Avautuu 11:00

Fafa's Sörkka

lähi-itä
Arvosana 3.4 / 5

Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (70)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

They never delivered our Wolt order. Didn't even bother to reject, so we waited in vain. Avoid them if you are a Wolt customer.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 31.10.2016
Arvosana: 0

Ruoassa ei ole valittamista. Annokset ovat sopivan kokoisia ja maut kohdilaan. Tänne kannattaa tulla syömään jos on aikaa, nimittäin palvelu on hidasta ja porukkaa riittää. Asiasta voidaan olla montaa mieltä mutta se jatkuva asiakkaiden nimien huutelu ulos asti alkaa ottamaan parin kerran jälkeen päähän. En ymmärrä kuinka vaikeaa olisi kantaa se annos sinne ulos terassille sen sijaan että meuhkataan nimeä puoli minuuttia kurkku suorana. Tästä syystä onkin mukavampi syödä annos vaikka työpaikalla jossa saa ruokarauhaa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 07.06.2016
Arvosana: 0

Hyvät pitat, tuoretta ja kivasti mausteista. Autenttisen makuista. Annos näyttää ehkä pieneltä, mutta harvoin jaksaa silti syödä loppuun. Palvelu on aina omalla kohdallani ollut ystävällistä, käyn ehkä joka toinen kuukausi. Tässäkin varmaan auttaa se jos itse hymyilee...

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 29.02.2016
Arvosana: 0

Maukkaat hyvät pitat.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 21.12.2015
Arvosana: 1

Palvelun taso on täysin randomia Monesti tiskillä vastassa on niin tyly ja osaamaton myyjä, että alkaa vituttaa. Ja jos puolet ruoan valmistumisen ajasta menee työntekijöiden keskinäiseen läpänheittoon, on yleisarvosana huonon puolella, oli ruoka kuinka hyvää tahansa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 10.12.2015
Arvosana: 2

Ruoka on ihan ok, vaikkakin hieman ylihintaista ja annokset tuli kylmänä. Se mikä tästä paikasta jätti huonon kuvan, oli henkilökunta joka käyttäytyi epäkohteliaasti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 31.07.2015
Arvosana: 0

Fafa'sin falafelit ovat kyllä jotain älyttömän hyvää. Ei voi muuta kuin suositella. Lisäksi palvelu on todella rentoa ja leppoisaa, ekstratäytteitä jaellaan jos tilauksen odottelu venyy yms, muutenkin huumorintajuista ja hauskaa porukkaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 20.07.2015
Arvosana: 0

Fafas on ykkönen ruoan puolesta.
Toimipisteiden viihyvyyttä voisi parantaa huolehtimalla siisteydestä ja miksi ei ihan oikeat pöydät ja tuolit (erottaa oma konsepti Fafa´s a la carte?). No, asiakkaiden kiertonopeus on taattu näillä mukavuuksilla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 30.01.2015
Arvosana: 0

Ihan hyvää pikaruokaa, paitsi että ei ole pikaista ja kokemus paikan päällä vähän ankea. Suurin osa annoksista on falafel-/kebabmätöksi ihan laadukasta, mutta suitsutus vähän yliampuvaa. Paikka on käryinen, ruokaa saa odottaa melko kauan ja pidemmän päälle henkilökunnan läpänheitto ja hössötys ovat vähän rasittavia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 03.01.2015
Arvosana: 0

Hinta kohdallaan. parhaimmat falafelit stadissa!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 28.11.2014
Arvosana: 0


Sijainti

Vilhonvuorenkatu 10, 00500 Helsinki - Reitti
http://www.fafas.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita