Küche geöffnet

Panimoravintola Koulu

Note 4.1 / 5

Bewertungen (36)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Söimme Superviikonlopun lauantaina lammaspitat, minttujogurttikastiketta ja ranskalaisia. Aivan herkulliset annokset. Työvuorossa tarjoilemassa oli tuolloin myös vaalea nuori nainen, joka oli huonolla tuulella ja tiuski asiakkaille (ei palvellut onneksi meitä).

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 14.08.2016
Note 0

Lähes 20-henkisellä porukalla viettämässä polttareita. Kabinetissa tarjolla mm. kanaleikkeitä, riisiä, herkullista kastiketta ja salaattia, jälkkäriksi mm. pannacottaa Kerrankin näin päin, ettei ole oikeastaan mitään valittamista, ruoka maistui kaikille, etenkin kastike oli tosi hyvää, tarjoilija osasi hommansa, ja hintakin oli varsin kohtuullinen ottaen huomioon, että syötiin niin paljon kuin napa veti. Ehdottomasti yli odotusten++++

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 17€ Hinzugefügt: 26.07.2015
Note 0

Maukas, mutta pienehkö bliniannos. Panimoravintola tarjoilee lauantaisin lounaalla 2 vaihtoehtoista pääruokaa yhdistettynä runsaaseen salaattipöytään. Itse valitsin kuitenkin listan ulkopuolelta kausituotteen eli bliniannoksen kolmella blinillä (n. 10cm), smetanalla, punasipulilla, siian- ja lohenmädillä (15,20€). Myös tähän annokseen kuului salaattipöytä, joka oli ”normaaliin” salaattipöytään verrattuna todella runsas ja laadukas ja olisi jo itsessään riittänyt ateriaksi. Pöytä sisälsi vihersalaattia, savulohi-riisisalaattia, kahdenlaista majoneesipohjaista kaalisalaattia, kotijuustoa, marinoituja oliiveja ja valkosipulin kynsiä, coctail suolakurkkuja, krutonkeja, paahdettua sipulirouhetta, siemeniä sekä aivan loistavaa itse tehtyä tiivistä mutta pehmeää vaaleaa leipää.
Blinit olivat koostumukseltaan ja maultaan ”oikeaoppisia” ja voissa rapeaksi paistettuja. Myös lisäkkeet olivat laadukkaat ja maukkaat ja annoksen kokoon nähden riittävät (pienen knöödelin kokoisia). Annos oli myös laitettu hienosti esille kiveä muistuttavalle lautaselle. Annoksen koko olisi ilman salaattipöytää jättänyt nälkäiseksi, mutta lisäblinejä olisi saanut lisäkkeineen hintaan 4€/kpl. Jälkiruuaksi oli vielä lounaaseen kuuluvana kahvi, makeisia ja keksejä.
Koulun juomalista on riittävä ja hinnat juomien osalta kohtuulliset (12cl 5-7€). Oluet ovat luonnollisesti oman panimon ainutlaatuisia ja maukkaita tuotteita, joista on mistä valita (5-7,5€).
Paikka on sisustukseltaan tyylikäs ja tietyllä tavalla arvokas huokuen vanhan koulurakennuksen historiaa. Palvelu oli asiallista ja ystävällistä.
Paikan ruoka-annosten hinnat ovat mielestäni hieman ylihinnoiteltuja, mutta lounaaseen kuuluva salaattipöytä kääntää sen vähintäänkin kohtuulliseksi. Kokonaiskokemus ei ollut mikään valtaisan loistokas, vaan pikemmin ns. perustasoa. Blinit olivat hyviä, mutta edelleen Lasipalatsi vie niissä ylivoimaisen voiton. Sääli, että niiden vuoksi joutuu vuosittain Helsinkiin matkustamaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 16€ Hinzugefügt: 07.03.2015
Note 0

Todella kauniisti asetellut annokset ja mahtava makukokonaisuus valitsemassamme menussa. Nopea ja ystävällinen palvelu. Ruoan nopeaan esillepanoon ja tarjoiluun saattoi vaikuttaa se, että olimme sopineet etukäteen alku- ja pääruoat valmiiksi ja kertoneet rajallisesta ajastamme. Tarjoilu sujui kuin kellopeli ja elämyksemme oli täydellinen. Annoskootkin olivat huippuluokkaa. Ryhmämme suursyömäri ei todellakaan jäänyt nälkäiseksi ja itseäni hämmästytti suuresti se, että söin lautaseni putipuhtaaksi vaikken juuri milloinkaan jaksa koko annostani ravaintolassa syödä. Valitettavasti suurin osa meistä eivät jaksaneet jälkiruokaa maittavan ruoan päätteeksi tilata, sillä nekin annokset näyttivät herkullisilta niillä, jotka olivat sellaiseen päätyneet. No, ensi kerralla täytyy jättää lounas väliin, jotta jaksaa kolmen ruokalajin menun nauttia miellyttävässä ympäristössä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 36€ Hinzugefügt: 16.11.2014
Note 1

