Köket är öppet

RantaKerttu

Betyg 4.1 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk

Recensioner (67)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Hampurilaisbuffe kuullosti hyvältä ja päädyimme siihen jo lapsiakin ajatellen. Voi hyvää päivää, pihvit mautttomia eineksiä, pullavaa mättöä. No sitä kaipaavalle homma olisi tietysti ollut ok. Kaiken kruunasi huumaavaa ipanoiden kirkuna, häly ja meteli ei houkuta toistamiseen paikalle. Meidän porukan lasku oli jotain 90€ aivan liikaa aikuisilta. lasten hinta 6,90 ok.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 15€ Tillagt: 07.08.2016
Betyg: 0

Possunkylki-burger ja wingsit erinomaisia! Taso tuntuu parantuneen viime kesästä. Annokset tuhteja ja hinta kohdillaan. Pihapiiri on vähän ankea, mutta toisaalta paikalle on helppo tulla lasten ja koirien kanssa sekä esteettömästi. Ja onhan jokitunnelma sentään läsnä! Kehittämiskohteena sanoisin, että astioiden palautuspiste voisi olla vähän siistimpi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 14.07.2016
Betyg: 0

Lounas on ollut välillä ihan ok, mutta palvelu on kyllä ihan luokattoman surkeaa. Välillä tuntuu siltä, ettei tarjoilijoilla ole hajuakaan siitä, mitä ovat tekemässä. Iltaisin en ole enää käynyt parin totaalisen fiaskon jälkeen syömässä. Varmaan lapsiperheille ihan hyvä ravintola, mutta itse kannan euroni muihin paikkoihin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 11.06.2016
Betyg: 0

Puitteiltaan loistava Rantakerttu on pilattu surkealla palvelulla. Ruoat ovat yleensä hyviä ja hinta hyvinkin kohdillaan, mutta asiakaspalvelu on nollaa: Olen useamman kerran soittanut varatakseni pöydän yli kymmenen hengen porukalle ja saanut vastauksen, että "meidän keittiö menee kiinni kymmentä minuuttia ennen tuloanne, joten ei käy. Ravintola menettää satoja euroja tällä ja potentiaalista asiakaskuntaa tällä tavalla. Käsittämätöntä!

Lisäksi henkilökunta on pallotellut ylhäällä istuvia asiakkaita alakertaan hakemaan juomia, ja alhaalla jonotettuamme on neuvottu menemään takaisin ylätiskille. Näin ei rakenneta asiakassuhteita.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 27.03.2016
Betyg: 0

Hampurilaiset ovat tosi hyviä, erityisesti Pikkutuhti ja TuhtiKerttu, nam nam! Parempia en ole muualta saanut. Pizzat aika rasvaisia, mutta Isokari oli kyllä hyvää. Mukava paikka ja miellyttävä palvelu, lapsille leikkipaikka ja huomioidaan muutenkin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 13.10.2015
Betyg: 0

Ehdottomasti turun paras lounaspaikka.
Päivittäin erittäin raikas salaattipöytä ja monta lämminruoka vaihtoehtoa :)
Käydään myös iltaisin lasten kanssa ja palvelu on aina todella iloista ja ruoka hyvää!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 04.10.2015
Betyg: -1

Ampiaisten ja tarjoilijan vittuilun lisäksi ruoka oli paskaa

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 16€ Tillagt: 11.09.2015
Betyg: 0

Kävin ensimmäistä kertaa ja pakko sanoa, että aivan mahtava paikka. Söin listalta Pikkutuhti hampparin ja parempaa en muista syöneeni missään. Raaka-aineet olivat laadukkaat ja tuoreet, eikä leipäkään mitään löysää mössöä. Annos oli järkevän kokoinen ja hintainen. Kaverini oli myös erittäin tyytyväinen hampparibuffaan, joka oli lähes naurettavan runsas. Palvelu oli hieman hidasta älyttömön ruuhkan takia mutta sitäkin iloisempaa. Mikä siinä auringossa terassilla istuessa, menen ehdottomasti uudestaan!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 17.08.2015
Betyg: 0

Kanahampurilainen oli hyvin keskiverto pläjäys, joka ei suuria ylisanoja irrota. Ranskalaiset olivat erinomaisia kylläkin. Plussaa annokselle vielä siitä, että se oli järkevan kokoinen ja hintainen. Miksi maksaa jenkkikoon hampurilaisesta, josta jää puolet syömättä.
Henkilökunnalle ehdottomasti suuri plussa: vaikka ulkoterassi oli tupaten täynnä Country Club Festival-tapahtuman vuoksi, palvelu pelasi erinomaisesti ja iloisesti. Myös tyhjät astiat kerättiin pöydistä rivakasti. Ruokakin tuli nopeasti.
Kaiken kaikkiaan ihan ok käynti.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 08.08.2015
Betyg: 0

Toimiva krapulapäivän pelastava hampparibuffa! Hampparibuffan tarjonta oli runsas, joten jokaiselle löytyi varmasti mieleiset hampurilaisen täytteet ja lisukkeet. Hampurilaissämpylöiden täytteeksi oli tarjolla paistettua pekonia ja sipulia, salaattia, jalopenoja, sipulia, suolakurkkuja, tomaattia, ananasta, cheddar-juustoa, juustokuutioita, keitettyjä kananmunia, lohta, coleslaw:ta, kurkkusalaattia, kuskussalaattia, tonnikala-oliivi-salaattia, sinihomejuustoa ja erilaisia majoneeseja. Näiden lisäksi oli ranskalaisia, sipulirenkaita, nakkeja, lihapullia, kasvispitsaa, kasvis- ja jauhelihapihvejä. Tarjotut tuotteet eivät olleet mitään ihmeellisiä, vaan ennemminkin ns. perusruokaa, mutta kuitenkin kohtuullisen laadukasta ja ennen kaikkea maukasta. Suurin osa tuotteista tosin olivat selkeästi valmistuotteita. Ruoka oli kuitenkin hinta-laatu-suhteeltaan kunnossa. Myös á la carte -listalta löytyi houkuttelevia ja hinnaltaan kohtuullisia vaihtoehtoja.
Ravintolan henkilökunta oli kohtuullisen ystävällistä, mutta kiireistä. Suurimmaksi osaksi ravintola toimi itsepalvelu-periaatteella. Ravintolan kalustus oli tyyliltään rento ja käytännöllinen, mutta sopiva tähän konseptiin. Koko paikassa oli selvästi aistittavissa joen ja kesän läsnäolo. Ravintolan lisäksi alakerrassa sijaitsee oikein viihtyisä ja tyylikäs baarialue. Kesällä on lisäksi käytössä todella iso ulkoterassi jokinäkymällä. Rantakerttu on oikein mukava paikka kesäisen ja rennon ruokahetken viettämiseen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 01.08.2015
Betyg: 0

Gemenskap

Bilder

Fans (4)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade (2)


Läge

Läntinen rantakatu 55, 20100 Åbo - Route
02-2588000
http://rantakerttu.fi

Options