jsalokan

138 Bewertungen

Rauhallinen, erilaisen hyvää ruokaa, kohtuuhinnalla.

Abzeichen

Top Kritiker: Die meisten Bewertungen (Top 5%)
Qualitäts-Kritiker: Die meisten + Kennzeichnungen erhalten

Blog link

Bewertungen (132)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Iloinen yllätys. Tampereen Stefan käynnin jälkeen en odottanut liikoja, mutta yllätyin iloisesti. Tarjoilijamme oli erityisen iloinen ja avulias ja jaksoi vehdata viinivalintojemme kanssa. Kaikki kehuivat valitsemiaan pihvejä ja itse olin erityisen yllättynyt yhdestä parhaista poron fileistä mitä olen syönyt. Menen mielelläni toistekin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 55€ Hinzugefügt: 04.02.2013
Note 0

Restaurant: Kosmos

Perinteinen ravintola ydinkeskustassa. Täällä voi kokea aidon suomalaisen ravintolaelämyksen niin hyvässä kuin pahassa. Paikka toimii mainiosti jos haluat työ -tai kaveriporukalla istua iloista iltaa nauttien suomalaisen keittiön makuelämyksistä. Ruoka ei ole aivan sieltä parhaasta päästä ja palvelussa on tiettyä pikanttia särmää, mutta kokemuksena hauska kun sen sellaisena osaa ottaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 45€ Hinzugefügt: 03.10.2012
Note 3

Restaurant: Ravintola Heinätori

Suositeltava kokemus. Söimme lounaslistalta alkuun parsaa ilmakuivatulla kinkulla ja uppokeitetyllä munalla. Hyvä, vaikka kastike munan lisäksi tuntui vähän liialta. Pääruokana porsaan poskea, joka olikin oikein erinomaisesti valmistettua. Myös lisukkeet kohdallaan. Jälkiruoka aika yllätyksetön mousse. Tarjoilu pelasi ja omistajallakin oli aikaa rupatella hetkinen. Tänne kannattaa kävellä keskustastakin.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 39€ Hinzugefügt: 08.05.2013
Note 1

Restaurant: Casseli

Söimme lauantaiselta lounaslistalta. Erinomainen alkupalapöytä kuului hintaan. Tarjolla oli erilaisia kaloja ja terriinejä sekä salaatteja. Hyvin tehtyjä laadukkaista aineista. Pääruokavaihtoehtoina oli paistettua ahventa tai liha (olikohan metsäpeuraa). Molemmat annokset olivat syöjien mielestä maukkaita ja omassa kalassani pidin varsinkin kastikkeista. Vaikka hintataso saattaa tuntua lahtelaisittain kalliilta, ei se sitä kuitenkaan ruoan tasoon nähden ole. Erinomainen palvelu.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 26€ Hinzugefügt: 21.04.2013
Note 0

Restaurant: Ravintola Strindberg

Joulumenu pari iltaa ennen aattoa. Paikka oli täynnä (myös muutama pikkujulkkis) ja kiireinen mutta pienen odottelun jälkeen paikat löytyivät (ilman varausta).
Alkuruuaksi toast skagen jokiravuista, jotka mielestäni maistuivat vähän liikaa säilykeliemelle. Pääruuaksi haudutettua hanhen rintaa tattirisotolla. Erinomainen annos. Jälkiruokana melko tavanomainen omenastruudeli, varsinkin kastike olisi kaivannut paksuutta. Kokonaisuutena pidin paikasta, sen rennosta tunnelmasta ja ystävällisestä palvelusta. Tulen käymään toistekin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 60€ Hinzugefügt: 02.01.2013
Note 0

Kaverin toiveesta kävimme täällä joululounaalla. Mukava paikka ja ilmapiiri sekä ystävällinen henkilökunta. Paikka oli melko täynnä ja kiireinen mutta palvelu pelasi silti mainiosti. Odotin hieman enemmän ruualta. Alkuruokana lohimousse (hyvä) ja marinoitua lohta (ei ihan minun makuuni). Pääruuaksi melko pieni annos valmiiksi leikattua pihvilihaa. Kastike vaatimaton. Kohtalainen jälikruoka. Tämän vierailun perusteella vähän ylikehuttu paikka, mutta täytyy kokeilla vielä toistekin jos tilaisuus tulee.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 50€ Hinzugefügt: 02.01.2013
Note 0

Restaurant: Belge bar&bistro

Täällä on tullut syötyä hyviäkin annoksia ja nytkin seuralaisen simpukat olivat oikein hyviä maukkaassa kastikkeessa. Meillä muilla sitten oli pari erilaista pasta-annosta ja ne kyllä olivat, no, vaatimattomia. Eli ylikypsää pastaa ja mauttomia kastikkeita. Tarjoilu sujui kun muisti rennon eurooppalaisesti itse pyytää mitä tarvitsi.
Paljon oli lauantai-iltapäivänä turisteja ja muita satunnaisen näköisiä kävijöitä, ehkä muut jo tietävätkin paikan tason?

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 18€ Hinzugefügt: 19.09.2012
Note 2

Restaurant: Rice Garden

Iltapalaa pienelle työporukalle listalta. Paikan sisustus vaatimaton mutta ilmapiiri rento ja tarjoilu ystävällistä. Itse ruoka edusti normaalia Helsingin sushitasoa, siis aika keskivertoa tavaraa. Jos kohdalle sattuu voin käydä toistekin, muutoin kunnon sushin etsintä jatkuu...

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 19.09.2012
Note 1

Restaurant: Salutorget

Positiivinen yllätys. Sitä aina pelkää että turistit ohjaavat liiaksi näiden parhailla paikoilla olevien ravintoloiden tarjontaa, mutta täällä ruoka on hyvää kotimaista laatua, joskin aavistuksen kallista omalle kukkarolle. Paikka on näkemisen arvoinen ja palvelu pelaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 45€ Hinzugefügt: 18.10.2012
Note 0

Restaurant: Sokos Hotel Valjus

Hotellin alakerrassa on kahvila ravintola Sulo. Otimme listalta pari sellaista 'hienompaa' ja kalliimpaa hampurilaista. Pettymys. Ainut edes sinnepäin oleva asia oli kotitekoinen sämpylä, mutta keltainen 'juusto' oli onneton ja pihvi kuivanpuoleinen korppu. Lisukkeena ällön makuinen dippikastike sekä haaleat ja pehmeän löysät maalaisperunat.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 19€ Hinzugefügt: 19.09.2012
Note 0


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites