Opens at 11:00

Yyterin Kylpylähotelli

hotel restaurant
Rating 1.6 / 5

Reviews (7)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Ravintola tarjoaa perushyviä ruokia, mutta lompakko kärsii. Ruokien laatu ja makuelämys ei kuitenkaan päätä huimaa, joten ravintolan ainoa valtti on olla ainoa ruokapaikka hotellin asiakkaille.

Päivällisbuffetin valikoima oli suuri ja pelkästään sen katselu nosti veden kielelle. Kuitenkin kun sitä syömään pääsi, niin pettymys oli aika iso, sillä ruoassa ei ollut mitään ihmeellistä. Santsikierros jäi vähäiseksi.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 06.09.2014
Rating: 0

Söin viikon aikana kahdesti lounaspöydässä. Ensimmäinen kerta oli arkena työpaikan tyhy-porukan kanssa. Ruoka oli mitäänsanomatonta! Annoin vielä ravintolalle mahdollisuuden viikonloppuna erään tapaamisen yhteydessä. Ruoka oli kamalaa, vain onnettomia eineksiä ja valikoima surkea!! Palvelu oli huonoa ja tarjoilija ilkkui ja nauroi kysymystä, kun seurueemme jäsen kysyi erityisruokavaliosta. Palautetta annettaessa tarjoilijat eivät edes pahoitelleet. Kouluruokakin on parempaa:/

     
     
     
Experience: Lunch Price: 17€ Added: 09.09.2013
Rating: 0

Söin yyterin burgerin (jauhelihapihvi, suolakurkku, punasipuli, majoneesi, salaatti) hintaan 13€. Burgeri oli perushyvä, grillilltä voi saada paremmankin. Ranskalaisia oli turhan paljon, ei muita lisukkueita.

Puitteet olivat hienot, näkymä hiekkarannalle ja merelle kaunis, sisustus mukavan ylevä.

Palvelu hyvää ja tarjoilijat erittäin mukavia ja puheliait.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 13.07.2013
Rating: 0

Söin siikakeittoa, jossa oli 4 kpl 1x3 cm kokoista siikapalaa, tosi suolaista lientä ja PERUNAA. Perunakeittoa siis. Saaristolaisleipien päälle pyysin voita, joka tuli kun olin jo syönyt annoksen. Eipä tarvii asiakkaita ainakaan tänne tuoda. Suuri pettymys! En viitsinyt enää edes ajatella ottavani jälkkäria vaikka aluksi suunnitelmissa olikin. Sisustus oli kiva mutta siihen se sitte jäikin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 22.11.2012
Rating: 1

Kylpylähotellin ravintolalle jätetyn teilaavan arvostelun vuoksi suhtauduimme paikkaan varauksella, mutta ainakin à la carte -puolella palvelu ja ruuan taso yllättivät positiivisesti. Söimme pippuripihvin ja lankkupihvin. Lisukkeet ja pihvit maukkaita ja pihvien rakenne hyvä, kypsyysaste oli kuitenkin lipsahtanut molemmissa yli toivotun mediumin. Jälkiruoka (suklaafondant) hyvä ja houkuttelevan näköinen. Palvelu hyvää ja hyväntuulista pöytävarauksesta lähtien aina laskun maksuun ja ravintolasta lähtöön saakka.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 34€ Added: 22.07.2012
Rating: 0

Ruoka oli kylmää ja kuivaa. Jauhelihapihviä sai oiken hinkata, että siitä sai palasia irti.. Tarjoilija ei edes pahoitellut palautetta :(

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 22.04.2011
Rating: -1
     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 24.11.2008
Rating: 0

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Sipintie 1, 28840 Pori - Route
(02) 437 3385
http://www.yyterinkylpylahotelli.fi/

Options