Keittiö auki

Sunkosi

Arvosana 4.8 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (15)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ravintola oli käydessä täysin tyhjä, mikä herätti alkuun epäilyksiä paikan laadusta. Epäilyksiä ei hälventänyt se, että mukaan tilaamani ruoka valmistui n. viidessä minuutissa - epäilyttävän nopea suoritus.

Kotiin saavuttuani totesin jo tandoori-kanan ulkonäöstä ja tuoksusta, että kovin pieleen ei kokki ole annosta voinut valmistaa, ja näin myös oli. Sunkosi menikin tämän yhden kokemuksen perusteella heittämällä Helsingin nepalilaisten ravintoloiden top 5:een. Masala-kastike oli erittäin maukas, ja pyytämäni lisätulisuus oli otettu riittävässä määrin huomioon, vaikka chili-ruuvia olisi vieläkin ollut varaa puristaa tiukemmalle. Tuoretta inkivääriä oli myös leikattu mukaan juuri sopivasti, niin että se toi todella mukavan lisäaromin muutamiin herkullisiin haarukallisiin. Broileri taas oli mehukasta ja tandoori-uunin täydellisesti kypsyttämää.

Käyn täällä varmasti uudestaan ja suosittelen lämpimästi muillekin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.10.2021
Arvosana: 0

Todella hyvä. Paras lammas tässä kaupungissa

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 07.05.2018
Arvosana: 0

Kaikki kokeilemani annokset ovat olleet erinomaisia. Annokset ovat suuria ja taidokkaasti maustettuja. Todennäköisesti Helsingin paras nepalilainen ravintola.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 26.08.2017
Arvosana: 0

Erittäin hyvä ja ystävällinen palvelu. Ruoka on todella hyvää, mielestäni tämä paikka on hinta laatu suhteeltaan paras Nepalilainen ravintola missä olen käynyt. Myös mango Lassi juomaa suosittelen. Lounas kuten AlaCarte ovat erittäin maukkaita, liha todella mureaa. Tämä on itselleni vakiopaikka, syystäkin. Suosittelen, kannattaa tulla kauempaakin. :-) :-) :-)

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 29.07.2017
Arvosana: -1

Pysähdyin syömään pyöräillessä. Tilasin Lihathalin, joka oli todella herkullinen. Lopuksi tyypillinen nepalilainen tee. Suosittelen lämpimästi. Jos kuljet metrolla tai muuten lähistöllä, kannattaa ehdottomasti käydä täällä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 21€ Lisätty: 29.07.2017 Näytä aiemmat arvostelut (14)
Arvosana: -1

Erittäin hyvää Nepalilaista erittäin kohtuulliseen hintaan. Ystävällinen palvelu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 17.05.2017
Arvosana: 1

Ylistävien arvioiden johdosta kokeilin paikan kasvisthalian, eli neljä erilaista vegeruokaa. Ruoka oli kieltämättä perusnepalilaista maukkaampaa ja annoksen söi ilolla vaikka en varsinainen alueen ruoan fani olekkaan. Makuja löytyi.

Palvelu oli ikävä kyllä kohmeisen etäistä ja aiemmat kehut hyvästä asiakaspalvelusta ihmetyttää. Huono päivä? En tiedä, mutta verotti kokemuksesta aika paljon. Harmi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 02.04.2017
Arvosana: -1

Varmastikin Helsingin paras nepalilainen ravintola. Ruoka on uskomattoman
hyvää, asiakaspalvelu huippuluokkaa ja hintakin on kohdallaan. Suosittelen lämpimästi kaikille nepalilaisen ruoan ystäville., धन्यवाद !

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 18.03.2017
Arvosana: -1

Loistavaa ruokaa hyvistä raaka-aineista. Lounashinnat suorastaan naurettavan halpoja. Kannattaa tulla syömään kauempaakin.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 09.02.2017
Arvosana: 0

Todella hyvä ruoka ja maankuulu erinomainen nepalilainen asiakaspalvelu. Annosten hinnat vähintäänkin kohtuullisia ja miljöö miellyttävä. Vakkaripaikkoja, eikä syyttä. Suosittelen kaikille! Namaste.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 06.10.2016
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

siilitie 4, 00800 Helsinki - Reitti
0442360581
http://www.sunkosi.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita