Qtea

22 Bewertungen

Keittiön ulkopuolelle ulottuva rasvankäry on paha turnoff. Miljöössä saa olla rosoisuutta, pääasia että ruoka on hyvää (tai että sitä on).

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (22)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Tamarin

Kaikki ruoat oli mahdollista valita lihalla, kanalla tai tofulla. Aivot räjäyttävä kokemus mennä ravintolaan ja saada valita useammasta kuin parista surkeasta vaihtoehdosta. Ystävällinen palvelu ja kauniit astiat. Tosi hyvin rapeaksi paistettu ja sisältä pehmeä tofu.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 02.04.2014
Note 0

Restaurant: Nuevo

Keittiö sovelsi listan ulkopuolelta hyvät annokset, kaikki toiveet toteutettiin. Hyvin toteutetut pienet yksityiskohdat granaattiomenansiemenistä, paprikapyreestä jne tukivat hyvin kokonaisuuksia. Palvelu oli sujuvaa ja ystävällistä, ruokalajit ja viinit esiteltiin asiantuntevasti.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 40€ Hinzugefügt: 02.04.2014
Note 0

Restaurant: Swagatam

Pöytävarauksen tekeminen oli helppoa ja sähköpostilla tuli nopeasti ystävällinen vastaus. Lounasaikaankin ravintolamiljöö oli rauhallinen ja kahdeksan hengen pöydässäkin keskustelua pystyi seuraamaan vaivatta. Salaattipöytä sekä nepalilainen inkivääritee olivat toimivia lisiä arkilounaaseen. Lounaslistan kasvisvaihtoehdot oli helppo saada vegaanisina – raitan sijaan tuli herkullinen minttukastike ja naanin sijaan pappadam.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 06.10.2011
Note 1

Restaurant: Soihtu

Haluaisin kovasti sympata Soihtua, mutta se on huomattavan hankalaa. Soijamaitoa ei saa, joten en ole edes yrittänyt tilata lattea tai cappuccinoa. Pannukahvin kanssa tarjotaan sitä ohutta Oatlyn kauramaitoa (kauravettä), joka ei mitenkään riitä taittamaan vaaleapaahtoisen kahvin happamuutta ja joka juoksettuu helposti. Yäk. Kaksi kertaa olen jättänyt puoliksi juodun kupin pöydälle.

Teelista on onneksi tosi hyvä, joten sitä voi kehua. Ja Laitilan limpparitkin ovat ihan ok. Myös teini-ikäinen henkilökunta on sympaattinen säheltäessään ja vitsaillessaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 06.10.2011
Note 1

Restaurant: China & Thai Palace

Ruoka oli kauniisti esille aseteltua (hienot lanttukurjet hammastikkujaloilla), astiat olivat kivoja (sydämenmuotoiset lautaset iiih! ) ja palvelu oli ystävällistä. Ruoka oli maukasta. Tofu ei ollut mitään käsiinhajoavaa silkentofua, eikä hapanta sienimäistä mössöä, vaan kiinteää ja joustavaa, sopivan rapeaksi paistettuna.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 29.10.2010
Note 1

Restaurant: Bei Jing

On jo pari vuotta aikaa siitä, kun kävin täällä syömässä, mutta muistelen vieläkin heidän maukasta tofuaan. Tekevät sen kuulemma itse omassa keittiössään.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 29.10.2010
Note 0

Restaurant: Siltanen

Luulisi, että Siltasen kaltaisissa hipsterimestoissa saisi soijamaitoa kahviin, mutta ei saa.

Olisipa hauskaa, jos buddha-aamiaiseen saisi esimerkiksi hummusta tai muuta ruokaisampaa levitettä leivälle. Kuskussalaatti ja vihannekset leivän kanssa ovat kuitenkin hieman kuiva setti.

Jos aamiaisen pöytään tuomisessa kestää tunti, niin olisi ihan kohtullista tarjota santsikuppi teetä tai kahvia, kun tilatessa mukaansaatu juoma ei mitenkään voi pysyä lämpimänä koko odotusaikaa.

Soittolistasta paljon plussaa, musiikki sopii fiilikseen hienosti!

     
     
     
Erfahrung: Frühstück / Brunch Preis: 11€ Hinzugefügt: 19.04.2010
Note 4

Restaurant: Kaakaopuu

Kaakao talon tapaan oli todella suklainen ja täyteläinen. Laajasta konvehtivalikoimasta valitettavasti vain yksi oli maidoton, mutta kaakaot ja kahvit sai vaivattomasti maidottomina.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 19.04.2010
Note 1

Restaurant: Ravintola Sikhar

Supersympaattinen palvelu, pöytiä siirreltiin ripeästi seurueelle sopivaksi ja erikoisruokavaliotoiveita kuunneltiin huolella.

Harmi vaan, että nepalilaisessa ruokaperinteessä ei juurikaan ole ajateltu ravitsemusta; jos linssikastiketta on vain yksi pieni lokerollinen, jää aterian kokonaisproteiinimäärä tosi alhaiseksi. Kaikki ateriat rakentuvat niin karjataloustuotteiden ympärille, että saa jatkuvasti tuntea syövänsä jotain riisuttua köyhien versiota, vaikka ruoka sinänsä olisi hyvääkin. Harmillista, mutta sympaattisessakin ravintolassa käyminen on aika turhaa, jos ruoka on epätyydyttävää.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 10.03.2009
Note 0

Restaurant: Veganissimo

Hyvää seitania, hyviä tapaksia, hyviä jälkiruokia. Mieletöntä, että tällaisia paikkoja on olemassa!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 13€ Hinzugefügt: 07.05.2009
Note 0


Followers

Followers (2)