Suljettu nyt

Huacheng

kiinalaista
Arvosana 2.5 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (34)

Peruskiinalainen. Ystävällinen palvelu.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 10.10.2018
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Buffet pöydässä on ihan hyvä valikoima ja ihan kohtuuhintainen. Ruoka on kuitenkin aika mautonta perus "kiinalaista". Lounaspaikaksi ihan ok, siisti ja ihan mukava, sijainti on todella keskeinen. Asiakaspalvelu oli todella iloista ja mukavaa, siitä plussaa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 16.10.2016
Arvosana: 0

Kallis verrattuna buffetin tarjotaan. Ruoka oli kylmää ja mautonta. Ei aitoja kiinalaisia makuja. Tofu oli syömäkelvotonta

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 09.09.2016
Arvosana: 0

Normi buffan hinnalla huono laatu.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 02.01.2016
Arvosana: -4

Ei aivan kärkipäätä. Kiinalainen ravintola, jonka parasta antia on liian pitkään tiskissä seissyt sushi... Buffet'n muukin anti on toki aivan syötävää, mutta ei tätä nyt suuresti ole mahdollista kehua. Yhdeksällä eurolla saa toki vatsansa mainiosti täyteen. Nauta on laadultaan heikkoa. Possu ja kana ok. Varsin sekava vaikutelma jää päällimmäiseksi mieleen. Vuokrataso lienee varsin kova, samoin hintakilpailu. Tämä ravintola yrittää taklata liiketoiminnallisen haasteen tinkimällä laadusta.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 14.07.2015
Arvosana: 0

Rahatpois meininki, suorkeaa ruokaa

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 01.03.2015
Arvosana: 0

Mukava palvelu, mutta ruoka vähän mautonta ja osittain ei kunnolla kypsennettyä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 05.02.2015
Arvosana: 0

Teki mieli kiinalaista, ja foorumisa ollessani muistin ravintolan. Viime kerran kokemus oli ollut ihan ok, kovassa nälässä kaikki maistuu. Buffet nyt on niin ja näin, jotkut ruoka annokset näyttivät epäilyttäviltä joten pitäydyin nuudelissa ja riisissä. Kanaa ja kevätkääryleitä söin myös. Ruoka mitäänsanomatonta, ei pistäviä ns. aidon kiinalaisen ruoan makuja. Asiakaspalvelu kuitenkin kovin ystävällistä. En siis ruoan suhteen suosittele, vaikka hinta houkutteleekin. Yhden täyden lautallisen jälkeen huomasin että vatsa meni sekaisin. Samana iltana ei kuitenkaan ilmennyt mitään pahoja oireita, vain vatsan lievää turvotusta. Seuraavana aamuna herätessäni oloni oli "heikko". Päätä särki ja vähän huippasi. Illemmalla iski ripuli ja todella kova vatsakipu. En mene enään uudestaan.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 29.12.2014
Arvosana: 0

Taisipa olla huonointa milloinkaan syömääni kiinalaista. Kaikki ruoka, liha, kala, tai kana olivat suolaista ylipaistettua kaali- ja porkkanamössöä. Pettymysten pettymys. Sinänsä ikävää ihan mukavan isännän kannalta.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 30.09.2014
Arvosana: 0

Näin kunnianhimotonta aasialaista en ollutkaan hetkeen syönyt. Aiemmasta vierailusta oli ehtinyt vierähtää 1,5 vuotta, ja taso oli heikennyt entisestään. Ei täältä gourmet-kiinalaista ole siis saanut koskaan, mutta nykyinen meininki on suorastaan häpeällistä. Jotain piti kuitenkin saada syötyä ennen työyötä, kiinalaista teki mieli, eikä kinkkibuffettien tarjonta ilta-aikaan Helsingin kaupungissa ole kovin kummoinen.

Kuten joku jo alapuolella mainitsi, annosten lihoja on pyritty korvaamaan eineslihoin. Paistetut nakinpalat ajavat lihan asian annoksessa Paistettua porsasta. Muut liharuuat ovat vähissä puoli yhdeksän aikaan illalla, enkä niitä maistakaan. Nuudelit ovat osin palaneita. Parasta antia on chiliöljyssä tai muussa vastaavassa lilluva tofu sekä teolliset kasviskevätkääryleet. Minulta kysytään haluanko keittoa ennen kuin soppatykki tyhjennetään ja toki haluan maistaa muun valikoiman ollessa näin minimissä. Muna-maissikeitto yltää valikoiman Top kolmeen.

Ystävällinen palvelu, mutta toiste ei tarvitse enää mennä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 05.08.2014
Arvosana: 2

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Mannerheimintie 20, 00100 Helsinki - Reitti
09 - 7531 631
http://www.cityforum.fi/liikkeet/?search=heng

Vaihtoehtoisia ravintoloita