Öffnet um 12:00

Ravintola Strindberg

Note 3 / 5

Kundenerfahrung

Vegetarian
Diät
Gratis wifi

Bewertungen (49)

Söimme lihapullat, jotka olivat ok . Hanhea kahdella tapaa, ok, paitsi parmesaani perunat eivät maistuneet oikeen miltään. Palvelu oli todellakin ylimalkaista, ei yhtään mitään ylimääräistä huomiota, vertaa kiitos tai ole hyvä, tai muutakaan !
Olisimme ottaneet myös jälkiruokaa, mutta kun ei sitten enää saatu mitään huomiota päätimme ottaa vaan laskun, joka tulikin sitten nopeasti.
Pettymys !!!!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 23.10.2019
Note 0

Vielä pari vuotta sitten olisin antanut tälle paikalle huomattavasti paremman arvostelun, mutta valitettavasti taso on tippunut viime vuosina. Paikka on kuitenkin edelleen loistava paikka liiketapaamisiin ja ravintolasta asiakas saa sitä mitä haluaa ja ihan kunnon annoksina. Ennen palvelu oli huippua, nyt jää yleensä kohtuulliselle tasolle. Työntekijät ovat avoimesti avautuneet siitä, ettei uusi omistaja arvosta heitä samalla tavalla kuin vanhaan aikaan. Silti ehdottomasti käymisen arvoinen paikka kerran pari kuukaudessa.

Jälkiruuaksi kun valitsee köyhät ritarit, niin elämä taas hymyilee!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 60€ Hinzugefügt: 12.05.2019
Note 0

Kiireetön, huomaavainen palvelu, klassinen, erinomainen ruoka, ja miellyttävän rauhallinen tunnelma yläkerrassa (alakerrassa häiritsevää musiikkia, muttei onneksi kuulunut yläkertaan).

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 46€ Hinzugefügt: 09.02.2018
Note 0
Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Strindberg on ehdoton luottopaikkani. Täältä ei ehkä saa uusimpia trendiruokia, mutta klassikoiden ystävälle tämä ravintola on nappivalinta. Laatu on tasaisesti korkea sekä annoksissa että palvelussa, ja tunnelma on Helsingin parhaimpia. Arvostan erityisesti kaiuttimista soivaa ysäriräppiä ja ruudullisia pöytäliinoja, jotka himmentävät onnistuneesti liikaa hienostelua. Kokemuksen maksimoinniksi tilaa alkuun kirjastobaarista cocktail, pyydä ikkunaloosipöytä ja tilaa Rydbergin pannu (oli sitä listalla tai ei, saat sen). Itse tilaan yleensä 3 ruokalajin menun.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 50€ Hinzugefügt: 20.10.2017
Note 0

Quite ok food. Nothing special but ok. Traditional place with long history

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 25€ Hinzugefügt: 19.10.2017
Note 0

Asiantunteva ja ystävällinen palvelu. Ruoka hyvää.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 47€ Hinzugefügt: 27.11.2015
Note 0

Classical location, classical interior, classical menu: exactly what you are hoping for with friendly and relaxed upper scale atmosphere with normal prices. I warmly recommend.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 21€ Hinzugefügt: 08.06.2014
Note 0

Useamman kerran perusteella ruoka on aina ollut laadukasta ja maukasta. Annokset ovat lähinnä klassikkoja, mutta hyvin tehtyjä sellaisia. Etenkin hiillostettu lohi on aina ollut erinomaista. Palvelu on sujuvaa ja ystävällistä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 25€ Hinzugefügt: 03.02.2014
Note 1

Söimme täällä alkusyksystä. Miellyttävä, lämminhenkinen tunnelma. Nuori tarjoilija erittäin ystävällinen ja hallitsi viinilistan ulkoa ja osasi suositella juuri sopivaa viiniä. Alkupaloina mozzarella- ja caesar-salaattia, jotka hyvin maustettuja ja maukkaita. Pääruokana metsästäjänleipä sekä hiillostettua nieriää, joista ensimmäinen oli juuri sitä, mitä tilattiinkin. Nieriä ja punajuuririsotto maukkaita, vaikka lisukkeena olleen fenkolin maku olikin aivan liian hallitseva. Jälkiruoat olivat hyviä. Kyllä tänne menee toistamiseenkin, jos kaipaa viihtyisää ruokaravintolaa ja hyviä makuelämyksiä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 50€ Hinzugefügt: 02.12.2013
Note 1

Kuuluu Royal ravintola -ketjuun, mikä näkyy annosten pienuudessa ja karkeassa ylihinnoittelussa. Kolme jättiravun pyrstöä muutaman salaattilehden päällä ja lusikallinen palsternakkapyreetä: 15,60 €. Kaksi pientä palaa nieriää ja niukasti punajuurisottoa: 26,70 €. Oli pakko mennä nakkikioskille.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 70€ Hinzugefügt: 28.09.2013
Note -2

Community

Bilder

Fans (8)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..


Standort

Pohjoisesplanadi 33, 00100 Helsinki - Route
+358 9 6128 6900
http://www.strindberg.fi/fi/etusivu/

Options