pSi

5 reviews

Badges

Blog link

Reviews (5)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Ravintola Cactus

Uusi ravintola on tähän astisen maineensa veroinen. Ystävälliset mutta haparoiden asioita hoitavat tarjoilijat tekevät parhaansa(paranee ajan kanssa, uskoisin).

Tilauksessa kaikki pieleen - enchilladan täyte ja lisuke väärä, burrito pöytään vasta toisella yrittämällä, lisukkeet väärät.

Ruoka kuivaa ja huiman suolaista. Lettujen täytteenä tiivistä, kuivaa lihaa.

Johtopäätös: nämä eivät vaan osaa tehdä tätä ruokaa vielä (toivottavasti pian).

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 06.09.2015
Rating: 0

Restaurant: Sandro Kallio North African

Kallion Sandrossa ruoka oikein hyvää ja palvelu ystävällistä. Ravintolan itsetarkoituksellinen "meillä on remontti"-fiilis ei innosta. Rento voi olla monella tavalla, hyvän ruoan parissa viihtyisi mutta… olettaisi myös, että ruoka-astiat olisivat ehjiä. Lautasen, vesi- ja viinilasin reunat kaikki lohkeilleet. Ei hehkutettua tasoa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 06.12.2014
Rating: 1

Restaurant: Tapas Barcelona Helsinki tapas

Viini oli pilalla. Kun huomautimme siitä ja halusimme vaihtaa viinin oli tarjoilijan käytös asiatonta. Vaihdossa saatu viini oli simaa, mutta emme jaksaneet enää valittaa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 16.02.2013
Rating: 0

Restaurant: Enkeliravintola

Erittäin ystävällinen ja hyvä palvelu - tarjoilijalle kiitos. Listalta tilattu omenainen possunkylki oli lähiruokaa, erinomaista sekä kauniisti esille laitettu. Kauneusvirheenä korkkiviallinen ensimmäinen viini, joka tosin korvattiin samantien kalliimmalla samaan hintaan (koska samaa ei ollut). Hyvällä maulla toteutettu värikäs ja vanhaa rakennusta kunnioittava sisustus on hieno. Hinta-laatusuhde enemmän kuin kohdallaan, suosittelemme. Olimme lounasaikaan liikkeellä ja ravintolassa melko väljää.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 03.08.2012
Rating: 0

Restaurant: Enkeliravintola

Erittäin ystävällinen ja hyvä palvelu - listalta tilattu omenainen possunkylki oli lähiruokaa, erinomaista sekä kauniisti esille laitettu. Pisteet putosivat yhdellä viallisesta viinistä, joka tosin korvattiin samantien kalliimmalla (koska samaa ei ollut). Upea ympäristö. Laatuun nähden myös edullinen. Suosittelen. Olimme lounasaikaan liikkeellä ja ravintolassa melko väljää.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 03.08.2012
Rating: 0


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites