Kitchen is open

Luckiefun's keskusta

Rating 3.5 / 5

Customer experience

Vegetarian

Reviews (2)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Kävin lounaalla. Iloinen yllätys. Ruoka oli keskiverto sushibuffaa parempaa ja paikka oli siisti. Valinnanvaraa oli myös paljon. Sopii siis hyvin "mättöpaikaksi", mutta ei ehkä ihan kulinaristinen elämys. Henkilökunta oli ystävällistä ja asiallista, mistä vielä plussaa. Samoin kuin wakamesta. Käyn kyllä toistekin!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 13€ Added: 22.09.2017
Rating: 0

Luckiefun's on nyt avannut ravintolan myös Helsingin keskustaan. Olin nähnyt paljon mainintoja sushibuffetin hyvästä laadusta joten päätin mennä kokeilemaan.
Lounaslistalta löytyi tasan yksi vaihtoehto, buffet sisältäen sushin, keitot, salaatin, juoman ja kahvin. Otin yhden lautasellisen molempia tarjolla olevia keittoja (misokeitto ja tom yam -lohikeitto) sekä sen lisäksi pelkkää sushia, kaksi ääriään myöten täyttämääni lautasellista.
Sushia oli esillä vaikka minkä verran, pelkkä asetelma oli todella hienon näköinen. Sushin laatu osoittautui kyllä paremmaksi kuin peruskiinalaisten tarjoamissa sushibuffeteissa, mutta olin odottanut vielä parempaa makuelämystä. Todella hyvää se sushi kuitenkin oli vaikkei ihan vastannut odotuksiani. Keitotkin olivat todella hyviä. Salaatin jätin väliin koska tulin kylläiseksi pelkästään keitoista ja sushista. Ruokajuomaksi löytyi vettä ja hanalimsaa, valitsin limsan. Kahvi oli ihan tavanomaista, ihan hyvää muttei sekään mikään makuelämys.
Ravintolan buffetpöydässä oli huomautus että lautaselle otetusta mutta syömättä jätetystä riisistä peritään lisämaksu. Ymmärtäähän tuon, ei kai mikään ravintola halua että asiakas lappaa itselleen enemmän ruokaa kuin jaksaa syödä, koska se loppuruoka menee hävikkiin. Itse söin kaiken ottamani hyvällä ruokahalulla, vaikka kahden keittolautasellisen ja vähän yli 20 sushipalan jälkeen aloin olla jo ihan kylläinen.
Ravintolan henkilökunta on varsin niukkasanaista mutta ihan ystävällistä ja asiallista. Minulta ei tultu turhaan kyselemään tai huomauttelemaan mitään.
Loppujen lopuksi ihan positiivinen kuva jäi tästä ravintolasta, tulen varmasti toistekin.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 13€ Added: 21.09.2017
Rating: 0

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Kaivokatu 10, 00100 Helsinki - Route
045 2184 480
https://www.luckiefun.com/

Options