voffeli

20 reviews

Badges

Blog link

Reviews (16)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Ravintola Piemonte

Olimme viiden seurue, emmekä mahtuneet kunnolla neljän hengen pöytään, joten ravintolapäällikkö yhdisti kaksi pöytää yhdeksi. Ennen kuin pöydät olivat vielä valmiina astelin muutaman askeleen pöytiä kohti ja tarjoilija huusi äkäsesti: "Älkää vielä menkö sinne, pöydät eivät ole valmiina!" Muutenkin palvelu oli huonoa ja tarjoilijat hyvin apaattisia. Eikä siinä vielä kaikki.. ruokakin oli mautonta ja 23 euron pihvi oli harmaan värinen, eikä sitä oltu ruskistettu kunnolla. Makukin oli vetinen. Yritimme palauttaa pihvin takaisin keittiöön, mutta ravintolapäällikkö ei tähän suostunut. Hetken kinastelun jälkeen maksoimme pihvin ja lähdimme. En mene tähän ravintolaan enää uudestaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 150€ Added: 05.08.2013
Rating: 0

Restaurant: Olipa kerran...

Sunnuntaibrunssilla käytiin ja tarjoilija pilasi todella huonolla palvelulla. .. Ruuassa ja paikassa ei ole sisäänsä mitään vikaa. Oikein viihtyisä se on paikkana, mutta tarjoilija vain valitettavasti pilasi meidän kokemuksemme. Koko sen ajan kun olimme ravintolassa syömässä tarjoilija hengaili avokeittiössä ja jutteli kokin kanssa. Siitä se sitten siirtyi jutustelemaan dj:n kanssa, huoh..! Buffet pöydästä loppui lusikat ja ruuat. Ei tarjoilijaa vieläkään näy. Lopuksi kun halusimme maksaa kesti kauan enne kuin tarjoilija edes huomasi meidät. En mene enää toiste jos tarjoilija on sama.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 19€ Added: 11.03.2014
Rating: 0

Restaurant: Macu mediterranean

Olin erittäin pettynyt ruokien makuihin. .. pasta oli mautonta ja jälkiruoka pahaa. Miten mansikkakakusta voi edes saada pahanmakuista...?!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 170€ Added: 15.11.2011
Rating: 0

Restaurant: Domo japanese

Aivan mielettömän hyvää sushia! Suosittelen lämpimästi :)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 50€ Added: 05.08.2013
Rating: 0

Todella hyvä hinta-laatusuhde! Sushi oli tuoretta ja setit halpoja. Sijaintikin hyvin kätevästi lasipalatsilla. Suosittelen paikkaa kaikille, jotka haluavat edullisesti sushia :)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 30.08.2012
Rating: 0

Erittäin hyvää sushia ja loistavalla sijainnilla! Ruoka tuli nopeasti ja hinta-laatu suhde on aivan loistava. En voi uskoa että nii keskustasta saa näin halvalla hyvää sushia :)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 01.06.2012
Rating: 1

Restaurant: Sushibar sushi, wine

Sushit olivat aika pettymyksiä, ei mitään erikoista. Kaiken lisäksi jouduimme odottamaan tunnin ennen kuin saatiin ruokaa pöytään. Työntekijätkit olivat töykeitä, en suosittelisi tätä paikkaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 35€ Added: 15.11.2011
Rating: -3

Restaurant: Gaijin

Odotin ehkä liikaa meidän illallisesta. Söimme valmiin setti menuun, suurin osa ruuista olivatkin ihan tavallisia ja jotkut ruuat jopa ihmeellisen tylsän makusia. En ymmärrä miksi paikka on niin suosittu.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 70€ Added: 15.11.2011
Rating: 3

Restaurant: Ravintola Aino finnish kitchen

Ruuan hinta laatu suhde oli aivan kaameeta. Ruoka ei ollut edes hyvää ja ei tehnyt venäläsiin vieraisiimme minkäänlaista vaikutusta. Palvelukin oli hidasta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 25.03.2011
Rating: -3

Ruoka oli ihan hyvää, mutta soija kummallisen makeaa. Paikka on kyllä mukavasti sisustettu, mutta hieman pieni.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 15.11.2011
Rating: 0


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites