Avautuu 11:00

China & Thai Palace

kiinalainen & thai
Arvosana 3.1 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (43)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Usean buffetti-kokemuksen jälkeen ei voi kuin suositella. Vuosien varrella on kertynyt vain positiivisia muistoja ja taso on pysynyt jatkuvasti korkealla.
Buffetissa on laaja ja laadukas valikoima thaimaalaista ja kiinalaista ruokaa. Riisi on kuohkeaa ja (klassinen) friteerattu kana on muhkeaa.

Suosittelen: keskustan parhaimpia paikkoja.
Tilakin on mukava ja kesällä on mukava syödä terassilla.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 21.12.2015
Arvosana: 0

Pariin kertaan käyty kaveriporukalla syömässä ja ihan hyvät ruuat ja asiallisen tulinen kastike pöydässä! Ainoa pettymys oli olvin puute listasta, mutta kyllä se maitti japsioluella ja sakellakin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 05.11.2015
Arvosana: 1

Melko intohimotonta perusmättöä vatsantäytteeksi. Härkä Sichuan oli ok, mutta kumppanin härkä-sipulille ei kehuja heru.
Paikka on viihtyisä ja siisti ja palvelukin ihan ok.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 20.10.2015
Arvosana: 0

Pöytään istuttaessa, sanoivat tuovansa vesikannun pian, mutta jouduimme pyytämään sitä kahteen kertaan. paistetu nuudelit olivat täynnä mustaa karstaa Wokkipannusta. Ruoka loppui, mutta astioita ei täytetty uudelleen. Naiset pyyhkivät pöytiä ja ruoka-astioita samalla rätillä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 12.10.2015
Arvosana: 0

Tilasimme ystävän kanssa sushia yhteensä 46 eurolla. Vastaavan määrän sushia saa turun muista, huomattavasti laadukkaamista sushikeittiöistä noin 30 eurolla. Odotukset eivät täyttyneet, rullat olivat kokolailla mauttomia. Sushin valmistuksesta kyseisessä keittiössä puuttuu intohimo.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 23€ Lisätty: 13.09.2015
Arvosana: 0

Minä ja ystävättäreni söimme sushi- ja katkarapu-äyriäis-annoksen. Sushi ei ollut tuoretta, kala oli sitkeää sekä tunkkaisen makuista ja avokado raakaa. Lisäksi sushiriisi oli todella etikkaista. Makit olivat aivan liian suuria, eivätkä ne olleet mahtua kokonaisena suuhun.
Katkarapu-äyriäis-annos oli todella pieni ja mauton. Kasvikset näyttivät ja maistuivat pakastekasviksilta. Onneksi sentään ravut olivat syömäkelpoisia, toisin kuin sushissa.
Myös palvelu oli todella hidasta ja heikkolaatuista. Saimme odottaa kauan tarjoilijaa, joka olisi ottanut tilauksemme vastaan. Myös vesi tuotiin pöytään vasta ruokien yhteydessä ja tarjoilijat olivat muutenkin melko tympeitä. Ravintola oli lisäksi ahdas ja sisustukseltaan ankea.

Kokonaisuudessaan en missään nimessä voi suositella, tiedä sitten onko buffet á la cartea parempi. Hinta-laatu-suhde ei todellakaan kohdannut, sushi kun selvästi oli tehty jo vanhemmista raaka-aineista ja katkarapu-äyriäis-annos oli liian hintava kokoonsa nähden.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 20.07.2015
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 05.07.2015
Arvosana: 0

Suosittelen lämpimästi buffettia! Erityisesti sushi-buffetissa on mielestäni hinta-laatu-suhde kohdallaan kun miettii kaupungin sushipaikkojen hintatasoa.

Myös kiinalaiset annokset ovat hyviä. Thaimaalainen ruoka täällä on sen sijaan aina ollut pettymys. Parhaimmillaan lounasbuffetissa muutenkin, a la carte ei niin ihmeellinen.

Muutaman aiemman kanssa olen samaa mieltä siitä, että tilassa on ehkä liikaa pöytiä. Hieman ahdasta tulee.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 20.01.2015
Arvosana: 1

Ehkä parasta ikinä saamaani aasialaista ruokaa Turussa. Maukas lounas, todella hyvät ja monipuoliset vaihtoehdot seisovassa pöydässä, jokaiselle jotain.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 13€ Lisätty: 27.07.2014
Arvosana: 1

Todella hyvää ruokaa. Turun yksi parhaimmista. Sushit olivat hyviä ja jotkin ihan uniikkeja. Nam. Suosittelen jokaiselle turkulaiselle.Ravintolan paikkakin oli Turun pääkirjaston vieressä.Tuunnelma oli ihana

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 15.03.2014
Arvosana: 1

Yhteisö

Kuvat

Fanit (5)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Kauppiaskatu 1 A, 20100 Turku - Reitti
http://www.chinathai.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita