Unbekannt

Cafe-Restaurant Wolkoff

Note 4.5 / 5

Bewertungen (17)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Raikasta, omaperäistä, huolella valmistettua ruokaa. Elämys.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 35€ Hinzugefügt: 07.05.2017
Note 0

Jälleen huippulaatua.
Leipä oli erittäin hyvää ja sopivan suolaista, sen kanssa tarjottu paahdettu voi oli maukasta. Porotartar Dijon-jäätelön kera oli erinomaista. Pääruoan Viskilän kukonpoika oli mehevää ja annoksen porkkanat olivat erittäin maukkaita. Jälkiruoan Crème Brûlée ja mustaherukkasorbetti olivat täydellisiä. Tarjoilu oli ystävällistä ja ammattitaistoista. Ehdottomasti Lappeenrannan ykköspaikka! Alkuvuonna tarjottavat blinit ovat kulttimaineessa, ja pöytävarausta suositeltiin tekemään jo nyt!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 53€ Hinzugefügt: 29.08.2014
Note 0

Paahdettua siikaa, herne-puikulapyrettä ja ruohosipuli Hollandaisea.
Tämän lisäksi leipää ja keittiötervehdys, joka ilahdutti yksi syövää työmatkalaista kovin. On Lappeenrannassa muutakin kuin atomi ja vety :)

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 29€ Hinzugefügt: 27.05.2013
Note 0

Loistavaa! Toinen kerta tänä kesänä ja edelleen teki vaikutuksen: ruoassa ei ole oikaistu missään kohtaa, upea ulkonäkö, parhaat raaka-aineet ja todella herkullista. Paikan ilmapiiri tukee nautintoa. Hinta-laatusuhde erinomainen. Tästä pitää tehdä jokakesäinen perinne. Hyvänmielen paikka! :)

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 50€ Hinzugefügt: 25.07.2012 Vorherige Bewertungen ansehen (2)
Note 1

Loistavan makuisia, kauniita ruokia. Olin ravintolassa ulkomaalaisten vieraiden kanssa ja palvelu pelasi englanniksi hienosti.

Pidimme siitä, että tarjoilijat kertoivat annoksen ainesosat, kun annos tuotiin pöytään.

Alkuruoista paras oli kesäinen keitto, mutta myös poronfile carpaccio oli hyvää. Pääruoaksi valisimme kukonpoikaa, lammasta ja grillattua kuhaa. Kaikki annokset olivat todella maukkaita. Kukonpojan annoksen kaura yllätti positiivisesti.

Jälkiruoka ei pettänyt: Mansikkamaito oli juuri niin mansikkaista kuin piti, suklaa yrtteineen ja suolapähkinäjäätelöneen oli loistava.

Ainoa pieni miinus kuumuudesta. Ravintola on pieni ja kesähelteellä kuuma.

Tänne voi tuoda ylpeänä vieraita koti-ja ulkomailta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 50€ Hinzugefügt: 07.07.2012
Note 0

Erinomainen kokonaisuus. Söimme alkupalat, pääruoan ja jälkkärin.

Hienoja annoksia visuaalisesti ja myös maultaan.

Tänne ei kannata tulla kiireen kanssa, vaikka tarjoilu pelaakin nopeasti ja on erittäin ystävällistä. Nauttikaa ihmiset hyvästä ruoasta ja hyvin poikkeavasta miljööstä. Wolkoff on Lappeenrannan helmi ruokapaikkana.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 30.06.2012
Note 0

Sympaattinen ja kotoisa ravintola, jossa on mukava meininki, konstailematon palvelu sekä erinomainen hinta-laatusuhde. Ruoka on maukasta ja pärjää erinomaisesti pääkaupungin tähtipaikoille. Viinilista on monipuolinen ja sopivasti hinnoilteltu.

