Keittiö auki

Hullu Poro

Arvosana 2 / 5

Arvostelut (68)

Oli joskus paras lounas paikka. Nyt tuli suuri pettymys.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 01.03.2017
Arvosana: 0

remontin jälkeen.
ruoka ei ollut niin hyvää kuin aikaisemmin.
lounaan hinta oli pompahtanu huikeasti.
ennen 10e nyt 15e
kyllähän buffetissa oli paljon ok syötävää, mutta on kyllä tosi tyyris lounaaksi.
mehu on huono ruokajuoma. kotikaljaa, please!
jälkiruoka olis poikaa, oli se hinta sen verran korkea

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 15€ Lisätty: 02.12.2016
Arvosana: -1

Lounaaksi oli tarjolla 2 vaihtoehtoa, joista seuralaiseni kanssa valitsimme edullisemman vaihtoehdon, joka ei tarjoilijan mukaan sisältänyt erillistä salaattibuffetia. Lautaselle annosteltu "salaatti" oli kuitenkin suuri pettymys, sisältäen vain muutaman hassun siivun kurkkua, tomaattia ja salaatinlehden päällystettynä peruskastikkeella. Itse pääruoaksi valitsimme molemmat pippurikanan villiriisillä. Annos oli erittäin pelkistetty, kana oli molempien annoksessa todella kuivaa, eikä kastikkeessa ollut juurikaan makua. Kokonsa puolesta annos ei riittänyt myöskään tyydyttämään nälkäämme, joka ei ollut suuri ravintolaan saavuttaessa.

Meitä palvellut tarjoilija oli töykeä/pahalla tuulella ja kokonaisuutena kokemus oli rehellisesti sanoen suurin pettymys pitkään aikaan. Tämän käynnin perusteella en voi suositella paikan 10 euron peruslounasta kenellekään.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 27.06.2016
Arvosana: 0

Kävin sunnuntaibrunssilla, joka oli todella suuri pettymys. Brunssin valikoima oli muuttunut todella paljon viime syksystä, jolloin viimeksi kävin. Tarjonta oli todella suppea ja ruokien laatu heikkoa. Esimerkiksi siivet olivat kuivia ja kastike mautonta ja sitä oli vähän. Mehut maistuivat laimeilta tiivistemehuilta. Ruoka oli loppu useaan otteeseen. Jälkiruuaksi ei ollut luvattua jäätelöbuffettia - tai sitten se onnistuttiin piilottamaan hyvin. Astiat olivat likaisia eikä niitä kerätty käytön jälkeen pois tarpeeksi ripeästi. Henkilökunta oli tylyä eikä ollenkaan palvelualtista. Hinta TODELLA korkea ruokien laatuun ja palveluun nähden. En suosittele.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 29.05.2016
Arvosana: 0

Kävin sunnuntain brunssilla, ei todellakaan ollut hintansa (27,50€) arvoinen. Ruuat eineksiä, kuten nakkeja, siipiä ja sipulirenkaita. Kuivia minicroisantteja ja leipää. Kasvissyöjille vaihtoehdoksi lähinnä vihersalaattia. Tuolla hinnalla, tai halvemmallakin löytyy Tampereelta niin paljon parempia ja mielikuvituksellisempia brunsseja. Lisäksi ruuissa ei ole mitään kylttejä, eli allerginen ei tiedä, mitä ruoka sisältää. Itselläni ei tätä ongelmaa ollut, mutta olisi ihan kiva tietää, mitä on lautaselleen lappamassa.

Ainut plussa tulee jätskibuffetista, jossa onan jätskiannoksen sai koota kastikkeista ja strösseleistä. Tosin siinäkin ällötti ties kuinka kauan lämpimässä, jätski-vesilasissa seissyt jätskikauha.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 28€ Lisätty: 14.02.2016
Arvosana: 3

Ala-arvoinen joululounas!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 19€ Lisätty: 26.12.2015
Arvosana: -4

Pakko uusia arvostelu, koska lounaan ruoka on muuttunut selvästi maukkaammaksi viime aikoina. Salaattipöytä on edelleen ehkä jopa paras keskustan kotiruokapaikoista. Kotikalja sopisi mielestäni ruokajiuomaksi paremmin kuin nyt tarjolla oleva mehu. Ja vaikka paikka on melko suuri, pahimpaan lounasaikaan pöytää voi yhtään isommalle porukalle olla vaikea löytää ilman odottelua. Mutta tosiaan, nyt ruuan maukkaus on sillä tasolla kuin raaka-aineiden perusteella voisi odottaa. Mutta eikö tasan kymppi riittäisi hinnaksi, onko pakko ollut lisätä siihen se kymmenen senttiä, jota sitten joutuu kaivelemaan taskun pohjalta? No, kortilla maksavaahan tuo ei tietysti haittaa, kaipa meitä kolikkomiehiä on sitten nykyään niin vähän...

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 30.10.2015 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Kävimme ystävän kanssa sunnuntaibrunssilla ja valikoima oli todella laaja ja tasokas ja todellakin hintansa arvoinen. Suosittelen lämpimästi kaikille.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 25€ Lisätty: 27.10.2015
Arvosana: -3

Hyvä ruoka! Hyvä salaattipöytä

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 15.10.2015
Arvosana: -4

Pääruokien tulo kesti 50 minuuttia, vaikka sali oli keskiviikkoiltana lähes tyhjä.
Löysin salaatistani vanhan tomaatin ja seurueeni pihvit olivat reilusti raakoja, vaikka mediumina tilasimmekin. Ruoka oli mielestäni ylihinnoiteltua laatuun nähden, vaikka seurueellani olikin alennuskuponkeja, joilla valinnaiset ruokalajit sai puoleen hintaan. Tarjoilija ehdotti lautasia kerätessään puoleen hintaan saatavat ruokalajit ja kiireessä maksaja hyväksyi ehdotuksen. Loppulaskussa halvimmat ruoat oli laskettu puoleen hintaan ja kalleimmat tietysti täyteen hintaan. Uskomatonta typeryyttä henkilökunnalta, tottakai asiakas tahtoo parhaimman tarjouksen huonomman sijaan! En voi suositella, parempia paikkoja löytyy Tampereelta reilusti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 30.09.2015
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Hatanpään valtatie 1, 33100 Tampere - Reitti
03-2134585
http://www.koskiravintolat.fi/hulluporo.html