Kitchen is open

Frutti di Mare

Rating 2.3 / 5

Reviews (22)

Positiivinen yllätys. Tilasin ruokaa kotiin ja se tuli perille ajallaan ja lämpimänä. Pitsa oli oikeasti maukas ja hyvänmakuinen, yksi parhaista mitä olen syönyt pk-seudulla. Annokset ovat edullisia. Aion tilata myös uudelleen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 06.02.2017
Rating: 0

Perus pizzaa normaaliin hintaan. Suolankäyttöä tulisi vielä harjoitella, välillä saatu lähes syömäkelvottomia!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 02.10.2016 View previous reviews (2)
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Mentiin pizzalle kun tämä paikka oli lähinnä Linnanmäkeä. En odottanut makuelämystä mutta pizza oli todellakin mauton kaikkien mielestä, ruoilla kesti tulla pöytään todella kauan.
Kassalla tarjoilija oli todella töykeä, huomasin että olin ottanut pizzaani epähuomiossa vähemmän täytteitä ja hän melkein suuttui kun pyysin tehdä lisäyksen vaikka siitä ei ollut mitään vaivaa hänelle kun huomasin sen melkein heti. Paikasta jäi huono mielikuva, en suosittele.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 03.08.2015
Rating: 0

Ajattelin nälkäisenä ostaa pita-falafelin. Tyhjänä oleva keitinrasvan hajuinen ravintola enteili pahaa. En odottanutkaan saavani erikoista herkkua, vaan odotin saavani perusaineista tehtyä syötävää ruokaa.Ruoka oli koottu laaduttomista, melkein vanhaksi menneistä aineista, falafelit olivat omituisia ja huonosti valmistettuja. Tomaatit täysin syömäkelvottomia, limaisia ja värittömiä. Lisäksi väliin oli laitettu sinappista salaatinkastiketta joka ei imarrellut kokonaisuutta. Ainoa hyvä ja tuore osa annosta oli leipä.En suosittele jos haluaa rahoilleen vastinetta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 26.11.2014
Rating: 0

Kävin ensimmäistä kertaa tässä ravintolassa ja tilasin Frutti Di Maren kun olin sillä tuulella.

Pizza oli jees, pohja paistettu hyvin ja täytteitä oli runsaasti, vallan maittava kokonaisuus.

Tilat oli suht viihtysät, pehmeät loossit missä istua yms. ja juomapisteet sun muut oli hyvin esillä.

Sain menun mukaani kun pyysin ja huomasin että listaltahan löytyy pihvejäkin yms. joten täytyy vielä testata ne jokupäivä :)

Voin suositella ruokaa jos haluaa maukasta pizzaa eikä halua odotella kauan, ei nimittäin kestänyt kauaa kun pizza oli kädessäni.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 11.10.2014
Rating: 0

peruskebab-luukuttamo. Jos nälkäkuolema on lähellä, niin voi ostaa lätyn. Pakko mainita että kesällä terassille paistaa kivasti aurinko ja olut on suht halpaa. En suosittele ruokaa, mutta terassille voi mennä oluelle.

Ei mitään erityistä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 02.08.2014
Rating: 0
     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 19.07.2014
Rating: 0

Pizzat ovat syötäviä (ei mitään erikoista) mutta yksi paikan tarjoilista on todella tyly ja huonokäytöksinen. Tulee paha mieli asioisa koko paikassa jos kyseinen tarjoilija sattuu olemaan töissä. Vältän paikkaa tuon tarjoilijan vuoksi.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 28.06.2014
Rating: 0

Pitakebablounas.

Tilat ovat pitseriaksi suuret, ja terassiakin kahdella seinällä. Toisella puolella oli katto ja toisella aurinko. Valitsimme auringon. Myös koiramme oli terassille tervetullut.

Väkeä ei ole meidän lisäksi kuin muutama random kaljan juoja.

Pitakebabit aika perustasoa. Leipä paistettu mukavan rapeaksi, sisällä vireitä hommeleita kuten kurkkua ja salaattia. Punaista edusti tomaatit ja soosi. Liha taisi olla sitä ihan laaduttominta kepsua.

Ei oikeastaan mikään laatupaikka, muttei mitenkään erityisen onnetonkaan. Tämän kaltaisia tuntuvat kaikki olevan..


     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 28.06.2014
Rating: 0

Elämäni huonoin kebab. Tilasin kebabin salaatilla ja lisälihalla. Noh, kun "ruoka" tuli pöytään, muistin miksi tämä paikka on boikotissa. Lihan laatu oli luokkaa pahvi ja salaatti oli todella pahaa - varmasti vanhentunutta kamaa. Sanomattakin on selvää, että tuplalihasta ei ollut tietoakaan. Oikeesti, huonoin "ravintola" jossa olen Suomessa käynyt. Myös pizzat ihan järkyttävää kuraa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 31.05.2014
Rating: 0

Community

Images


Location

Porvoonkatu 23, 00510 Helsinki - Route
0942890171
http://ravfrutti.pizzaverkko.fi