Ei tietoa

Ravintola Masuuni - Sokos Hotel Ilves

Arvosana 3.3 / 5

MASUUNISTA MAUKASTA RUOKAA

Original Sokos Hotel Ilveksen Ravintola Masuuni on Rotisseurs-kilvin varustettu ravintola. Keittiössä luotetaan käsityöhön ja ennakkoluulottomaan raaka-aineiden käyttöön. Pyrimme yksinkertaiseen ja suoraviivaiseen toteutukseen, rennolla otteella kuitenkaan liikaa hienostelematta.

Pidämme tuotteemme laadun korkealla mutta emme tee asioita kurttuotsaisesti. Suosimme kotimaisia raaka-aineita mutta emme rajoita itseämme raaka-aineita kerätessämme.

Tervetuloa herkuttelemaan!


Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (26)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

HIeman vaihtelevat tuntemukset paikasta. osa ruuista todella maukkaita ja huolella tehdyn tuntuisia, osa tuntuu jotenkin hutaisten kasaan heitetyltä. Hintaisekseen odottaisi tasaisempaa laatua. Oma jyvänäkkäri on aterian parhaita antimia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 50€ Lisätty: 31.05.2017
Arvosana: 0

Seminaarilounas oli maukas mutta ei loistelias

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 24.07.2015
Arvosana: -1

Kolmen ruokalajin äitienpäivälounas oli minimoitu hintaan nähden. Alkuruokaa oli mutta sitä ei ymmärtänyt ottaa riiittävästi kun oletti että pääruokaa on ja se täyttää. Jälkiruoka ihan surkeaa, pohjanoteeraus koskaan kokemaani, mansikat loppui, ei mitään juhlaan sopivaa. Täytekakku ja kahvi olisi edes pehmittänyt mielemme.Teiltä lähti 7 pettynyttä, nälkäistä ruokailijaa!!! Miettikääs itse mitä minä yksinhuoltajaäiti / mummo tunnen, kun kustansin lounaan(a 56e) viidelle!!!! Olen eritt. pettynyt omaan panostukseeni tulemalla Masuuniin

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 56€ Lisätty: 10.05.2015
Arvosana: 0

Valitsimme molemmat valmiista menuvaihtoehdoista. Muutokset gluteenittomaksi onnistuivat mukavasti. Ruoka oli huolella valmistettua ja maukasta. Monesta annoksesta jäi kuitenkin puuttumaan jotain (happamuutta, makua tms). Suositellut viinit olivat sopivat loistavaksi ruoan pariksi. Tarjoilu oli ystävällistä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 55€ Lisätty: 12.12.2014
Arvosana: -1

Masuuni on mielestäni Tampereen paras hotelliravintola. Klassisuutta ja omaperäisyyttä on yhdistelty annoksissa onnistuneella tavalla. Ei liian erikoista kikkailua, mutta ei ylikypsiä pippuripihvejä ja ämpärillistä kermakastiketta.

Kiitän myös sitä, että täällä on kunnollinen vegemenu. Myös viinipaketti oli poikkeuksellisen hyvin mietitty ja mieleenjäävä. Alkuruokana tarjoiltu maa-artisokkakeitto oli huippuannos, kermainen, mutta maa-artisokan oma multainen maku pääsi hyvin esille. Perunagnocchit olivat tylsempiä, mutta yrtit, tomaattien hapot ja hyvä sienimuhennos nostivat annoksen tasoa. Kala-annos oli klassinen, mutta hyvä. Pyttipannumaisessa liha-annoksessa oli huumoria ja viittauksia vanhaan tamperelaiseen ravintolakulttuuriin. Jälkiruoat olivat aika perinteisiä, mutta niissäkin oli raikkautta ja pientä uskallusta.

Salia voi pitää hämyisenä, mutta on ihan hyvä, että vilkkaan aulan vieressä oleva ravintola on rauhoitettu selvästi omaksi tilakseen. Tarjoilija oli hillityn innostunut ja ystävällinen. Ainoa moka oli se, että hän toi vegemenun tilanneille keittiön tervehdyksinä kalaa varmistamatta ensin, että syömme sitä.

Koko arvostelu kuvineen blogissani:

http://www.savusuolaa.fi/ravintola_arvostelut/arvostelu-masuuni-on-kaupungin-paras-hotelliravintola/

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 55€ Lisätty: 05.10.2014
Arvosana: 0

Rento ja iloinen tarjoilija esitteli kesälistan ja antoi viiniehdotukset. Söimme alkuun härkätartaria, joka yllätti todella positiivisesti. Pääruoaksi päädyimme maistamaan kyyttöburgeria ja karitsakebabia. Kebabliha oli ravintolan itse tekemää ja annos kaiken kaikkiaan maittava. Voiton vei kuitenkin kyyttöburger, josta tulikin yksi lempi burgereistani Tampereella :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 29€ Lisätty: 16.08.2014
Arvosana: 0

Positiivinen yllätys, hinta-/laatusuhde oikein hyvä. Maistuvaa ruokaa järkevään hintaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 50€ Lisätty: 19.02.2014
Arvosana: 0

Ruoka oli todella hyvää. Itse söin kasvispääruoan, gnocheja, sieniä ja pinaattia. Maut olivat täydellisiä. Alkupalana rapukakku toimi. Keittiön tervehdys oli aivan täydellinen munakoisokeitto, joka sai täydet pisteet koko seurueelta. Palvelu oli erittäin ammattitaitoista. Koko ilta oli onnistunut.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 01.09.2013
Arvosana: 0

Nautittiin 3 ruokalajin menu. Vielä oli käytössä suppeampi kesämenu. Kaiken kaikkiaan ruoka oli laadukasta ja erinomaisesti tehtyä.

Kylmäsavulohi 2 tapaa oli maukasta, mutta ehkä hieman tavanomainen. Mukana ollut caecar salaatti vei kielen mennessään.

Illallisen parasta antia oli pääruoka. Karitsan entrecote oli täydellinen. Parsa sopivan rapeaa. Pyre oli samettisen pehmeää.

Jälkiruoka oli pienoinen pettymys. Creme brulee oli erinomaisesti tehty, muttta ehkä aavistuksen verran mauton. Mansikka sorbet auttoi paljon.

Palvelu oli huippua. Rentoa ja välitöntä.
Annokset ja viinit esiteltiin asiantuntevasti.
Viinisuosituset menivät nappiin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 50€ Lisätty: 22.08.2012
Arvosana: 2

Erittäin maistuvaa ruokaa, mukava miljöö ja toimiva palvelu. Voi suositella lämpimästi!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 38€ Lisätty: 03.08.2012
Arvosana: 0


Sijainti

Hatanpään valtatie 1, 33100 Tampere - Reitti
(03) 569 86121
http://www.ravintolamasuuni.com

Vaihtoehtoisia ravintoloita