Closed now

Ravintola Vellamo

Rating 3.5 / 5

Reviews (4)

Laitosruokalan oloinen paikka aika kaukana keskustasta. Asiakaspalvelu ystävällistä ja ravintolassa on valoisa ja viihtyisä tunnelma. Salaattitarjonta on monipuolinen ja pääruoka kaikille sopiva perusmakuinen joku. Pääruoka kerkesi unohtua päivän aikana. Ravintolassa oli aika paljon syöjiä. Ilmeisesti se toimii joidenkin lähityöpaikkojen ruokalana. Ehkäpä menen uudestaan kun olen ensin kiertänyt kaikki muut Turun ravintolat läpi.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 30.10.2017
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Olen käynyt lounaalla täällä muutaman kerran. Ruoka on ollut oikein maistuvaa joka kerta ja vaihtoehtoja on riittävästi. Ruoka on aina ollut perinteistä "suomalaista lounasruokaa" ilman sen kummempia erikoisuuksia. Palvelu on kohdallani ollut joka kerta ok, vaikka henkilökunta vaikuttaa välillä kiireelliseltä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 31.08.2012
Rating: 0

Hyvä lounaspaikka. Lautaselleen saa annostella valikoimasta (koko lounaspöydän hinnan 8,40 € maksettuaan) oman maun mukaan kaikkea juuri sen verran kuin haluaa. Yleensä myös hyvät salaatit. Huonolla tuurilla (mikäli pienehköön tilaan on juuri rantautunut esim. isompi kokousporukka WTC:n tiloista) ruokaa saattaa joutua jonkin aikaa jonottamaan. Säännöllisten kävijöiden kannattaa kysyä Vellamon omia lounaslippuja, joilla joka 11. lounas on ilmainen. Lounaslista löytyy netistä niin kuin kuuluukin. Aina se ei kyllä ole sinne vielä päivittynyt ennen maanantain lounasajan alkamista...

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 03.10.2009
Rating: 1

Asiakaspalvelu ala-arvoista. Maksavat asiakkaat häädetään paikalta henkilökunnan toimesta. Kuluttajavirasto saa myös kuulla kokemuksestani vellamon lounas kahvilassa. Ruoka on korkealaatuisesti tehtyä ja maukasta, mutta henkilökunnan persoonallisuus ongelmat tuovat kahvilan päälle ikävän varjon ja tämän traumaattisen kohtelun takia julistan yleisesti kahvilan boikottiin.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 4€ Added: 16.03.2009
Rating: -2

Location

Veistämönaukio 1-3, 20100 Turku - Route
http://www.wtc-turku.fi/index.php?id=2