Küche geöffnet

Turun Kirjakahvila

Note 3.7 / 5

Kundenerfahrung

Vegetarian

Bewertungen (29)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Kehuja kuulleena pistäydyin kahville ja petyin pahasti. Ympäristö oikein viihtyisä ja persoonallinen, mutta kahvi kitkerää ja selkeästi useita tunteja seissyt lämpölevyllä. Asiakaspalvelu välinpitämättömän tylyä ja tuli olo, että häiritsin työntekijöitä. Taitaa jäädä vegaanibrunssi kokematta, vaikka konseptina onkin kiinnostava.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 14.04.2015
Note 0

Olimme seurueemme kanssa vierailulla Turussa ja innolla odotimme vegaanista brunssia. Saimme kuitenkin pettyä karvaasti! Kymmenen euron eteen odottaisi muutakin kuin makaronisalaattia, jäävuorisalaattia ja leipää. Lisäksi tarjolla oli suolaista pannukakun tyylistä piirakkaa sekä tabboulehia jota oli ilmeisesti maustettu ainoastaan sitruunamehulla, sillä muulta se ei maistunutkaan. Valikoima olisi voinut olla hieman laajempi mutta ennen kaikkea jäimme kaipaamaan jotain proteiininlähdettä esim. seitania. Ehkä myös tuoreet hedelmät olisivat piristäneet kattausta. Kummastusta herätti myös se että kahvista piti vielä makaa erikseen? Pannussa hautunut vihreä tee oli niin laihaa että se maistui pelkälle vedelle ja jossain vaiheessa tee vaihtui mustaan, mutta "vihreä tee" kyltti ei. Ihmeitä saa tapahtua että uskallan paikalle uudelleen. En halunnut täyttää vatsaani pelkällä vehnällä, joten pahan mielen lisäksi kotiinviemisiksi jäi myös nälkä.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 30.03.2015
Note 0

Hyvä tunnelma ja mainioita vegaanisia leivonnaisia. Etenkin joskus syömäni vadelmabrownie on painunut mieleen todella herkullisena. Myös ihana sunnuntaibrunssi! Sijainti kauniilla ja historiallisella paikalla vanhan suurtorin sydämessä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 12.03.2014
Note 0
     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 09.03.2014
Note 0

Mahtava paikka! Paikassa huokuu hieno ideologisuus vegaanisuuden, ekologisuuden, tasa-arvon ym. osalta. Leivonnaiset ovat halpoja ja hyviä, ja tietysti vegaaisia! Kahvi on hyvää ja eettistä!

     
     
     
Erfahrung: Frühstück / Brunch Preis: 4€ Hinzugefügt: 03.07.2013
Note 0

Vegan!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 6€ Hinzugefügt: 27.06.2013
Note -2

Hyvä vappubrunssi! Jonotus hieman harmitti mutta ruoka oli sen arvoista eli oikein maukasta vegaaniruokaa! :) Henkilökunta oli iloisin mielin hommissa ja brunssin hinta hinta erittäin kohdallaan. Kelit huomioiden ikkunoita olisi voinut olla vähän vähemmän auki, sisällä syödessä oli hieman vilpoista..

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 8€ Hinzugefügt: 03.05.2013
Note 1

Viihtyisä ympäristö, tuoreita vegaaniherkkuja kohtuu hintaan. Nautimme brunssin vappupäivänä. Osa ruokalajeista loppui välillä hetkeksi, mutta kupit täydentyivät pian. Monipuolinen valikoima ja erittäin hyvä hinta-laatusuhde.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 8€ Hinzugefügt: 03.05.2013
Note 0

Suomen parhaat vegaaniset leivonnaiset, joiden kohdalla ei enää edes huomaa eroa muiden kahviloiden epävegaanisiin leivonnaisiin. Sunnuntaibrunssin taso vaihtelee ihan kivasta herkulliseen, mutta toisinaan ruoka ehtii loppua kesken suuren kysynnän johdosta. Erikoiskahveja ei ole tarjolla, mutta paikan peruskahvi on todella maittavaa omaa maahantuontitavaraa Meksikon Chiapasista. Koskaan en ole pettynyt mihinkään, paitsi korkeintaan hittituotteiden kesken loppumiseen loppuillan ilmaisiin livemusiikkiesityksiin tai elokuvanäytöksiin mennessä. Myös paikan intiimi ja kotikutoinen tunnelma on aivan ihana - ei todellakaan mikään hajuton ja mauton ketjukahvila!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 4€ Hinzugefügt: 21.08.2012
Note 4
     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 5€ Hinzugefügt: 08.09.2011
Note 0

Community

Bilder

Fans (5)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (5)


Standort

Vanha Suurtori 3, Brinkkalan sisäpiha, 20100 Turku - Route
(02) 469 1396
http://www.kirjakahvila.org

Options