tuukkavain

14 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (14)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Chef & Sommelier

Viisi kertaa olen käynyt syömässä kaiken mitä ravintola sillä hetkellä tarjoaa. Ruoka on olut koko ajan pelkkää parasta, uskomaton taju valmistustavoista ja ruokayhdistelmistä. Isoin arvostus raaka-aineita kohtaan. Juomasuositukset erinomaisia ja palvelu suomen mittakaavaan nähden monelle liian tuttavallista, mutta todellisuudessa aivan parasta mitä on.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 70€ Hinzugefügt: 17.07.2013
Note 1

Restaurant: Juuri

Sapas.
Söimme sapaslistan kaverin kanssa puoliksi. Tarjoilija vaihtui puolessa välissä, siitä miinusta. Onneksi vaihtui parempaan.
Kaikki 13 sapasta erittäin hyviä, pieni miinus turhasta aurinkosalaatista. Muuten kaikki käsittämättömän hyvää. Suosittelen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 35€ Hinzugefügt: 18.07.2013
Note 0

Restaurant: Tuk Tuk

Aina todella hyvää.
Yksi parhaista ravintoloista vastaamaan sitä mielikuvaa mikä minulla on thairuuista. Erittäin hyvät curryt ja myös muut ruuat. Sopivan pieni ruokalista ja hyvä palvelu. Usein ahdasta, mutta ei voi mitään.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 18.07.2013
Note 0

Restaurant: Pikku Jerusalem

Falafel!
Ruoka kaikin puolin erittäin maistuvaa, mutta en käsitä miksi herkullisen falafel/shawarma-annoksen kylkeen täytyy tarjoilla väsyneitä ranskalaisia ja turhaa salaattia. Falafel, liha ja hummus riittäisivät pitämään kaikkien mielen korkealla. Etenkin kun falafelit on selkeästi parhaita mitä näillä seuduilla on tarjottu.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 12€ Hinzugefügt: 17.07.2013
Note 0

Restaurant: Fulbari

Keskivertoa parempaa nepalilaista. Kaikki maut hienosti kohdallaan ja palvelu erittäin ystävällistä. Kovin tyhjä ravintola tasoon nähden, joka saattaa johtua sijainnista. Nepalilaisen ruuan ystävälle suosittelen paikkaa isosti ruuan takia.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 17.07.2013
Note 0

Restaurant: HOKU

Lounaalla käyty kolme kertaa ja viisi eri annosta syöty. Yhtä lukuunottamatta kaikki erinomaisia, hunajakuorrute eräässä kanassa niin makeaa, ettei kaikkea pystynyt syömään. Palvelu tasaista ja kiireeseen nähden suotavaa.
Kokonaisuutena erittäin suositeltava, sympaattinen pikku ravintola. Maut erittäin kohdallaan.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 12€ Hinzugefügt: 17.07.2013
Note 0

Restaurant: New Bombay

Hyvä, peruslaadukas intialainen oulun aseman kupeessa. Lounaslistalla paljon vaihtoehtoja niin kala-, kasvis- kuin lihansyöjillekin. Ruuan tulisuuden voi valita itse ja lounaalla naan-leivästä veloitetaan erikseen. Söin lounaalla keskivahvan lammascurryn. Lammas oli maukasta ja mureaa ja kastike oli maistuvaa. Kaverilta maistamani kana tikka ei ollut pahaa, mutta ei tehnyt suurta vaikutusta. Palvelu oli ystävällistä, mutta tarjoilijan suomen kieltä oli välillä vaikea ymmärtää. Hyvä intialianen ravintola jota voi hyvin suositella muillekin.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 11.06.2011
Note 0

Restaurant: Salve

Rehellistä perusruokaa. Olin kuullut paikan suurista annoksista, joten jätin alkuruuan tilaamatta. Ratkaisu oli oikea. Pääruuaksi tilasin Hirvi Wallenbergin pihvin. Murekepihvi oli kääritty pekoniin ja lisänä oli perunamuusia sekä karpalokastiketta. Maut olivat hyviä ja muusin koostumus oli hyvällä tavalla kotiruokamainen. Pihvi oli hieman kuiva, mutta maistuva, kunhan lisäsi hieman suolaa. Annos oli hyvää perusruokaa.
Jälkiruuaksi tilaamani räiskäleet mansikkahillolla ja kermavaahdolla olivat ehkä elämäni parhaat. Tuoreet ja loistavasti paistetut. Tarjoilijamme oli hyväntuulinen ja teki kokemuksesta paremman. Suosittelen nälkäisille mutkattoman ruuan ystäville.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 28€ Hinzugefügt: 01.07.2011
Note 3

Restaurant: Carusel

Miljöö sisällä on hieman huoltoasemamainen, näkymät terassilta mainiot. Ruoka on laadukasta ja hyvin valmistettua. Pizzat ovat kaupungin parhaimmistoa ja tällä kertaa syömäni luomukaritsa-bolognese-pasta oli maukas ja pasta loistavasti keitetty. Valikoimissa on myös mainioita viinejä. Tunnelma saattaa olla paikoitellen kolkohko, mutta itseäni se ei ole häirinnyt.
Maukasta ruokaa hienolla paikalla.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 14€ Hinzugefügt: 28.06.2011
Note 4

Restaurant: Bistro Helsinki 15

Kävin ystävän suosituksesta testaamassa Bistro Helsingin. Tarjoilija kertoi heti sisään päästyäni kuinka lounaskäytäntö heillä toimii. Tilasin päivän listalta pastaa, parsakaalia ja aurinkokuivattua tomaattia. Tunnelma ravintolassa oli miellyttävä ja rauhallinen. Salaattipöytä ja leipä olivat laadukkaita ja maukkaita. Saatuani pastan eteeni en voinut kuin ihmetellä miten hyvin tässä annoksessa oli onnistuttu ja miten yksinkertaisen maukas tuo annos oli. Yksi parhaista ellei paras pasta, jonka olen suomessa syönyt.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 11.06.2011
Note 5


Bilder


Followers

Es folgen (1)