Alfred_J

51 reviews

Badges

Top critic: Reviewed the most(Top 5%)

Blog link

Reviews (50)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Dragon Palace chinese

Standardi kiinalainen. Ei mitään suuria tunteita puoleen tai toiseen. Ruoka maukasta ja tiedät mitä saat, et pety. Paikka asiallinen ja palvelu oivallista.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 06.10.2009
Rating: 1

Restaurant: Frans & Emilie french provincial

Asiallisen oloinen paikka sekä ystävällinen palvelu. Alkuruoan keltavahverokeitosta oli jostain syystä saatu maku katoamaan, samoin jälkiruoan vanukkaasta - esillepano oli kyllä näyttävää. Haudutettu lampaanjalka oli jo maultaan lähellä hyvää, mutta näyttävä annos oli onnistuttu turmelemaan liian voimakkaanmakuisella kastikkeella.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 38€ Added: 30.11.2009
Rating: 0

Restaurant: Oscar

Paikassa on tapahtunut jotain - positivista - sitten heinäkuun, edellisen käynnin. Lattia hohti puhtauttaan, pöytäliinat olivat siistit, ikkunoista näkyi ulos - auringonvalon puuttuminen ei selitä kaikkea. Viihtyisä paikka. Ruokalistan ulkopuolelta tarjoilija suositteli borsh -keittoa alkupalaksi, ei suotta, oli hyvää. Pääruoakana ollut metsästäjänleike maistui todella hyvältä, ei missään nimessä laihduttajan ravintoa vaan oikeasti hyvää. Namia.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 19€ Added: 23.10.2009
Rating: 1

Restaurant: Brahen Kellari restaurant/bar

Okein mukavan oloinen kellari, viihtyisä. Arki-iltana kovinkin rauhallista - samoin oli aiemmin kesällä. Palvelu toimi kuten pitääkin, ei moittimista. Metsäsienikeitto, alkuun, oli huippua, pääruokana ollut fasaani maukasta ja lopuksi, kun tarjoilija loihti listan ulkopuolelta, vielä jälkkäriksi juustokakkua, jäi koko setistä mukava fiilis.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 47€ Added: 12.11.2009
Rating: 4

Yksi monista joen ravintolalaivoista, mutta sieltä paremmasta päästä. Sisustukseltaan ei aivan 'pakastavedetty', mutta siisti ja viihtyisä sekä kelpo näköala keskustan suuntaan. Palvelu ystävällisen sutjakkaa. Ruokalistalla oli kiitettävästi vaihtoehtoja, joista valikoitui metsäsienisoppa alkukeitoksi - oli oikein maittavaa... ja mukavan paksua. Pääruoaksi perinteinen wieninleike ja oikeista perunoista tehty muhennos, jossa häivähdys voin makua; oikein onnistunut ja maukas annos. Jälkkäriksi löytyi yksi versio juustokakusta - hyvää. Edellisen kerran käydessäni, kesällä, ruoka oli myös hyvää, mutta nyt sisällä ruoka maistui kuitenkin paremmalta kuin helteisen ulkokannen hälinässä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 38€ Added: 17.11.2009
Rating: 3

Restaurant: Ristorante La Luna italian

Mielenkiintoinen, elämää nähneen oloinen paikka. Maukas pizza ilmestyi kutenkin pöytään hämmästyttävän nopeasti - olin tosin ainoa asiakas, mutta aiemmalla käynnilläkään ei pizzaa kauaa tarvinnut odotella vaikka paikka oli tuolloin täpötäynnä. Kelpo peruspizzeria.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 24.09.2009
Rating: 3

Restaurant: Pippurimylly family restaurant

Sunnuntai-iltapäivän ruokailijoiden ikähaitari näytti olevan lähes 100 vuotta, mutta siitä huolimatta - tai sen vuoksi - iloinen ja välitön tunnelma, henkilökunta mukaan lukien. Olen suhtautunut hieman epäillen yleiseen hehkutukseen paikan pippuripihveistä, mutta turhaan: talon pippuripihvi on ehdottomasti maistamisen arvoinen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 37€ Added: 20.09.2009
Rating: 1

Restaurant: Sergio's Italian

Aikainen arki-ilta; henkilökuntaa yhtäpaljon kuin asiakkaitakin, vaikka kesällä tuntui hyvinkin suositulta paikalta. Palvelu toimi asiallisesti, eikä paikassakaan, autiutta lukuunottamatta, ole moittimista. Ruoka. Ottamatta sen enempää kantaa annosten 'italialaisuuteen', kastanjakeitto oli erinomaista - ja arvokasta - kaneliankka mielenkiintoista ja jälkkärin juustosetti hyvää. Sen, ettei viinilistalla tietenkään ollut yhtään espanjalisia viinejä, saattoi kyllä arvata.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 45€ Added: 03.11.2009
Rating: 2

Restaurant: Kreikkalainen Ravintola Athene greek

Aitoa Kreikkalaista - who cares. .. pääasia on että ruoka on hyvää, ja sitä se nimenomaan on. Paikkana Athene on ihan viihtyisä ja siisti - joku käytti aiemmin ilmaisua 'steriili' ilmapiiristä, voi olla sitäkin. Palvelunkaan suhteen ei ole moittimista - vähäeleistä mutta toimivaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 29€ Added: 01.10.2009
Rating: 2

Restaurant: Kalaravintola Kaskenahde fish restaurant

Pieni, idyllinen ja viihtyisä paikka, jossa palvelu toimii. Alkukeitto - mustista torvisienistä - oli niin mainion makuista, että sitä harkitsi myös jälkiruuaksikin - letut veivät kuitenkin tälläkertaa voiton...

     
     
     
Experience: À la carte Price: 36€ Added: 23.09.2009
Rating: 1


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites