Unknown

Ravintolalaiva Svarte Rudolf

Rating 3.6 / 5

Reviews (61)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Arvostelu tulee hieman myöhässä. Elokuussa päätimme pistäytyä Svarteen syömään "ne kuuluisat silakat". Tilauksen tehtyämme tarjoilija palasi pöytään sanomaan, että silakat ovat loppu ja että kelpaako muikut sen sijaan. No toki kelpaa. Mutta tarjoilija jätti mainitsematta, että ne muikut ovat sitten kalliimmat. Ruokailu tuli muutenkin odotettua kalliimmaksi, kun minkäänlaista juomalistaa ei ollut muka saatavilla terassille. Hyvässä uskossa tilasimme parit lasit viiniä sekä yhdet lasit jälkiruokaviiniä, jotka kaikki osoittautuivatkin maksamaan 15e/lasi!

Mutta ruoka oli hyvää.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 22.10.2017
Rating: 0

Hieno miljöö, laiva ei paljoa keikkunut. Palvelu oli ystävällistä, tosin melko hidasta, mutta meillä ei ollut kiire minnekään. Ruoka oli perushyvää. Alkuruokalista oli salaattivoittoinen, tarjolla oli ennemminkin isojen annosten puolikkaita kuin varsinaisia alkuruokia.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 45€ Added: 15.08.2017
Rating: 0

Muutaman kerran lounaspöydän kokeneena jäänyt mieleen erityisesti kohtalaisen hyvä kalavalikoima. Myös lämpimien ruokien tarjoilut olivat hyvä tasoa, vaikkakaan ei mitään huippuakaan.
Ruokapaikkana Svarte on erilainen Aurajoen virrassa ja laivan tunnelma sisällä jo ehtä hieman vanhahtava, mutta kuitenkin nostalginen. Buffet-pöydän alue lienee ruuhka-aikaan melko ahdas, vaikka itse ei olekaan pahimpaan aikaan sattunutkaan menemään. Palvelu oli mielestäni hyvää ja tulen lounastamaan jatkossakin.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 25.04.2016
Rating: 0

Loistavasti valmistettua lohta maukkaassa sitruunakastikkeessa. Tarjoilija oli erittäin mukava ja ruoat tulivat pöytään ennätysajassa! Ehdottomasti täytyy käydä uudestaan, hintaluokkakin kun on laatuun nähden erittäin hyvä. Suosittelen!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 04.12.2015
Rating: -1

Ok lounaspöytä, monipuolinen. Yksi lämminruoka vaihtui kesken ruokailun?? Ja kellokaan ei ollut lounasajan loppupuolta. Nettisivut erittäin vanhanaikaiset, lukee mm KESÄLLÄ kellonajat jolloin auki, eikö niitä kukaan päivitä??

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 24.11.2015
Rating: 0

ruoka oli todella hyvää ja monipuolusta palvelu asiallista ja ammatillista . lisäksi laivan tunnelma ja sisustus ovat hienoja on todella kiva syödä kun on hiljaista ja rauhallista saa nauttia ruuasta

     
     
     
Experience: Lunch Price: 980€ Added: 29.10.2015
Rating: -2

Olimme ensimmäistä kertaa 23. 10.2015, mutta emme viimeistä. Ruoka oli hyvää ja henkilökunta ystävällistä ja pitivät meistä hyvää huolta.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 26.10.2015
Rating: 0

Ryhmämme oli menossa teatteriin ja kaikille oli tilattu sama ruoka valmiiksi. Silti jouduimme odottamaan alkuruokaa 40 min! Pääruoka hummerikeitto oli järkyttävän suolaista ja hummeria oli vain nimessä. Jälkkärin jouduimme hotkimaan että ehdimme teatteriin ajoissa. En todellakaan suosittele paikkaa kenellekkään.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 13.06.2015
Rating: 0

Hyvä palvelu jo varatessa pöytää. Tarjoilu pelasi ja palvelu ystävällistä. Ruoka oli ihan oikeasti maistuvaa. Oma seurueemme nautti seisovan pöydän antimista, eikä tyhjiä astioita päässyt syntymään. Ruokailijoita oli kuitenkin laivassa useampia. Lapsivieraillekin syötävää. Monet kiitokset keittiöön ja tarjoilijoille.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 35€ Added: 15.05.2015
Rating: 0

Sisään tultaessa ensin haistaa tunkkaisuuden ja ne svarten kuuluisat silakat. Tunnelma latistuu heti, sisustus on vanhanaikainen ja likaisen oloinen. Lista on liian sekava eikä sovi minun mielestä teemaan. En pitänyt ruuasta, jotenkin mausteetonta ja ällöä. Palvelun taso riippuu tarjoilijasta. Onneksi kannella on aina mukava ja rento tunnelma. PS. nettisivut on huonot ja vanhanaikaiset.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 06.05.2015
Rating: 0

Community

Images

Fans (2)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (3)


Location

Itäinen Rantakatu, 20100 Turku - Route
02-250 4567
http://www.svarterudolf.fi/

Options