Aloitimme illallisen sampanjalasillisilla, joiden seurana nautimme pehmeää talon leipää. Seuralaiseni alkuruuaksi nauttimaa lammasterriiniä siivittivät kahdella eri tapaa valmistetut sipulit. Lammas oli pehmeänmakuista. Oma alkuruokani - sushin tapaan merilevään kääritty siika - oli upea kokonaisuus ja kekseliäs annos. Kala oli tuoretta ja lisukkeet hyvänmakuisia. Suositeltu pinot gris -viini toimi ruuan kanssa hyvin, eikä terriinin kanssa tarjoiltu Riojan alueen viinikään ollut kehno valinta.

Pääruokani oli yksi parhaista pitkään aikaan: kuhaa ja yrtti-perunagnoccheja. Myös kevätkananpoika chiantikastikkeella ja sienipappardelleillä kirvoitti kehuja. Kuhan kanssa tarjoiltiin ranskalaista rieslingiä, ja kanalle suositeltiin kevyttä punaviiniä - hyviä valintoja molemmat.

Pääruuan jälkeen keittiöstä kiikutettiin mustaherukanlehdistä valmistettu raikas granita, jonka jälkeen jaoimme juustolautasen portviinin kera. Juustot olivat hyviä, mutteivät mitenkään ihmeellisiä. Lajitelma sisälsi muun muassa roquefortia, comtea sekä punahomejuustoa. Lämmittävä portviini sopi juustojen seuralaiseksi.

Mansikoita ja ruusuntuoksua oli ihanan kepeä ja kesäinen jälkiruoka, johon moscatel-rypäleestä valmistettu viini sopi erinomaisesti. Seuralaiseni suklainen ganache sai seurakseen mustaherukkajäätelöä. Illallisen kruunasi digestiiveinä siemailtu sambuca.

Koko komeus kahdelta maksoi reilun 200€. Ilta oli onnistunut ja ruoka erinomaista - kaiken kaikkiaan nautittava kokonaisuus! Erityisen ilahduttavaa on löytää tällaisia ravintolahelmiä pääkaupunkiseudun ulkopuolelta. Wolkoffissa vallitsee lämmin tunnelma. Terassi on viihtyisä ja aurinkoinen. Jos jotain kritiikkiä on esitettävä, niin netissä oleva ruokalista ei täsmää ravintolan menun kanssa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 55€ Hinzugefügt: 11.06.2011
Note 2

Todella hyvä hinta-laatusuhde.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 35€ Hinzugefügt: 09.05.2011
Note 0

Alkuun tattijulienne joka muistutti enemmän sienimuhennosta, maku ok. Seuralaisen härkäpelmeni oli vanhan makuista, mutta liemi hyvää. Blini takuuvarma. Vasikanposki yksi parhaista ravintola-annoksista, päivän saalis nieriä jättikokoinen annos, vähempikin olisi riittänyt. Jälkkäreistä päärynäterriini omituinen, suklaa-banaani-kombo toimi. Annoksissa käytetty koristeena häiritsevän paljon syötäviä kukkia. Viinilista positiivinen yllätys, tasokas, jolta löytyy myös laatu portviiniä. Tarjoilu hieman hapuilevaa ja tilauksen teossa oli hoputuksen tuntua. Lasku viehättävästi käsin paperille laskettu.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 45€ Hinzugefügt: 11.12.2010
Note 1

Kävin keväällä äitini kanssa kokeilemassa Wolkoffia. Olin erittäin positiivisesti yllättynyt vaikka olinkin lukenut kehuja. Söin luomuhärkää ja äitini kanaa & polentaa. Molemmat annokset olivat erinomaisia.

Isolla marginaalilla paras ravintola johon olen Lappeenrannassa törmännyt. Hinnat ovat tietty korkeampia kuin useimmissa muissa mutta hinnalle saa myös vastinetta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 35€ Hinzugefügt: 02.11.2010
Note 1

Community

Bilder

Fans (5)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (3)


Standort

Kauppakatu 26, 53100 Lappeenranta - Route
05 4150 320
http://www.wolkoff.fi/

Options