Massi

5 reviews

Badges

Blog link

Reviews (4)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Kaarna Baari & Keittiö finnish / nordic

Kaarnan miljöö on hyvä, ruokakin oli oikein maittavaa, vaikkakin hinta-laatu suhteeltaan se ei loistanutkaan. FourSquare alennus on toki mukava juttu, mutta monet muut S-ketjun ravintolat hoitavat homman enemmän tyylillä - myös niin, että tarjoilijat ovat aiheesta ajan tasalla.

Miinuspuoleksi laskettakoon palvelun hitaus, joka on edellisillä kerroillakin ravintolassa vieraillessa silmiin pistävää, mutta nyt jo huolestuttavaa. Annoksemme näkyivät valmistuneen keittiöstä jo kauan aikaa sitten, mutta tarjoilijaamme ei kuulunut. Jälkiruuan ja laskun tilaamiseen meni ikuisuus.

Hitaudesta johtuen jää Kaarna nyt pois Helsinki-ravintoloideni listalta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 35€ Added: 18.06.2012
Rating: -1

Restaurant: Gaijin

Gaijin maistelumenu oli oivaratkaisu ensikertalaiselle tässä ravintolassa. Sai kokeilla kaikenlaista hyvää ja oppia uusia tapoja nauttia japanilaisesta cousinesta.

Alkudrinkki oli oivallinnen valinta, cocktaileissa oli käytetty mielikuvistusta ja toteutus oli kaunis niin drinkissä kuin ruoka-annoksissakin.

Palvelu oli ystävällistä, vaikkakin loppua kohden tunnuttiin hopeteltavan. 2,5h ei ole kovin paljon aikaa 9 ruokalajin illalliselle. Sisustus on kaunis ja elegantti, naapuripöytä on tosin melkein sylissä isommilla porukoilla toimii varmaan paremmin.

Suosittelen kaikille, jotka haluavat kokea japanilaisen/aasialaisen keittiön erilaisella tavalla. Sen verran hintavaa ruoka kuitenkin laatuunsa nähden oli, että tuskin tulee usein käytyä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 64€ Added: 19.06.2012
Rating: 1

Restaurant: BLINIt russian restaurant

Edullisella hinnalla hyvää palvelua ja hyvää lounasruokaa. Kolmen ruokalajin ateria alle kympin kahveineen päivineen.

Alkukeitto ei ole mikään alkupalakeitto, vaan iso kulhollinen herkullista tavaraa. Maanantaisin on tarjolla kalaseljankaa, joka vei kielen mennessään. Pelmenit olivat juuri oikeanalisia ja perunapihvitkin suussasulavia smetanan kanssa. Jälkiruoka-lettu on niin iso, ettei sitä jaksa kokonaan edes syödä, vaikka kuinka haluttaisi.

Miljöö on persoonallinen, henkilökunnalla hyvä asenne ja nopea palvelu. Myös henkilökunnan teema-asut antavat oman lisäyksen tunnelmaan.

Suosittelen ehdottomasti kaikille kotiruuan ja venäläisen ruuan ystäville.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 19.06.2012
Rating: 0

Restaurant: Kokomo Tikibar & Room

Kokomon pacific brunssi on Helsingin paras. Hinta ja laatu kohtaavat, löytyy pekonista med cakeen kaikkea hyvää, raikkaita salaatteja ja tunnelmaan sopivaa musiikkia.

Suosittelen ehdottomasti smoothien tai tikidrinkin tilaamista brunssille yhteyteen.

Palvelu on erinomaista ja kuten meillä usein, seurueen koko paisuu brunssille edetessä, tarjoilijat avuliaasti yhdistyvät meille pöytiä niin, että lopulta kolmenkymmenen hengen seurue nautti brunssista helposti yhdessä.

Suosittelen kaikille!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 21€ Added: 18.06.2012
Rating: 0


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites