Opens at 12:00

Ristorante La Luna

italian
Rating 2 / 5

Reviews (29)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Nykyisinhän Pizzaline. .Ruoka oli ookoota, mutta palvelu!? Tämä n. 35-vuotias tumma pitkähiuksinen nainen oli kyllä niin järkyttävä tapaus, että ei tulla toisten ks. paikkaan syömään. Miten tämä henkilö voi olla asiakaspalvelussa töissä? Sitä puhelinta voi näprätä vapaa-ajallakin ja asiakasta tervehditään (myös naispuolista, ei ainoastaan miestä) aina.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 15.12.2014
Rating: 0

Kun Pizzaline vielä oli La Luna, niin lähes pizza kuin pizza oli herkullista. Toivoisin että La Luna tulisi takaisin, sillä se oli lempipizzeriani.
Nykyään valitettavasti pizzat eivät ole lainkaan samanlaisia kuin ennen oli, enkä tule tässä uudistetussa Pizzalinessa toiste asioimaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 30.07.2013
Rating: 0

Kallis. Listalta vaikea löytää mieluista pitsaa, jokainen variaatio sisältää jotain mitä normaalisti ei pitsaan täytteeksi ottaisi. Kokonaisuudessaan m,elko huonoja pitsoja.

Plussaa Emmental-juustosta, joka tosin ei ehtinyt sulaa kun pitsa oli ollut pari minuuttia uunissa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 12.05.2013
Rating: 0

Olen todella pettynyt tähän paikkaan.
Ravintola ilmeisesti juuri vaihtanut nimensä Pizzaline:ksi. Tilasin pizzan joka maksoi yli 11 euroa, joka on mielestäni aika paljon pizzasta, varsinkin tämänlaatuisesta.. Mielestäni pizza on pienehkö (monissa muissa paikoissa laatikkoon verrattuna suurempi), ja täytteetkin heitetty vain keskelle pizzaa. Täytteet maistuvat huonolaatuisilta. Ensikerralla kierrän mielummin korttelin toiselle sivulle pizzeriaan, jossa kaikki pizzat maksavat 6e ja ovat saman laatuisia.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 01.05.2013
Rating: 1

Turun parhaat pizzat! !

     
     
     
Experience: À la carte Added: 28.10.2012
Rating: -1

menimme tyttären synttäreitä juhlistamaan pizzalla. Kuvittelin että pitkään toimineessa pizzeriassa osattaisiin tehdä pizzaa!? Pizza maistui ihan pippurilta. jota oli käytetty liikaa tomaattikastikkeessa:( Lisäksi pizza oli raaka, jopa juusto ei ollut ehtinyt kunnolla sulata.Syömättä jäi pizza sekä tyttäreltä että minulta. Tullessaan hakemaan lautasia tarjoilija vielä kysyi että maistuiko, johon oli valitettavasti vastattava että ei oikein maistunut muu kuin pippuri...siihen tarjoilija kommentoi vain että JAA otatteko loput mukaan? No ei varmaan otettu. En suosittele paikkaa ainakaan kenellekkään pizzan ystävälle. Muita listan ruokia en ole maistanut enkä muuten aio maistaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 26.05.2012
Rating: 1
     
     
     
Experience: À la carte Added: 26.04.2012
Rating: 0

Melko välttävä kokemus. Syötiin pizzat, perus kebab-pizzeriameininkiä mauiltaan mutta jos mahdollista, vielä vähän ankeammassa ympäristössä. Salaattipöytä oli ankeudessaan ja niukkuudessaan niin surullinen, että jätin väliin. Hävetti viedä vieraat tänne. Jos mättöpizzaa haluaa, paljon parempaa saa muualta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 26.02.2012
Rating: 1

Nettisivut eivät vastaa todellisuutta: ravintolan yleisvaikutelma epäsiisti ja nuhjuinen. Pizzat ok, mutta ei niiden takia kannata kauempaa tulla... Saimme sunnuntaimätöt kuitenkin suht nopeasti ja tarjoilija vaikutti mukavalta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 05.09.2011
Rating: 1

No juu, ihan eri paikka kuin verkkosivuilta ja nettiarvosteluista saa kuvan! Lomalla ajateltiin mennä vähän tasokkaampaan pizzapaikkaan joka olikin raidilla hajustettu kärpästen infestoima pieni normi pizzamässypaikka. plussaa että pirtsakat suomalaiset pitäjät ja nopea ruuan toimitus. Mutta pikkasen realistisemmat nettisivut kiitos!! Ettei turhaan kävele toiseltapuolen kaupunkia ihan harhakuvissa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 18.07.2011
Rating: 0

Community

Fans

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant


Location

Yliopistonkatu 6, 20100 Turku - Route
(02) 250 2271
http://www.ristorantelaluna.fi/