Keittiö auki

Sushibar + Wine

sushia, viiniä
Arvosana 3.9 / 5

Fredrikinkadulla sijaitseva Sushibar + Wine on kylmiin japanilaisiin ruokiin ja viineihin erikoistunut ravintola. Meille voit poiketa syömään tai vaikka lasilliselle töiden jälkeen. Kiireisinä päivinä voit myös hakea sushit mukaasi.

Suomalaisten nousevien tilasuunnittelijoiden, kuvittajien ja graafisten suunnittelijoiden kanssa toteutettu ravintola sopii lounaille ja illan menoihin. Viinin ystäviä hemmotellaan: olemme listanneet yli 50 viiniä, joista suurin osa tulee pieniltä ja orgaanisilta viinitiloilta.

Sushibar on avoinna seitsemänä päivänä viikossa. Soita ja jätä tilauksesi puh. 010 666 8454, meilitse sushiwine@sushibar.fi tai tule paikan päälle osoitteeseen Fredrikinkatu 42.


Arvostelut (108)

Edelleen parasta sushista, mutta hintojen nousun myötä vanha setti nousi 40% 20 euroon, joka on ihan liian suolainen hinta lounaasta.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 20€ Lisätty: 02.09.2019
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Helsingin parhaat sushit. Tänne palaan kerta toisensa jälkeen jopa useasti viikossa. Lounasruuhkassa saattaa toisinaan kestää, mutta ruoka on sen arvoista.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 15€ Lisätty: 07.09.2017
Arvosana: 0

Kauniisti aseteltuja ruokia, mutta hinta-laatusuhde ei kohtaa. Lounaalla kolmelle setille tuli hintaa 15€, eikä niillä ollut juuri kokoa. Esillepano on todella kaunis ja sushit sekä ainakin avokadosalaatti oli kyllä oikein maukasta, mutta ei järisyttävän erikoista. Tarjoilu keskitasoa, ei mieleenpainuvaa mutta ei töykeääkään. Ravintola ei juuri säväytä millään tavalla, mikä on todella harmillista.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 15€ Lisätty: 10.06.2017
Arvosana: 0

Helsingin parasta sushia - amen. Oma palvelukokemuksemme oli todella positiivinen. Tarjoilija oli ystävällinen, asiantunteva ja osasi suositella meille todella hyvän valkoviinin sushin kaveriksi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 24€ Lisätty: 03.09.2016
Arvosana: 0

Palvelu surkeaa ja hidasta. Täällä saa odottaa sushia vähintään 45min. Miten se voi olla mahdollista? Palvelu on huonompaa kuin virolaisessa marketissa, eli siis järkyttävän huonoa. Melkein käy sääliksi niitä nuoria tyttöjä, jotka siellä tarjoilevat, tuollaisella asenteella kun ei varmaan mistään muualta saa töitä, paitsi Sushibarista, joka ansaitsee vuoden surkein palvelu -tittelin. Ruoka on hyvää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 03.01.2016
Arvosana: -8

Palvelu todella huonoa! Sushibarin palvelu on varmaan kaupungin huonointa. Tarjoilijat ylimielisiä, kylmiä. Viimeksi kun menimme Fredan sushibariin, tarjoilija osoitti meille pöydän ja katosi tiskin taakse kikattamaan muiden teinien kanssa. Lopulta mieheni meni tiskille sanomaan, että haluamme tilata, jolloin tarjoilija tuli tympeänä ottamaan ilmeettömänä tilauksemme. Jouduimme itse hakemaan vesilasit ja laitaset, koska tarjoilija ei "ehtinyt" tuoda niitä meille, vaikka koko ravintola oli tyhjä. Sushi on todella hyvää ja se vetää ihmisiä ravintolaan aina uudestaan ja uudestaan. Suosiostakin riippumatta ihmettelen miten ravintoloilla on varaa näin epäystävälliseen henkilökuntaan? Epäystävällisyys ei edes riitä kuvailemaan tarjoilijoita; ovat pikemminkin tympeitä ja snobeja.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 03.01.2016
Arvosana: 0

Palvelu ala-arvoista. Huomautimme tarjoilijalle likaisista lautasista. Kalan rasvaa ei oltu pesty pois lautasista ja koko lautanen oli rasvatahrojen peitossa. Tarjoilija väitti rasvatahroja lautasen kulumaksi. Jouduin lautasliinalla pyyhkimään rasvaa pois lautasesta osoittaakseni huonon pesujäljen. Tarjoilija ei pahoitellut tapahtunutta vaan kippasi samat sushit uudelle (yhtä likaiselle) lautaselle.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 15€ Lisätty: 10.11.2015
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 32€ Lisätty: 11.10.2015 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Tähän mennessä paras tuntemistani Helsingin sushimestoista. Laaja sushi- ja alkupalavalikoima, ja erityisesti Wakame-salaatti oli henkilökohtainen lempparini. Lämpimissä nigireissä mielikuvituksellisia kastikeyhdistelmiä. Myös valitsemamme viini oli hyvää. Tänne uudestaan!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 25.07.2015
Arvosana: 0

Ehdottomasti yksi Helsingin parhaista Sushipaikoista, maut eivät ikinä ole pettäneet. Prawn mousse -makit ansaitsevat vielä erityismaininnan! Miellyttävä sisustus, mutta alvelussa olisi vielä toivomisen varaa. Tarjoilijat eivät tunnu olevan palvelualan ammattilaisia.. Sushit kuitenkin vetävät tänne aina uudestaan ja uudestaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 28.05.2015
Arvosana: 0


Sijainti

Fredrikinkatu 42, 00100 Helsinki - Reitti
010 666 8454
http://www.sushibar.fi/wine

Vaihtoehtoisia ravintoloita