Kitchen is open

Globe

bold and authentic
Rating 4.1 / 5

At Glogatan 4 we thrive to be experimental and open, not to stick to old habits and patterns. To follow our path vigorously, with passion.


Customer experience

Vegetarian

Reviews (31)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Hyvä lounas hyvällä hintaa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 29.08.2014
Rating: 0

Piipahdettiin drinkeille ja ruokailee illalla. Ruoka oli shut. koht. hyvää, sanoisin keskivertoa parempaa. Jälkiruuaksi otettiin drinkit baarista, jotka oli varmasti parhaimmat mitä olen ikinä kokeilut. Suosittelen kokeilemaan cocktaileja!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 28€ Added: 07.07.2014
Rating: 0

Valitettavasti tuli eksyttyä syömään kun hotellissa oltiin. Mitäänsanomaton kuvailee parhaiten kokemusta. Drinkit baarissa samaa kaavaa ruoan kanssa kun vertaa Helsingin nykypäivän tasoa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 50€ Added: 07.07.2014
Rating: 0

Stayed in the hotel and had a two course dinner here. Highly overpriced food with just ok taste. There use to be a nice Bar in the hotel, just couldn't find it anymore!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 45€ Added: 08.12.2013
Rating: 0

Aiempia arvostelua lukiessa tulee mieleen onkohan paikassa vaihtunut ravintoloitsija, sillä kokonaisuus on kyllä aivan eri mitä ennakkoon odotimme.
Syötyämme kaksi täysin einestasoista alkusalaattia lohesta ja häränlihasta sekä pari pääruokaa ei voi kuin ihmetellä hintatasoa, joka kuitenkin on reilusti Helsingin keskitason yläpuolella. Saamamme palvelu ei mitenkään kokemusta parantanut, kun tyhjässä ravintolassa piti odotella kaikkea.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 50€ Added: 26.09.2013
Rating: 0
     
     
     
Experience: À la carte Added: 05.09.2013
Rating: 0

Olimme yötä hotellissa ja piipahdimme illallisella. Ruokalista perus hotellimeininkiä, lapsetkin huomioitu pizzoineen ja burgereineen. Söimme kolme ruokalajia, alkuun kampasimpukkaa ja italialaistyylisen salaatin, pääruoaksi pihviä ja lohta ja jälkkäriksi mustikkaa ja jäätelöä. Päällimmäisenä mieleen jäi heikko hinta-laatusuhde. Erityisesti pääruoat olivat kyllä heikkolaatuisia ja aika mielikuvituksettomia tämän tason hotelliin. Odotimme huomattavasti enemmän näillä hinnoilla (esim.lohimedalonki ja kasviksia 26€) ja tämän kolmen ruokaljin hinnalla syö jo paremmassakin paikassa. Lisäksemme paikalla oli vain pari pöytää, mutta tarjoilu oli silti vähän hidasta. Menee mielestäni samaan kategoriaan muiden hotelliketjujen ravintoloiden kanssa,. Plussaa kivasta miljööstä ja hyvästä valikoimasta laseittain saatavia viinejä!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 48€ Added: 02.09.2013
Rating: 0

Menimme hyvien arvostelujen perusteella testaamaan paikan. Pettymys oli valtaisa, kun selvisi ettei tarjolla ole kuin terassilista koko, jonka kaksi salaattia, pizzaa ja hampurilaista eivät kyllä monipuolisuudellaan huimaa.
Juustopizza oli jotenkin tunkkaisen makuinen. Hampurilainen naudanlihasta oli ihan ok, mutta tähän hintaan odottaa isompaa sekä jotain muuta kuin pussiperunoita. Lohisalaatti taas oli lähinnä vitsi, pääraaka-ainetta n.80g ja hintaa yli 20€.
Kokemuksesta tuli mieleen lähinnä puolivalmiste-Rosso, isommalla hintalapulla ja huonommalla valikoimalla tosin. Drinkit maistuivat kyllä baarissa. Valitettavasti emme voi tämän käynnin perusteella kuitenkaan suositella.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 19.07.2013
Rating: 0

Possunpää,loistava makuelämys. ..suosittelen kokeilemaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 65€ Added: 08.05.2013
Rating: 0

Aivan loistavaa ruokaa ja poikkeaa todella Helsingin muista vanhan linjan huippu paikoista. Uusi maistelu menu oli jälleen huikea, yllätyksellinen ja niin täynnä makuja. Vaikea nostaa esille kohokohtia, kun kaikki annokset olivat varmaa ilotulitusta ja jollain tavalla uutta sekä loistavalla tavalla erilaista. Ulkomaalaiset "food fanatic"vieraamme olivat häkeltyneitä scandi ruuasta ja sanoivat tässä olevan "easily star material". Kuusi ruokalajia tähän hintaan tuntui erittäin kohtuulliselta hinnalta. Palvelu oli todella hyvää, mutta hieman hidasta. Viinit olivat hyviä hinta/laadultaan ja kotimainen kuohuva Hermanni aivan huikeaa! Ikäviksemme kuulimme ettei lounasta ole enää tarjolla?! Seuraavaksi maistelemaan ala carte lista! NAM!!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 69€ Added: 20.04.2013
Rating: 0


Location

Kluuvikatu 4, 00100 Helsinki - Route
+358(0)958409445
http://glohotels.fi/hotellit/glo-hotel-kluuvi/ravintolat/ravintola-globe

Options