haarukka

145 reviews

Olen kotona poispilattu hyvällä ruualla, joten rima on korkealla ruuan laadun suhteen. Myöskin pitkät odotusajat koettelevat kärsivällisyyttä. Maku ratkaisee. Yksinkertaista ruokaa parhaista raaka-aineista!

Badges

Top critic: Reviewed the most(Top 5%)
Hero: Updated vast amounts of information

Blog link

Reviews (139)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Söimme "jurmoburgerit" , tehty paikallisesta lihasta, paras burgeri mitä olen syönyt! Tarjoilu ja palvelu ylitsevuotavan ystävällistä, Paikka ei ole kummoinen, vähän elintarvikkeita ja kahvila, mutta kyllä kannatta käydä!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 19.05.2013
Rating: 0

Restaurant: Twinstar Cafe

Twinstar Cafe oli vaikea löytää, sijainti on Mersu- kaupan tiloissa. Erinomainen lounas kohtuuhinnalla, lounasaikaan paikka lähes täynnä, paikallisten suosima.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 25.05.2011
Rating: 6

Restaurant: Bistro Sinne

Sunnuntaibrunssi, seisova salaattipöytä, pääruoka ja jälkiruoka. Salaattipöytä oli ihan ok, mutta ottamani pääruoka, paistettu lohi munakokkelin kera, oli minullekin, suolan ystävälle pahasti ylisuolattu. Seuralaiseni otti possun vatsaa, joka oli lähinnä läskiä, ei innostanut. Jälkiruokana omenapiirakan pala jossa jäätelöpallo. Ei mitenkään erikoista. Paikka oli täynnä, ihmettelen miksi, ja vielä tällaisella hinnoittelulla. Tarjoilu oli tehokasta ja erittäin kohteliasta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 33€ Added: 07.10.2012
Rating: 0

Restaurant: Cafe Komsalö

Kodikas kesäkahvila jossa paljon laituripaikkoja. Lohisoppaa, voileipiä, leivonnaisia ja kahvia. Todella kiva kokemus.
OHJE: Rågholmen ja Ryssholmen välissä olevien pohjois-ja eteläreimarin itäpuolelta käänny etelään ja navigoi Komsalön kaakkoisnurkkaan. Matkalla ei ole kareja ja syvyyttä riittää ainakin moottoriveneille ja pienille purjeveneille.
Vahinko että paikka sulkee tältä kesältä jo 11.8

     
     
     
Experience: À la carte Added: 05.08.2012
Rating: 0

Restaurant: Grill It! steak-restaurant

Kävin täällä joku vuosi sitten ja silloin sain aivan erinomaisen pihvin. Nyt oli toisin. Ulkofilepihvi oli ilmeisesti liian vähän riippunut, ja kova, maku oli kohtuullinen, mutta pihvi oli syinen, ja jouduin jättämään osan syömättä. Tarjoilu oli leipääntynyttä, kaikki tehtiin mitä asiaan kuuluu, mutta ei tippaakaan enempää. Kysymykseen maistuiko? vastasin että pihvi oli huono, johon ei tullut mitään kommenttia. En mene toiste.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 07.04.2012
Rating: 1

Restaurant: Ristorante Pizzeria Villetta italian/pizza

Kyllä edelliset arvostelijat ovat oikeassa. Erinomaista pizzaa!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 03.12.2006
Rating: 1

Restaurant: Cafe Ursula café-restaurant

Virallinen nimi on vissiin lindströmin pihvi, siis jauhelihapihvi paistetulla sipulilla ja muusilla. Näin syistä ja rustoista jauhelihapihviä en ole vielä koskaan syönyt, enkä nytkään. Ensimmäisen haarukallisen jälkeen pihvi jäi lautaselle. Valitin kassalle josta luvattiin "Kertoa keittiöön" ja vielä 11 euroa tällaisesta moskasta!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 11€ Added: 12.12.2011
Rating: -3

Restaurant: Kosmos finnish

Kosmos on korkealuokkainen ravintola joka on kuin askel menneisyyteen. Ravintolasali on säilynyt samanlaisena ties kuinka kauan. Perjantai-iltana paikka oli aivan täynnä, ja negatiivisena seikkana melu oli melkoinen. Kaikki 6 hengen seurueestamme pitivät ruuistaan, tarjoilu oli asiantuntevaa ja kohteliasta.
Kosmoksen erikoisuutena on portsari jonka vaateraha 2,50 € maksetaan laskun yhteydessä. Vaikuttaa että toiset arvostelijat ovat tästä vetäneet herneen nenään, mutta mielestäni portsari kuuluu ravintolan ehkä 50-luvun? imagoon.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 35€ Added: 18.02.2011
Rating: 2

Restaurant: Toscanini italian

Rapupasta valkosipulilla oli herkullista ja palvelukin toimi kohteliaasti ja nopeasti. 18 € tästä annokseta on yläkanttiin, mutta vastineeksi makua löytyi. Talon punaviini oli ihan hyvää, mutta 9€ 16cl lasillisesta on melko kova hinta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 26.07.2011
Rating: 0

Seinällä oli Rotissööri- kilpi , eikä se pettänyt. Maukas lounas, ystävällinen palvelu. Ravintola toimii vanhassa, vähän nukkavierussa talossa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 12€ Added: 15.06.2009
Rating: 2


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites