Muinaiset

29 arvostelua

Ansiomitalit

Huippuarvostelija: Arvostellut eniten (ylin 5%)

Blogi

Arvostelut (28)

Ravintola: Messenius ruokaravintola

Pippuripihvi oli hyvä samoin tomaattikeitto. Muuten kokemus oli melko neutraali. Ravintola oli lämpimänä päivänä kuuma ja hiostava. Saimme kuitenkin siirtyä ulos ruokailemaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 48€ Lisätty: 30.08.2019
Arvosana: 0

Ravintola: Roster casual dining

Yllätysmenun olisi toivonut olevan positiivinen yllätys, mutta tässä tapauksessa menu oli pettymys hintaansa nähden. Ehkä valinnat listalta olisivat olleet varmempia. Pyöreä pöytä oli viihtyisä ja ”Manta” oli huippumaisema Helsingissä. Ravintolan sijainti on yksi Helsingin parhaista. Palvelu oli leppoisaa ja luontevaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 59€ Lisätty: 12.06.2019
Arvosana: 0

Ravintola: Meiccu restaurant&bar

Tyylikäs ja nostalginen interiööri. Ruokalista hyvin ympäristöön sopiva. Kokonaisuus kohdallaan. Paras wienerleike mitä on saatu 30 vuoteen. Jallukahvi kruunasi kokemuksen, osan oli tilattava kahvit ihan tuplana. Muikut ja muusi erinomaisia, samoin sienirisotto.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 45€ Lisätty: 16.04.2019
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Pompier kansainvälinen

Palvelu oli luonnikasta. Erityistoiveet huomioitiin hyvin. Neljän ruokalajin ateriassa alkuruokana ollut siika oli loistavaa. Muuten ateria oli ihan hyvä ja erityisesti valkoviinit sointuvat hyvin ruokalajien kanssa, pääruuan punaviini oli yllättävä ja jakoi mielipiteitä. Tarjoilija Annele oli ammattitaitoinen, ystävällinen ja loi miellyttävän leppoisan tunnelman.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 27.02.2019
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola NOOA Aurajoen rannalla

Söimme neljän ruokalajin maittavan menun. Annokset olivat runsaita. Karitsa oli erinomaista. Palvelu oli rentoa ja ruokailu eteni leppoisasti ja sopivaan tahtiin. Erityistoivomukset oli huomioitu hyvin ja menuun toinen alkuruoka vaihdettiin toiveiden mukaiseen ruokaan. Miljöö jokirannassa oli viihtyisä. Viinipaketin viinit sopivat erinomaisen hyvin ruokien pariksi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 56€ Lisätty: 13.12.2018
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Alia eurooppalaista

Alkuruoan kalalautasessa esillepano ei tehnyt annoksesta houkuttelevaa. Savumuikkuaioli oli hyvää. Raparperipiirakka oli mehevää ja maukasta. Kesäravintolassa oli kiva käydä, olikohan kuitenkin vähän kesäterässä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 07.08.2018
Arvosana: 0

Ravintola: Natura pohjoismaa suomi moderni

Nautimme 7 ruokalajin aterian. Jälkiruoka yoghurt 2013 oli aivan loistava. Pääruoka porsaankylki oli kohtalainen pettymys. Kokonaisuus oli omaperäinen ja pääosin onnistunut.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 59€ Lisätty: 11.04.2018
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Kylä suomalaista ruokaa

Jälkiruuan punajuurijäätelö oli mainio oivallus näin joulun aikaan. Plussaa, että ravintola on auki maanantainakin. Ravintolan saavutettavuus on metron myötä parantunut. Rennon asiantunteva palvelu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 11.12.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Baskeri & Basso bistro

4 ruokalajia. Kuhachevichi oli erittäin hyvää, härkätartar, silli ja mozzarella hyvää. Sienirisotto oli loistavaa, salvia-voi -pasta hyvää. Siika oli erinomaista, pulpo oli pehmeää, sopivan kypsää, mutta miedon makuista. Suklaamousse oli varsinainen makuelämys, uuniomenat olisivat saaneet olla tasalaatuisemmin kypsiä, mutta annos oli kyllä maukas. Apropoo, muinaisten teekkareiden 12 vuotisen ravintolaputken ja 79 ravintolan kokemuksella tämä menee kokonaisuutena ilman muuta top vitoseen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 47€ Lisätty: 24.10.2017
Arvosana: 0

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Ravintolalaiva Svarte Rudolf suomalaista

Hieno miljöö, laiva ei paljoa keikkunut. Palvelu oli ystävällistä, tosin melko hidasta, mutta meillä ei ollut kiire minnekään. Ruoka oli perushyvää. Alkuruokalista oli salaattivoittoinen, tarjolla oli ennemminkin isojen annosten puolikkaita kuin varsinaisia alkuruokia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 45€ Lisätty: 15.08.2017
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit