Kitchen is open

Ravintola Aino

finnish kitchen
Rating 2.5 / 5

Restaurant Aino is a Finnish restaurant in a historical city center of Helsinki. We serve traditional Finnish dishes and ingredients like reindeer, herring, salmon, berries and mushrooms.


Customer experience

Free wifi

Reviews (57)

Hiljaisella kadulla hiljainen pieni ravintola. Ok business-lounaalle.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 10.02.2019
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Oli lauantai-ilta mutta paikka oli melkein tyhjä. Sisustus oli kolkko, musiikki olisi voinut luoda tunnelmaa.
Alkupalan tattikeitto oli ylisuolainen. Huomautin asiasta tarjoilijalle, joka totesi että alkuruuan kuuluu olla suolaista.
Pääannokseni vuohenjuustolla täytetty porkkanaohukainen oli myös liian suolainen.
Seuralaiseni paahdettu nieriä oli ylikypsää ja päälle ripoteltu suola teki kalasta syömäkelvottoman.
Sääli sillä annokset olivat taiten tehtyjä, mutta liika suola tuhosi maut.
Alkossa 10 euroa maksava pullo viiniä maksoi 4 kertaa enemmän ja laseittain vielä enemmän. Tosin sama hinnoittelu on tuntuu olevan kaikissa suomalaisissa ravintoloissa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 11.02.2018
Rating: 0

Ei saa olla kiirettä, Hidas palvelu, kritiikkiä ei saa lausua ääneen koska " ravintolan prosessi " kuulema toimii hyvin ,jos asiakkat vaan ymmärtävät noudatta tätä!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 08.12.2017
Rating: 0

Aino ei sävähdyttänyt. Tässä paikassa olen vuosia halunnut käydä ja vihdoin se tuli tehtyä. Valitettavasti kokemus oli hiukan pettymys. Söin vain alkuruuan ja pääruuan. Pöydän toiselta puolelta maistoin vähän jälkiruokaa. Sellerikeitto alussa oli kyllä aivan mainiota ja sille valittu suositusviini oli myös hyvä. Pettymys tuli sitten pääruokana olleen siian kanssa. Siinä annoksessa ei toiminut oikein mikään. Samoin jälkiruoka jätti kylmäksi. Parhaiten tällä kertaa onnistuttiin viinien kanssa. Palvelu oli mukavaa ja mutkatonta. Miljöö pelkistetty hyvin suomalainen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 41€ Added: 10.01.2017
Rating: 0

Syötiin alkuruoka ja pääruoka. Hyvä palvelu, hieno paikka ja hyvät alkuruoat sekä aivan loistavat pääruoat.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 40€ Added: 23.08.2015
Rating: 0

Ystävällinen ja nopea henkilökunta. Ruoka oli erinomaista, vaika olikin kiireinen uuden vuoden aatto. Lapsetkin saivat vikkelästi uudet ruokailuvälineet pudonneiden tilalla :D

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 31.12.2014
Rating: 0

Savulohisalaatti oli herkullista, kastikkeen reseptiä yritettiin selvitellä jotta voitaisiin tarjota kotona kokattaessa vastaavanlaista. Häränfilee (28,50) oli hyvin paistettu ja seurana olleet kasvikset olivat täydellisen rapsakkaita...mutta koko komeus oli myrkytetty suolalla. Seuralaisen poronfile oli kuulemma yhtälailla liian suolainen ; hämmentävää sillä käytämme yleensä paljonkin suolaa omassa keittiössämme. Kun huomautimme tästä tarjoilijalle, meille sanottiin että hän veisi terveisemme keittiöön. Mitään emme saaneet takaisin - ei edes keittiön pahoitteluja - ja lopullinen ruokailun hinta (alku-pää-ja jälkiruoka + aperitiivi + lasi viiniä + kahvi) lähes 200 euroa jäi harmittamaan niin ettemme mene takaisin emmekä myöskään tule viemään vieraitammekaan. Ylimääräiset miinuspisteet ruokaseurasta ; naapureinamme oli naapurimaasta kaksi perhettä joiden pienet lapset juoksivat kiljuen terassia ympäri lähes koko ruokailumme ajan. Lisäpisteet kuitenkin tarjoilijalle joka hoiti illallisemme sujuvalla ranskalla alusta loppuun.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 61€ Added: 07.08.2014
Rating: 0

Kovin tuntuu turistipaikalta. Vein ulkomaalaisia vieraita syömään, ruoka oli ok, muttei herättänyt positiivisia tunteita.

Palvelu oli hyvää, mutta kokonaisuutena hinta oli luotaantyöntävä. Laatu ja hinta eivät tuntuneet kohtaavan, etenkään koska odotukseni ravintolasta olivat korkealla.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 10.06.2014
Rating: 0

Juurisellerikeitto alkuun, ylikypsää häränrintaa pääruoaksi. Keitto erinomainen, hyvä talon leipä kyytipoikana. Häränrinta-annos maukas pois lukien itse härkä (melko mauton ja suht kuiva). Kollegan siika-annos oli erinomainen.

Jälkiruoka (tyrnipannacotta) juuri sopivan kokoinen ja makea, hieno lopetus.
Suosittelen paikkaa yrityslounaille - rauhallinen atmosfääri, miellyttävä tarjoilu!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 30€ Added: 10.04.2014
Rating: 0

Lounasta tarjoillaan klo 15 saakka. Paahdettu karitsankylki savuolutkastikkeella (18.50e) oli herkullinen valinta ja talon leipä hyvää. Vesikarahvi maksoi euron. Palaan tänne toistekin!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 19€ Added: 11.02.2014
Rating: 0


Location

Pohjoisesplanadi 21, 00100 Helsinki - Route
09-624327
http://www.ravintolaaino.fi/fi/etusivu/

Options