin Angus oli todella hyvä. Muille maistuivat peruspippuripihvit. Salaattibuffet'ssa voisi iltaisin ja viikonloppuna olla jotain ekstraa.Nyt se on sama mitä tulee syötyä arkilounaalla. Jälkiruokalista oli vaatimaton ja vanhanaikainen. Ja miksei se ole pääämenun yhteydessä? Lisää mielikuvitusta peliin. Tarjoilu väsähti juuri ennen jälkiruokia. Likaiset lautaset makasivat pitkään pöydällä eikä tarjoilijaa näkynyt. Pääruoat tuonut nuori miestarjoilija oli hyvä, mutta valitettaasti pöytä ei ollut hänen vastuullaan. Looshien vuoksi tarjoilijoiden pitäisi pörrätä koko ajan tilannetta seuraamassa. Pöydät ovat liian pienet ja pyöreä pöydänjalka haittaa tuolien sijoittelua. Ymmärrän pettyneitä kommentteja, sillä Saludin väsähdyksen merkit ovat näkyvissä. Korjausta tarvitaan vaikka paikka olikin viimeistä paikkaa myöten täynnä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 31.03.2011
Rating: 1

Restaurant: Ravintola Piemonte

Olen käynyt lukuisia kertoja, enkä ole vielä pettynyt. Lounasannokset sijoitttuvat ajoittain jopa gourmet'n puolelle. Alku- ja jälkiruoat myös hyviä. Viinivalikoima (vieläpä runsaasti laseittain) aivan hervottoman hyvä. Grapat ja italialaiset oluet myös mukava erikoisuus.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 12.01.2011
Rating: 2

Restaurant: Montree grill, inter. cuisine

Mautonta jauhelihakastiketta lounaalla. Välinpitämätön palvelu. En ymmärrän tämä paikan saamia kehuja.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 12.01.2011
Rating: 0


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites