Avautuu 11:00

Lotus House

kiinalaista
Arvosana 3.9 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (24)

Take away annoksesta riittää syötävää vähintään kolmeen annokseen. Ruoka kuitenkin on täysin mautonta mättöä. Itse vältän tätä paikkaa jatkossakin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 08.08.2016
Arvosana: 0

Ruoka hyvää, palvelu ihan loistavaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 06.03.2016
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Hinta-laatu-suhteeltaan mainio ravintola, yhdestä take away -annoksesta syö kolme kertaa. Mitään suuria makuelämyksiä ravintola ei ainakaan kasvissyöjälle tarjoa, mutta täyttävää ja hyvää perusruokaa kyllä. Miinusta ruuan maun vaihtelusta; saman ruuan tulisuusaste vaihtelee liian tulisesta mauttomaan, tuurilla maut ovat kohdallaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 03.01.2016
Arvosana: 0

Tykkään tosi paljon tästä paikasta. Olen käynyt siellä muutaman kerran ja aina olen ollut todella tyytyväinen ruokaan ja palveluun. Olen tykännyt lähes kaikista ruuista mitä olen ikinäkään syönyt siellä mikä on aika yllättävää koska olen nirsoilija. Käyn siellä ehdottomasti joka kerta kun menen Tampereelle.

Suosikkini on sitruunakana jokin juttu, en muista nimeä ihan, mutta sitruunaa ja kanaa siinä oli. Ja sitten vielä ne mustekala rinkelit!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 02.07.2015
Arvosana: 0

Take away koko ja maku, two thumbs up! Sisustukseen ei kovin panostettu kehutun Arezzo-kebab-paikan tavoin, mutta eihän se haittaa, kun ruuan ottaa mukaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 21.06.2015
Arvosana: 0

Lempikiinalaiseni. Vakioannokseni on päivän annos Kung Po kana, joka on paras laatuaan, mitä olen koskaan maistanut. Toiselle sijalle yltää Pekingin härkä. Ja hinta vaivaiset 8,5 euroa. Suosittelen. Palvelun taso riippuu siitä, ketä on vuorossa. Mieshenkilö on todella ystävällinen, mutta naisväki hieman vakavampaa sorttia. Mutta ei haittaa kun ruoka on hyvää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 04.06.2015
Arvosana: 0

Olemme käyneet säännöllisesti reilusti yli 10 vuotta, syöty paikan päällä ja ostettu annoksia mukaan. Ruoka on aina ollut hyvää ja sitä on TODELLA paljon, varsinkin take away-annokset ovat tosi isoja. Koskaan emme ole saaneet vatsatautia, tai mitään muitakaan vaivoja. Palvelu on mutkattoman perusystävällistä, samanlaista kuin usein suomalaisravintoloissa, ilman turhaa mielistelyä ja kumartelua.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 10.05.2015
Arvosana: 0

Jos Turusta etsii hyvää hinta/laatusuhde sahfkaa, niin tämä paikka on Arezzon kanssa ihan omaa luokkaa. Olen kanta-asiakas eikä ruuassa ole ikinä olut moitittavaa. Yhdestä annoksesta syö kolme. Olen vain tilannut härkäruokia, eikä niissä olla lihalla nuukailtu!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 20.02.2015
Arvosana: 0

Kanaa hapanimeläkastikkeella. Paljon pieniä mauttomia kanapalloja. Kastikkeeseen sai lisätä kyllä itse potkua, koska ei juuri maistunut miltään. Söin yksin ja en ole isokoinen, tosin nälkä oli valtava. Mahan saa täyteen, mutta makunautinto pitää hakea muualta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 25.01.2015
Arvosana: 0

Haimme 22. 1.2015 illalla ravintolasta "kolme pientä annosta" eli lajitelman. Kumpikin annoksesta syönyt oksensi koko seuraavan yön,aamun ja päivän. Mitään muuta samaa ruokaa emme olleet syöneet ja friteeratut kanat tulivat kokonaisina ulos.

Nyt parin päivän jälkeenkin olo on vielä kamala ja ruoka ei maita, arvaa menenkö vielä joskus tähän ravintolaan?!? Samat ongelmat kaikkien näiden kanssa, hygienia ei ole länsimaisella tasolla tai ymmärrys kylmäketjusta tai ruuan säilymisestä puuttuu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 1190€ Lisätty: 24.01.2015
Arvosana: -2

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Puutarhakatu 28 a, 20100 Turku - Reitti
02 2306693