vakosametti

27 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (27)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Taco Nito meksikolainen

Mukava pikaruokala keskustassa. Toisella vierailulla ruoan taso ei kyllä ollut ensimmäisen kokemuksen tasolla. Silti hyvää ja maukasta. Molemmilla kerroilla söin tacoja eri täytteillä. Kasvisvaihtoehto ei petä, ensimmäisen kerran suosikkini naudanliha oli toisella kerralla kovin kuivaa. Tätä voi kuitenkin suositella kaikille, tulisuutta voi säädellä lisukkeiden avulla ja hinta/laatu -suhde vähintäänkin kohdallaan. Plussaa viikonlopun pitkistä aukioloajoista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 18.07.2013
Arvosana: 2

Ravintola: Sloppy Joe West Coast Grill cal-mex ravintola

Mahtihamppari! Lounasbuffa näytti hyvältä, mutta hampurilaishimo voitti ja valitsimme seuralaisen kanssa burgerit listalta. Ei kaduttanut yhtään. Annos oli juuri sopivan kokoinen täytti, muttei aiheuttanut ähkyä. Itseäni miellytti kovasti myös amerikkalaiseen tyyliin annokseen kuulunut suolakurkku.

Ei harmita Porcin loppu enää niin kovasti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 18.07.2013
Arvosana: 2

Ravintola: Di Trevi winebar, eurooppalaista

Lounaan salaattipöytä erinomainen. Erityisesti salaattipöydässä ilahduttivat paahdetut punajuuret ja samoin seuralaiseni annoksen lisukkeena olleet kauden kasvikset. Itselleni valitsin lounaslistalta falafelit, jotka olivat kyllä hienoinen pettymys. Annoksessa parasta oli kastike, itse falafelit olivat hieman mauttomia ja eikä lisuke couscouskaan ollut varsinaisesti mikään makujen riemuvoitto.

Tyylikäs paikka houkuttaa kuitenkin kokeilemaan joskus myös varsinaista listaa. Toivottavasti henkilökunta vähän piristyy ja musiikkia soitetaan hieman pienemmällä voimakkuudella vastaisuudessa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 18.07.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Meze Point meze

Syötiin Full Meze - hyvä valinta. Ihan kaikki eivät olleet lemppareita, mutta kaiken kaikkiaan oltiin tyytyväisiä ja mikä tärkeintä - täynnä. Liha- ja kanavartaat olivat taivaallisia ja jälkkäriksi valittu suklaakakku juuri oikein valmistettu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 31.07.2012
Arvosana: 3

Ravintola: Bistrot Le Porc ranskalainen bistro

Kauan suunniteltu visiitti toteutui viimein ja ravintolasta poistui reittäin tyytyväinen kaksikko. Söimme alku- ja pääruoat, jälkkärilista oli houkutteleva, mutta jätimme sen tällä kertaa väliin. Etenkin pääruoaksi syöty ankankoipi oli upeaa, sen kanssa tarjoiltu herukkakastike fantastista. Viinisuositukset osuivat kohdalleen. Palvelu oikein ystävällistä, mutta hieman voisi vielä parantaa. Päivän listan voisi esimerkiksi kertoa ruokailijoille, etenkin silloin kun erityisen täyttä ei ravintolassa ole. Taulut kun seinältä eivät kunnolla joka paikkaan näy.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 07.09.2012
Arvosana: 1

Ravintola: Morrison's Turku Amerikkalainen

Helsingin Morrison'sin aiemmin testanneena olin erittäinkin tyytyväinen Turun ravintolaan. Kävimme alkuillasta syömässä hampurilaiset. Paikka oli noin puolillaan, palvelu ystävällistä ja ruoka tuli nopeasti. Annokset aivan järjettömän kokoiset. Ruis hampurilainen ei mitenkään erikoisen säväyttävä, mutta juuri sitä mitä siltä odotettiin. Mexican pork burger erittäin hyvä! Kaiken kaikkiaan olimme tyytyväisiä ja varmasti käydään täällä joskus myös kympin burgeri -tarjouksen päätyttyä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 07.09.2012
Arvosana: 0

Ravintola: Pub Niska saaristolaispitsaa

Pitkään kaupungilla kierreltyämme keksimme vihdoin, että voisi olla aika testata Niskan peltileivät.
Itse pizza oli todella hyvä. Pohja ihanan rapea ja maukas. Täytteitä reilusti ja ne olivat laadukkaita.
Pienet miinukset aiemminkin mainituista muovitarjottimista. Eikö ne ruokailuvälineet voisi edes olla joissain kipoissa pöydissä? Tiskiltä tilaaminen ei sinänsä ole ongelma.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 23.08.2012
Arvosana: 0

Ravintola: Pikku Torre ravintola/baari

Käyn usein lounaalla. Remontin jälkeen paikka on avaramman tuntuinen.
Noutopöytälounaalla aina kolme vaihtoehtoa + keitto ja salaattipöytä. Ruoat yleensä niin hyviä, että tulee helposti syötyä itsensä ähkyyn. Salaattipöytä on pitkään ollut yksi parhaista tällaisissa lounaspaikoissa, mutta tuntuu että remontin jälkeen tarjonta hieman kuihtunut.
Ehdottomasti kuitenkin kokeilemisen arvoinen lounaspaikkana. Pitänee joskus testata myös uudet hamppari- ja tortillabuffat.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 23.08.2012
Arvosana: 0

Ravintola: Lotus House kiinalaista

Take away- annokset tajuttoman isot. Hinta on kohdallaan annoksissa, tosin kertoo myös niiden laadusta. Viimeksi tilattiin chilikanaa ja friteerattua kanaa. Frittikanan kanssa tullut sweet & sour-kastike oli melko mautonta. Chilikana oli ihan hyvää, mutta kasviksina oli pelkkää kaalia, joka teki annoksesta melko hyvää. Eipä silti, kaksi ihmistä söi näistä kaksi ateriaa, hinta siis todellakin kohdallaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 23.07.2012
Arvosana: 0

Ravintola: China & Thai Palace kiinalainen & thai

Lounasbuffetin ruoka ei mitenkään erikoista, thaikkutyyliset kastikkeen menivät kirkkaasti kiinalaisten ohi.
Aiemmin listalta tilatut annokset tosin ovat olleen erittäinkin hyviä. Ei kuitenkaan Turun paras aasialainen.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 23.07.2012
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat

Seuraajat (1)


Listat

Kirjanmerkit


Suosikit