Avautuu 10:30

Sävel

finbistro
Arvosana 2.6 / 5

Ravintola Sävel on sivistynyt ja tunnelmallinen ravintola yli 20-vuotiaille nautiskelijoille. Sävel on tunnettu maukkaasta kotiruokalounaasta sekä lauantain brunssista. Sävelessä on myös hyvä olutvalikoima. Ravintolan sisustus on liikeidealleen uskollinen, perinteisesti kotoisa. Sävelessä soitetaan iskelmää, soulia ja groovea, ehkä joskus vähän rokinpaakin musiikkia. Sävelen erikoisuutena on oma 50-paikkainen parvi, jonka voi jakaa kahteen eri osaan. Parvi soveltuu erityisesti yksityistilaisuuksiin!


Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (105)

Pitää odottaa tunnin ruokaan. Mene johonkin muuhun.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 07.10.2019
Arvosana: 0

Lounas on monipuolinen ja kattava; salaattipöytä runsas, keitot hyviä, jälkiruoka usein hyvä (mutta usein myös aika makea). Kahvi ja tee kuuluu hintaan. Plussaa vegaanisista ruokavaihtoehdoista, joita on joka päivä ja ne ovat olleet hyviä. Sain täällä parhaat pinaattiletut ikinä! Annokset ovat isoja, kyllä lähtee nälkä. Voi takuulla suositella.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 20.04.2018
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Hyvää "kotiruokaa" lounaalla.

Yleensä kelpo valikoima hyviä kotiruokia lounaaksi. Lisäksi keitto ja kattava salaattipöytä. Esim. viimeksi oli tosi herkullinen savulohikeitto. Plussaa jälkiruuasta.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 30.12.2016
Arvosana: -1

Olen syönyt sekä lounasbuffetissa että a la carte -asiakkaana. Buffet hyvä ja vaihtoehtoja joka lähtöön, listalta tilattu hampurilainen ehkä vähän liian einesmäinen: paremman pihvin saa Karhuppuiston grilliltä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 19.07.2016
Arvosana: 0

Lounas oli kattava ja hyvänmakuinen, ei mitään tusinabuffetia vaan laadukasta peruslounasta. Salaattipöydässä oli runsaasti eri vaihtoehtoja, eikä tosiaan pelkkää vihersalaattia vaan marinoituja kasviksia, maustettuja lihasalaatteja ja mukava valikoima lisukkeita, siemeniä, krutonkeja ja kastikkeita. Lämmintä ruokaa oli 2-3 vaihtoehtoa plus lämpimät lisukkeet, jotka olivat mielestäni oikein hyviä eivätkä lilluneet öljyssä tai olleet mauttomia. Hyvin maustettua ruokaa, joka on hintaansa (10,20€) nähden siinä ja siinä, mutta ehdottomasti vierailemisen arvoinen paikka ainakin lounaan puolesta.

Palvelu oli sujuvaa ja mukavaa, ei valittamista senkään osalta. Kaiken kaikkiaan oikein mukava kokemus, ja varmasti tulen uudelleen paikassa lounastamaan.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 11.02.2016
Arvosana: 0

Tilasin Aurajuusto/Jalopeno-burgerin, tilaus tuli nopeasti ja burgeri oli varsin maittava ja vähän erilainen kokemus keskivertoburgerista, ranskalsiet olivat myös ihan jees. Hinta oli ehkä hieman korkea verrattuna siihen, että samantasoista saa muualta muutaman euron halvemmalla. Muut seurueen jäsenet eivät olleet ihan yhtä tyytyväisiä annoksiinsa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 08.02.2016
Arvosana: 0

Paras villisika burgeri ikinä! Ruoka tuli nopeasti pöytään vaikka ravintola olikin täynnä. Ystävällinen palvelu. Tullaan varmasti uudestaan, suosittelen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 03.01.2016
Arvosana: -1

Ihan jees burgeri. Listalla oli useitakin sämpylöitä tarjolla, valinta kohdistui villisikaburgeriin. Sikaa oli ilahduttavasti hyvä määrä burgerin välissä, ja makukin lihassa oli ihan hyvä. Harmittavasti leipä oli peruspullaa, ja lisukkeet eivät hirveämmin tulleet esiin. Tosin pari mukana ollutta marinoitua punasipulirengasta maistui hyvältä ja toisaalta pieni annos ohessa ollutta aiolia oli aivan liian valkosipulista koko pöytäseurueen mielestä. Tilaukset tehdään tiskiltä, safkat saatiin nopeasti eteen. Perjantai-iltana paikka oli täynnä. Kaikkiaan siis ihan ok, kohdat "ruuan laatu" ja "hinta/laatu-suhde" ehkä enemmänkin 2,5, mutta tällä kertaa pyöristyvät alaspäin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 22.11.2015
Arvosana: 0

Sävel oli ennen aivan loistava paikka, niin ruualtaan, kuin tunnelmaltaan. Mutkaton paikka.
Mutta nykyään kaikki on erilailla. Ruoka on kuin ABC:n noutopöydästä ja paikka on juuri niin perus kuin voi olla.. ei enään sitä jotain menneisyyden kaikua, kuten ennen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 05.11.2015
Arvosana: 0

Tunnelmaltaan mainio paikka. Nostalginen sisustus ja hetkittäin taustamusiikkikin tekevät paikasta viihtyisän. Ruoka ihan ok, mutta näillä hinnoilla odottaisi parempaa. Lihattoman lokakuun listalta valitsin Papu-chipotle -burgerin, jonka pihvi oli melko pehmeää mössöä eikä chipotle maistunut käytännössä lainkaan. Pienellä lisäpanostuksella eli paistamalla pihvi rapeaksi ja hieman mausteita lisäämällä lopputulos olisi huomattavasti parempi. Ihmetystä herätti myös mainostetun lihattoman lokakuun menun puuttuminen pöydistä. Kysyttäessä pari kappaletta listoja sitten löytyi piilosta jonkun kaapin päältä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 18.10.2015
Arvosana: 0


Sijainti

Hämeentie 2, 00530 Helsinki - Reitti
(09) 774 1082
http://www.kallionsavel.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita