Closed now

Luckiefun's keskusta

Betyg 3.5 / 5

Kunderfarenhet

Vegetarisk

Recensioner (2)

Kävin lounaalla. Iloinen yllätys. Ruoka oli keskiverto sushibuffaa parempaa ja paikka oli siisti. Valinnanvaraa oli myös paljon. Sopii siis hyvin "mättöpaikaksi", mutta ei ehkä ihan kulinaristinen elämys. Henkilökunta oli ystävällistä ja asiallista, mistä vielä plussaa. Samoin kuin wakamesta. Käyn kyllä toistekin!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 13€ Tillagt: 22.09.2017
Betyg: 0

Luckiefun's on nyt avannut ravintolan myös Helsingin keskustaan. Olin nähnyt paljon mainintoja sushibuffetin hyvästä laadusta joten päätin mennä kokeilemaan.
Lounaslistalta löytyi tasan yksi vaihtoehto, buffet sisältäen sushin, keitot, salaatin, juoman ja kahvin. Otin yhden lautasellisen molempia tarjolla olevia keittoja (misokeitto ja tom yam -lohikeitto) sekä sen lisäksi pelkkää sushia, kaksi ääriään myöten täyttämääni lautasellista.
Sushia oli esillä vaikka minkä verran, pelkkä asetelma oli todella hienon näköinen. Sushin laatu osoittautui kyllä paremmaksi kuin peruskiinalaisten tarjoamissa sushibuffeteissa, mutta olin odottanut vielä parempaa makuelämystä. Todella hyvää se sushi kuitenkin oli vaikkei ihan vastannut odotuksiani. Keitotkin olivat todella hyviä. Salaatin jätin väliin koska tulin kylläiseksi pelkästään keitoista ja sushista. Ruokajuomaksi löytyi vettä ja hanalimsaa, valitsin limsan. Kahvi oli ihan tavanomaista, ihan hyvää muttei sekään mikään makuelämys.
Ravintolan buffetpöydässä oli huomautus että lautaselle otetusta mutta syömättä jätetystä riisistä peritään lisämaksu. Ymmärtäähän tuon, ei kai mikään ravintola halua että asiakas lappaa itselleen enemmän ruokaa kuin jaksaa syödä, koska se loppuruoka menee hävikkiin. Itse söin kaiken ottamani hyvällä ruokahalulla, vaikka kahden keittolautasellisen ja vähän yli 20 sushipalan jälkeen aloin olla jo ihan kylläinen.
Ravintolan henkilökunta on varsin niukkasanaista mutta ihan ystävällistä ja asiallista. Minulta ei tultu turhaan kyselemään tai huomauttelemaan mitään.
Loppujen lopuksi ihan positiivinen kuva jäi tästä ravintolasta, tulen varmasti toistekin.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 13€ Tillagt: 21.09.2017
Betyg: 0

Gemenskap

Fans (0)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade (0)


Läge

Kaivokatu 10, 00100 Helsingfors - Route
045 2184 480
https://www.luckiefun.com/

Options