Ylimielinen ja epäkohtelias henkilökunta. Ruoka ei ollu hääviä. Sääli koska rakennus on upea ja takapiha ihana paikka istua kesällä. Kokit, tarjoilijat ja baarimestarit vaihtoon. Tai ehkä johdon kannattaisi satsata henkilökunnan viihtyvyyteen ja pistää kokit uudelleen kokkikouluun.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 18.10.2014
Note -2

Koulun pihan grillistä tuli pari kertaa kesällä ribsit syötyä. Mahtavia! Oheen laitettu coleslaw oli toisella kertaa vähän liian mausteinen, mutta ribsit olivat mahtavia.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 16€ Hinzugefügt: 06.09.2014
Note 0

Ohi mennen pistäydyin Turun vierailun yhteydessä. Ravintolalla lienee jonkinlainen kulttiasema paikallisten keskuudessa ainakin päätellen siitä, että minulle paikkaa useaan otteeseen suositeltiin. Itseäni miellytti erityisesti se , että ravintolan sijainti on liki optimaalinen ja ulkoasukin varsin miellyttävä. Vastaanottoa ei voi sanoa parhaaksi mahdolliseksi , sillä jotenkin tarjoilijan kehonkielestä sekä puhetyylistä tuli tunne, että olen " vaivaksi", myönnettäköön että kyseisenä iltana asiakkaita oli varsin runsaasti. Alkuruuaksi tilasin risottoa, joka maistui omaan suuhuni varsin maukkaalta. Rakenteeltaankin se oli oikein miellyttävää -> ei siis LIIAN puuromaista. Pääruuaksi ottamani kuha osoittautui sen sijaan hienoiseksi pettymykseksi. Mitään varsinaista vikaa ruuassa ei ollut, mutta mitään makuelämystä en kokenut. Tarjoilijan penseys jatkui käytännössä koko illan ajan; en ollut ainoa joka koki asian näin, viereisen pöydän seurue kuvaili samaan aikaan poistuessamme tarjoilijaa " ylimieliseksi ja näsäviisaaksi" . Sinäänsä sääli, kaikki edellytykset oivalliselle aterialle olivat olemassa, liekö sitten henkilökunnan motivaation puute vai kohtuuton kiire, joka sai kokonaisuuden kääntymään hieman miinuksen puolelle.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 38€ Hinzugefügt: 19.05.2014
Note 0
     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 31.12.2013
Note 0

Illallinen oli pettymys. Vierailin seurueessa to 28.11.2013 ja olin valinnut Agnus-härkää etukäteisvarauksena.
Odotusarvo historiallisessa ravintolassa keskeisellä paikalla oli tietysti jonkinmoinen, ja ehkä juuri siksi pettymysraja ylittyi. En ole koskaann aiemmin jättänyt ruoka-annosta syömättä, mikä kuvaa pettymystäni.
Liha oli mielestäni rakenteeltaan sitkeää/raakaa ja Dijon-perunalisäke kylmää ja rakenteeltaan teollista.
Tarjolija kysyi, oliko ruoassa vikaa. Vastasin, ettei kaikki ollut siinä kohdallaan. Laskun hän toi eleettä, eikä ravintolan puolelta asiaa reagoitu muuten. Tapanani ei ole kerjätä armopaloja, enkä siis ryhtynyt asiasta ko. Hetkellä venkoamaan.
Lähtiessäni kysyin tarjoilijalta lähialueen nakkikioskeja, mihin hän luonnollisesti ilmoitti, ettei niistä tiedä.
Ruokailin hetkeä myöhemmin Mantun grillikioskilla.
Jos yritätätte pitää laatua korkealla tasolla, tulee teidän kiinnittää huomiota toimintatapoihinne ongelmatilanteissa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 27€ Hinzugefügt: 29.11.2013
Note 2

Haluaisimme antaa täsmentävän vastineen 22. 11 perjantain negatiivisesta palautteesta. Ensinnäkään mäti jota väitettiin pilaantuneeksi ei pidä paikkaansa. Mäti oli aivan tuoretta, mutta luonnollisesti saatuamme reklamoinnin maistoimme kyseistä tuotetta koko keittiöhenkilökuntamme kanssa ja totesimme tuotteen olleen kunnossa. Tuoksu oli hyvä ja raikas ja maku hieman rasvainen johtuen kirjolohen rasvaisuudesta. Voi josta edellämainitut asiakkat olivat tuohtuneita oli todellakin pähkinävoita jossa on paahteinen maku. Tapahtuman jälkeen asiakkaille tarjottiin veloituksetta kaikki ruoat. Olemme kuitenkin pahoillamme jos emme ole pystyneet tyydyttämään edellämainittujen asiakkaitten makuhermoja. Kyseisenä iltana olimme kuitenkin täyteen myyty ja saimme ainoastaan positiivista palautetta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 26.11.2013
Note 0

Community

Bilder

Fans (4)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (4)


Standort

Eerikinkatu 18, 20100 Turku - Route
(02) 274 5757
http://www.panimoravintolakoulu.fi

Options