Sleikka

20 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (19)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Mami ravintola

Kaikki oli kohdillaan, joten voisin käydä täällä useamminkin. Söimme touko-kesäkuun vaihteessa kolme ruokalajia. Alkuruokana oli vasikkaa ja pääruokana kuhaa, molemmat erinomaisia. Koko pöytäseurueen jälkiruoat olivat myös hyviä. Raaka-aineet maistuvat tuoreilta, annoskokonaisuudet oli mietitty viimeistä vihannesta myöten ja palvelu oli asiakkaan huomioivaa ja erittäin ammattimaista. Itseä jäi lähinnä harmittamaan se, että unohdimme lähtöhötäkässä jättää tippiä. Tulemme uudestaan, ja toivottavasti saamme samantasoisen ravintolakokemuksen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 45€ Lisätty: 22.07.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Mami ravintola

Kehuttu paikka ja ruoka osoittautui kehujen arvoiseksi. Myös palvelu oli asiantuntevaa ja hyvää. Kiireetöntä syömistä, ainakin perjantai-iltana; hätäisemmän kannattaa ehkä valita jokin nopeampi paikka. Annokset myös kooltaan sen verran pieniä, että kannattaa syödä pitkän kaavan mukaan.
Ravintolan tiloissa on erikoinen, ehkä hiukan pakkomarkkinoinnilta vaikuttava sisustusratkaisu: näyteikkuna naapurissa olevaan korkean hintatason sisustusputiikkiin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 27.03.2010
Arvosana: 2

Ravintola: Tintå viinibistro

Ruoka oli hyvää, mutta palvelussa on paljon parantamisen varaaa. Söimme alkusalaatit sekä carpaggiota ja pizzaa. Salaatti ja carpaggio olivat kohtuullisen hyviä, hieman tavallista erikoisempi pizza jopa erittäinkin hyvä. Paljon miinusta tulee kuitenkin palvelusta: se oli alusta alkaen hieman ylimielistä ja ruokaa sai odottaa pitkään. Ravintola oli lähes täysi, joten pieni odottelu oli toki ymmärrettävää.

Ruokailun loppua kohti palvelu muuttui kuitenkin töykeäksi hoputtamiseksi. Meille annettiin ymmärtää, että olisi syytä syödä nopeasti. Koskaan aiemmin en ole törmännyt tilanteeseen, jossa tarjoilija käy jatkuvasti hoputtamassa ja kertomassa montako minuuttia meillä on aikaa syödä ennen kuin pöytäämme tulevat seuraavat, ja lopulta pyyhkii pöytää suoraan edestäni hätistääkseen minut. Jos ravintola ottaa asiakkaita niin, että aikaraja on tiukka, on se mielestäni ravintolan tehtävä huolehtia ruoat ja laskut tavallista nopeammin, eikä hätistellä rätti kourassa pois. Toivottavasti pöytämme seuraavat asiakkaat olivat sen arvoisia, sillä minua ei Tintåssa kyllä hetkeen näe.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 22.07.2014
Arvosana: 0

Ravintola: RantaKerttu amerikan kotimaista

Nuorekas paikka, eikä hintatasokaan hirvitä. Ehkä hieman hallimainen miljöö, mutta sopii konseptiin. Pizzoissa ja burgereissa on maku kohdallaan. Joidenkin annosten edullinen hinta tosin selittyy usein sillä, ettei niiden kokokaan ole suuren suuri. Mutta ottamalla alkupalat ennen pääruokaa kyllä täällä vatsansa täyteen saa. Allakerran pubi on varmasti hämärinä syksyiltoina tunnelmallinen paikka (ellei satu olemaan lätkäilta, jolloin siellä pauhaa jääkiekko).

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 01.12.2011
Arvosana: 3

Ravintola: Oscar suomalaista ja itämaista

Nykyisin turkkilaisen perheen ylläpitämä ravintola, hyvin perinteisellä paikalla. Ruoka ei kuitenkaan ole turkkilaista. Edellisten arvostelijoiden arvioista selviää hyvin, miten turkkilainen ja suomalainen mentaliteetti eivät aina kohtaa: täällä tarjoilija tosiaan päättää asiakkaan tilauksen, ellei pysy lujana. Annokset ovat melko suolaisia ja rasvaisia - ja hyvin samankaltaisia - mutta hintatasoa ei voi sanoa kalliiksi. Jos haluaa tuulahduksen istanbulilaista henkeä keskelle Suomen talvea, voi poiketa täällä. Kulinaristisia huippuelämyksiä etsivälle en välttämättä suosittele.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 05.05.2010
Arvosana: 3

Ravintola: Bossa brasilialaista

Ruoka on aina ollut hyvää, palvelussa joskus toivomisen varaa. En ole käynyt ruuhka-aikoina. Maniokkilastut alkupalana ja pääruokana Xinxim de Galinha (kanaa ja katkarapuja kookos-inkiväärikastikkeessa) ovat ainakin olleet hyviä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 22€ Lisätty: 13.03.2010
Arvosana: 2

Ravintola: Café Wiklund lounas, kahvila

Tänne pääsee kätevästi vaunuilla tai rattailla. Myös hoitohuone vieressä. Lounasvaihtoehtoja on yleensä useita ja tarjolla on myös pizzaa. Täältä saa lounasta melko pitkään, tosin muutaman kerran ruoka on lounasajan loppupuolella ollut jo aika lopussa ja jäähtynyttä, mikä laski arvosanaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 05.05.2010
Arvosana: 1

Ravintola: Ristorante La Luna italialaista

La Lunaa ei voi kutsua gourmet-paikaksi, mutta maittavat pizzat ja melko edullinen hintataso saivat käymään täällä aikoinaan useinkin. Ohutpohjaisissa pizzoissa on reilusti täytettä ja pastatkin ovat olleet ihan kunnollisia. Sisustus ajattoman epätrendikäs - mukavaa vaihtelua kaikille uusille kliinisesti sisustetuille ketjupaikoille.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 05.05.2010
Arvosana: 1

Ravintola: Stockmann Buffet Turku kahvila-ravintola

Suhteellisen siisti paikka keskellä Hansaa. Ei kaupungin edullisin lounaspaikka, mutta siistit vessat ja sijainti ovat tämän paikan valtteja. Yleinen lounasajan tapaamispaikka.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 05.05.2010
Arvosana: 0

Ravintola: Foija klassisia makuja

Ei petä. Ruoan taso on perusvarmaa: liha on mureaa, kastikkeissa maku kohdallaan ja ainakin kokeneempien tarjoilijoiden palvelu on kohdallaan. Ruokalista on melko konstailematon - ja hyvä niin - ja hintataso nykymittapuun mukaan kohtuullinen. Näissä holveissa voisi olla paljon kalliimpikin ravintola - tosin tuolloin listakin olisi varmasti erilainen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 21€ Lisätty: 13.03.2010
Arvosana: 1


Kuvat


Seuraajat

Seuraajat (1)


Listat

Kirjanmerkit


Suosikit