Unknown

Hanko Sushi Forum

Rating 2.5 / 5

Customer experience

Child friendly

Reviews (18)

Riisi todella hyvin maustettu ja valmistettu sekä lohi todella tuoretta. Plussaa hyvästä vihreästä teestä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 185€ Added: 13.02.2017
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Sushki oli ok, mutta ruokaa jouduimme odottamaan noin 45 minuuttia. Mielestäni aivan liikaa sushi-ravintolassa, jossa asioimisen pitäisi hoitua melko nopealla aikataululla. Ehkä lisä henkilökuntaan auttaisi?

     
     
     
Experience: À la carte Added: 19.01.2016
Rating: 0

Hintava mutta maku erittäin hyvä. Jos jostain täytyy hakea sushia mukaan niin täältä. Ruokaa ei joudu odottamaan kohtuuttoman kauan ja makuun ei joudu pettymään koskaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 08.12.2015
Rating: 0

Kelvollinen sushiravintola. Pisteitä alentaa vetoisuus, kauppakeskuksen läpitunkeva möly ja ihan toivottomasti sähelletty lohimaki 10 kpl.

Misokeitto oli kelvollista, palvelu nopeaa ja ystävällistä ja useimmat nigirit moitteettomia. Lohinigirin lohi oli omituisen lämmintä. Lohisiivu on paksu, mutta en pannut sitä pahakseni.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 22.10.2015
Rating: 0

Sushi näytti lupaavalta, mutta. .
Lohinigireissä rasvainen lohi oli aivan liian paksuina siivuina. Lisäksi soijakastike oli ihan kohtuuttoman makeaa. Ja vihreä tee ei kyllä maistunut perinteiseltä japanilaiselta vihreältä teeltä, vaan lähinnä jasmiiniteeltä. Japanissa asuneena suosin enemmän autenttisia japanilaisia makuja.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 21.07.2015
Rating: 0
     
     
     
Experience: À la carte Added: 08.04.2015
Rating: 0

Aika uskomatonta, että kraanavedestä laskutetaan erikseen ja että sushin vaihtamisesta veloitetaan lisämaksuna 1 euro. Se on sentään hyvä, että puuroriisi on vaihdettu asiallisempaan riisiin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 20.02.2015
Rating: 0

Osuin ravintolaan kiireiseen aikaan. Jonoa oli sekä tiskillä että pöydät olivat aika täynnä. Ravintolaan tullessa oli epäselvää tilataanko sushit tiskiltä vai pöydästä. Päädyin tilaamaan tiskiltä mutta myöhemmin selvisi että tarjoilija olisi tullut myös pöytään.
Koska ravintola oli täynnä, jouduin odottamaan annostani parikymmentä minuuttia. Miinusta siitä, että juomia ei tuotu pöytään kuin vasta ruuan kanssa. Sushi oli kuitenkin todella hyvää ja se oli kauniisti aseteltu! Tulen varmasti uudelleenkin, mutta ehkä vähemmän kiireiseen aikaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 20.02.2015
Rating: 0

Silloin kun omilla nettisivuilla kerrotaan vaikuttavasti soijakastikkeen historiasta, niin miksi täällä tarjotaan sokeroitua Kikkomania, joka on lantrattu vedellä niin että se maistuu kitsaudelta. Annoskin oli kitsas ja riisi kuivaa. Vesi maksoi lounaalla!!! Surullinen, pihi maku jäi paikasta.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 11€ Added: 30.12.2014
Rating: 0

Ensiksi täytyy sanoa, että sushi maistuu ihan hyvältä ja paikka on mukavan näköinen. Valitettavasti pienillä asioilla paikan saisi huomattavasti paremmaksi. Riisi on kuivaa ja hajoaa helposti. Muut raaka-aineet ovat myös hiukan kuivia. Wasabi ei maistu juuri miltään ja on kummallisen rakeista. Ruoka tuli nopeasti mutta palvelu oli vaisua, peruskohteliasta tosin. Tulen tänne kun nälkä on kova ja antaa anteeksi pienet virheet, mutta en toisi muita tänne syömään.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 16.09.2014
Rating: 0

Location

Kauppakeskus Forum, Mannerheimintie 14–20, 3. kerros, 00100 Helsinki - Route
+358 40 654 8282
http://www.hankosushi.fi/ravintolat/helsinki/forum/