Uusimmat arvostelut: Oulu

KErkka
12 arvostelua

Paikka viihtyisä. Tarjoilija oli ruuhkasta vähän hermostuneen oloinen, mutta palvelu sujui erinomaisesti. Söimme monen ruokalajin menun ja annokset tulivat sopivin väliajoin. Ajoitus siis kunnossa. Ruoka oli huolellisesti valmistettu ja aseteltu. Oli ilo syödä.

Tilasin myös luomu-punaviiniä. Juon vain luomua, koska normaaleissa viineissä on suomalaisten asiantuntijoiden mukaan hormoonitoimintaa haittaavia hometorjunta-ainejäämiä.

Ruokalistalla ei mainittu luomua, mutta tarjoilijalla oli sitä kuitenkin myydä. Maksaessa pyysin saada nähdä pullon, koska jokin sisälläni nosti epäilyn. Eipä ollut luomua. Ensin tarjoilija yritti näyttää "carbon neutral" logoa. Sanoin, että tämä ei ole luomu-merkki. Hän ei heti tajunnut vaan näytti sitä muutaman kerran. Sitten hän sanoi Metro tukun myyneen viinin luomuna. Sähköpostivastauksen perusteella tukku pahoitteli tapahtunutta eikä myöntänyt tai kiistänyt virhettään. E voi olla varma missä huolimattomuusvirhe on tapahtunut. Ainakin on selvää, ettei tarjoilija tunnistanut luomu-merkkiä ja hän uskalsi myydä jotain luomuna, missä merkkiä ei ollut. Lievää huolimattomuutta sanoisin. Toisaalta tekevälle sattuu.

Tästäkin huolimatta suosittelen ravintolaa, vaikka tapaus vaikuttikin antamiini arvosanoihin. Suosittelen suhtautumaan tarjoilijan tietoihin pienellä varauksella. Itseni kohdalla ainakin se oli aiheen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 02.10.2017
Arvosana: 0
TVEE
7 arvostelua

Erittäin hyvä vaihtoehto lounaspaikaksi. Maukasta ruokaa, siisti paikka ja ystävällinen palvelu!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 22.09.2017
Arvosana: 0
khanna
2 arvostelua

Olen käynyt useita kertoja ja joka kerta ruoka on ollut todella hyvää, palvelu nopeaa ja huolehtivaista. Hinta on edullinen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 21.09.2017
Arvosana: 0
koku
6 arvostelua

Mainostaa itseään italialais-tyyppisenä pizzeriana. Tosiasiassa pizza oli samanlaista ällöttävän rasvaista ja suolaista turkkilaistyylistä pizzaa kuin halpispizzerioissakin - hinta vain on tuplasti kalliimpi. Ei ole maineensa veroinen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 21.09.2017
Arvosana: 0
pirmar
24 arvostelua

Taso säilynyt, ruuat edelleen maistuvia, ei rasva- tai sokerimössöä. Palvelu ystävällistä, sympaattinen paikka.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 25.07.2017
Arvosana: 0
pirmar
24 arvostelua

Lounaalla heinäkuun arkipäivänä. Tilasin punaisen paholaisen kanaa seinätaulun menusta. Aloitin salaattipöydästä, joka oli suppea, mutta ihan ok. Ruoka tuli melkein heti; riisiä ja kastiketta. Kastike oli kuin suoraan Uncle Ben's purkista, kanapalat toivottoman kuivia ja kovia, niinkuin puuta olisi purrut. Tosi pettymys, kun tätä niin kehuttu (?). Ei jatkoon.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 25.07.2017
Arvosana: 0
SecondFoodLover
1 arvostelu

Erinomainen ja halpaa ruokaa. Hyvä ja ystävällinen palvelu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 25.07.2017
Arvosana: 0
wipe
112 arvostelua

Enpä muista yhtä ystävällistä palvelua saaneeni ravintolassa aikoihin! Kerrassaan miellyttävä käynti kokonaisuudessaan.

Vasta yhden kerran, mutta kolmea eri pääruokaa maistaen, pitäisin paikan ruokaa hyvänä mutten ihan täydellisenä. Erityisesti vindaloon mausta puuttui jotain tärkeää. Ja jos haluaa nipottaa, mango-lassi oli ehkä jo hieman liiankin makeaa. Mutta kokonaisuudessaan ruoka oli vähintäänkin hyvää.

En tiedä, johtuiko maanantai-illan viimeisistä hetkistä ja illan rauhallisuudesta, vai onko kyseessä talon tapa, mutta laskua maksaessa tarjoilija toi vielä "kokin tervehdyksen", eli pienen jälkiruuan, koko seurueellemme. Väkisinhän siitä jää vielä erityisen hyvä fiilis ja entistäkin suurempi halu tulla paikkaan uudestaankin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 23€ Lisätty: 28.06.2017
Arvosana: 0
wipe
112 arvostelua

Yongshi-lounas, jossa asiakas saa itse koota haluamansa ruoka-aineet ja kastikkeet, jotka kokki sitten paistaa, oli taas kerran aivan mainio. Koko seurue oli erittäin tyytyväinen ruokaan.

Muu tarjonta, eli melko tavanomainen aasialainen seisovan pöydän buffet, ei sen sijaan erityisemmin vakuuttanut. Ruoka oli melko mautonta, vastaavaa tai parempaa saa lähes mistä vaan. Varsinkin sushi kannattaa kyllä hakea jostain muualta. Lounaan
hintaan kuuluu myös limu-buffet, josta erityisesti nuoriso piti. Ruokajuomaksi voi myös ottaa haudutettua teetä, joka tosin tällä kertaa oli aika kitkerää, varmaan vähän liian kuumassa haudutettua.

Palvelu on aina ollut asiallista ja tilaa voi mielestäni sanoa viihtyisäksi. Koska en muualla Suomessa ole törmännyt vastaavaan yongshiin, on Hai longista tullut lähes pakollinen vierailukohde Oulussa käydessäni.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 14€ Lisätty: 28.06.2017
Arvosana: 0
heidimaarit
4 arvostelua

Valikoima on hyvä: kotiruokaa tai grilliannoksia ja henkilökunta ystävällinen. Paikka on kotoinen ja mahtavien ulkoilumaastojen keskellä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 20.05.2017
Arvosana: 0