Kahvikissa

9 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (9)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Fafa's Kamppi

Takuuvarma cheese salad halloumilla. En tiedä, mitä tekevät halloumille, mutta on aina todella hyvää. Ja parhaat falafelit, mitä olen Suomesta löytänyt. Myös palvelu on aina hauskaa. Nimien huutelu on viihdyttävä osa kokonaisuutta, etenkin kun itselläni on hieman harvinaisempi nimi.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 16.04.2017
Note 0

Restaurant: Pizzarium

Ketjuuntumisen myötä taso laskenut kuin lehmän häntä. Samaan aikaan hinnat nousseet. Jotain on tapahtunut myös pizzapohjille, eivät ole enää samanlaisia kuin alussa, jotenkin kuivempia nykyään.
Pizzarium on ollut suosikkipizzeriani ja vakkari lounaspaikkani ja olen todella surullinen tason laskemisesta. Olisi ihanaa, jos Pizzarium voisi vielä palata ennalleen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 03.09.2016
Note 1

Restaurant: Cafe Brahe Hansa

Mukava, vaikkakin meluisa kahvila keskeisellä paikalla. Kahvimukit riittävän suuria ja leivonnaiset, ainakin kakkupalat herkullisia. Palvelu on useimmiten tylyä ja väsynyttä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 03.09.2016
Note 0

Restaurant: Cafe Brahe YOkatu

Kävelykadulla mukava kahvitella ja katsella ihmisvilinää. Kahvi on perussuodatinkahvia, en ole erikoiskahveja kokeillut, kun en ole nähnyt kahvilassa espressokonetta. Croissantin ja marmeladin olen useimmiten ottanut, ihan ok on ollut. Palvelu on vaihtelevaa, välillä todella ynseää ja väsynyttä, välillä ihan kohtuullista.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 03.09.2016
Note 0

Restaurant: Roots Kitchen

Ruoka on aina hyvää, mutta sen verran pitää kehittämisehdotusta antaa, että lapsille olisi hyvä olla saatavilla pienempiä annoksia. Lounaalla käy myös lapsiasiakkaita eikä esimerkiksi annoksen puolittaminen täällä ole onnistunut. Lapselle onkin jouduttu ottamaan ruoka toisesta paikasta kauppahallista, kun itse on syöty Rootsin ruokia. Pieni lapsi ei jaksa syödä niin suurta annosta kuin mitä on tarjolla.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 12€ Hinzugefügt: 08.07.2016
Note 0

Tilasin Foodoran kautta Splizzerian pizzan ja tilaus tästä ravintolasta jää takuulla viimeiseksi. Pizzapohja oli kuin pakastepizzassa, tomaattikastike maistui ja näytti ketsupilta ja täytteenä ollut savulohi haisi pilaantuneelle. En voi kyllä suositella tätä ravintolaa kenellekään, etenkään kun pizzan hinta olisi antanut odottaa jotain ihan muuta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 30.06.2016
Note 0

Restaurant: RantaKerttu

Lounas on ollut välillä ihan ok, mutta palvelu on kyllä ihan luokattoman surkeaa. Välillä tuntuu siltä, ettei tarjoilijoilla ole hajuakaan siitä, mitä ovat tekemässä. Iltaisin en ole enää käynyt parin totaalisen fiaskon jälkeen syömässä. Varmaan lapsiperheille ihan hyvä ravintola, mutta itse kannan euroni muihin paikkoihin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 11.06.2016
Note 0

Restaurant: Latte Cafe

Oikein hyvä latte ja mukava, ystävällinen omistaja tiskin takana! Suosittelen!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 11.06.2016
Note 0

Restaurant: Tintå

Söimme ystäväni kanssa pizzat ja jälkiruuaksi suklaakakut. Pizzat olivat kylmiä, tosin maku oli hyvä. Palvelu oli tällä kerralla hyvin ystävällistä, tosin olen huomannut palvelun tason vaihtelevan kovasti. Annokset olivat aika niukat, mutta riittivät kuitenkin pieniruokaisille naisille.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 30€ Hinzugefügt: 11.06.2016
Note 0


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites