Avautuu 08:30

Hima & Sali

ruokaravintola
Arvosana 3.4 / 5

Arvostelut (52)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ruoka on aina ollut maukasta, mutta valitettavasti erittäin töykeä asiakaspalvelu laskee kokemusta. Vahnempi rouva kassalla pitäisi siirtää muihin tehtäviin koska selvästi hänen neuvostoaikainen asenteensa tarttuu muihinkin sikäli mukavanoloisiin työntekijöihin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 02.04.2016
Arvosana: 0

Kahvilan puolella kassalla palvellut nainen oli erittäin töykeä,ei edes hymyillyt eikä tiennyt oliko keittiössä kuinka paljon tilauksia/ruuhkaa. Lähtiessä sama töykeä nainen ilmoitti kahvin maksavan lounaalla.ruoka oli kuitenkin maistuvaa ja vaihtelevan kokoiset annokset tuotiin pöytiin ripeästi. salaattipöytä oli todella törkyinen.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 17.12.2015
Arvosana: 0

Olen käynyt täällä lähinnä kahvila-asiakkaana. Tarjoilut ovat keskivertoa laadukkaampia (ilmeisesti suurelta osin itse tehtyjä), ja hinnaltaan sopivia. Pulla on tuoretta ja aika hyvää (tosin omaan makuun saisi olla hitusen enemmän kanelia ja sokeria).

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 12.07.2015
Arvosana: 0

Tuvan täydeltä hipsteriä.
Syöjää riittää niin, ettei meinaa istumaan mahtua. Salaattipöytä ihan ok, lämmin ruoka on jo tullut pöytään salaattia hakiessa.
Välimeren lihapata on kuin Uncle Ben's-purkista. 9 euron hinta tuntuu paljolta annoksen ollessa aika pieni. Jokseenkin mauton esitys, ja vartin päästä olikin jo kiire vessaan.
Palvelu oli ihan ystävällistä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 15.12.2014
Arvosana: 0

Ruoka on lounaalla ollut aina ok, koskaan ei ole tullut pettymystä. Paikka on täynnä mutta yleensä kuitenkin mahtuu johonkin. Hinta-laatusuhde erinomainen kantiskortilla.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 01.12.2014
Arvosana: 0

Monipuolisen ja vaihtelevan lounaslistan, sekä erinomaisen wokin ansiosta paikka soveltuu erinomaisesti työpaikkalounaille. Lounaslistalta löytyy usein jotain omaan makuun ja silloin kun ei löydy, on mahdollista turvautua wokkiin.

Annokset saisivat olla hieman isompia ja paikka on liian täynnä. Palvelu on ystävällisesti ja ruoka tulee pöytään erittäin nopeasti.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 13.11.2014
Arvosana: 0

Käytän Hima&Salin kahvilaa toistuvasti iltaisin odottaessani lapsia harrastuksista. Joka ilta joko croissantit tai pullat ja usein molemmat ovat mustiksi palaneita, mutta henkilökunta vaan sinnikkäästi pitää näitä esillä. Ällöimeliä kakkupaloja on toki tarjolla silloinkin niille, joille ne iltaisin maistuvat. Myös musiikki on välillä jopa häiritsevän kovalla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 29.10.2013
Arvosana: 0

Loistavaa wokkia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 02.08.2013
Arvosana: 0

Waiting time for table and food is way over the average. Portions are very small, salad table is with very few varieties. Only good thing is bread which they probably make themselves. Most of food taste like industrial mass produced stuff. Pastas are usually worst of all.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 03.05.2013
Arvosana: 1
     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 04.03.2013
Arvosana: 0


Sijainti

Tallberginkatu 1 C, 00180 Helsinki - Reitti
(09) 694 1701
http://www.himasali.com/

Vaihtoehtoisia ravintoloita