TapaniV

35 reviews

Badges

Top critic: Reviewed the most(Top 5%)

Blog link

Reviews (33)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Big Mama's pizza

Foodoran kautta tilattu mereneläväpitsa maistui pelkästää huomattavan voimakkaalle makealle chili-kastikkeelle (jota ei edes mainittu), Etna-pitsakaan ei ollut syöjän makuun, salami-paprika-kombo dominoi, katkaravut eivät maistuneet (voi olla makuasiakin). PItsapohjat myös paksuhkot. En usko, että kokeilen uudestaan, on enemmän "etnopitseria" kuin pitseria (jotkut ehkä pitävätkin ;)

     
     
     
Experience: À la carte Added: 20.11.2017
Rating: 0

Restaurant: Krog Roba nordic

Perjantai-illan päätteeksi pistäydyimme, varaus sujui letkeästi, samoin vastaanotto, söimme vege-menyyt, ruoka oli oikein hyvää, alun kurkkugazpacho tarvitsi suolla (ja vegeä on vaikea tehdä). Viinisuositukset olivat ok, eivät ainakaan huonoja. Jos jostain täytyy moittia: alkudrinkit olivat vielä juomatta, kun ruoka ja viini tuli, ja koska olimme ilalla myöhään, henkilökunta järjesteli tilan aamiaista varten. Sisustus oli moderin ja kodikas, mustaa, kultaa, kuvioita.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 16.08.2016
Rating: 0

Restaurant: Passio Keittiö ja Baari modern european

Suosittelen lämpimästi ;) ainoa pienehkö ongelma salin lämpötila.

3 ruokalajin menu, kaksi keittiön tervehdystä, kaikki ruoka tasalaatuisen erinomaista, viini kohdallaan, tarjoilut persoonallista, paikka trendikäs, mutta rento (ja kuuma!). Erittäin hyvä kokemus! Menen uudestaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 49€ Added: 19.06.2015
Rating: 1

Restaurant: Ravintola Bronda modern brasserie food

Trendikäs paikka, ystävällinen, mutta hajanainen tarjoilu (ainakin 5 eri tarjoilijaa). Kokeellisia (pieniä) annoksia, maut eivät aivan tasapainossa, viinisuositukset ok (valkoviini liian hedelmäinen), jälkiruoat parasta. Suosittelen, mutta varautukaa maksamaan trendilisä ;)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 33€ Added: 09.05.2015
Rating: 1

Restaurant: Pure Bistro

Epäonnistunut ilta. ..

Meitä oli kolme, söimme yhden alkuruoan, pääruoat ja kaksi jälkiruokaa. Teen itse paremman gazpachon, ahven oli pilattu karvaalla pinaattimuhennoksella ja makealla fenkolihillokkeella, jälkiruoista mansikkamaito ei maistunut mansikalle eikä suklaajälkiruoka yhtään suklaalle. Lisäksi jälkimmäinen oli "pyyhkäisty" lautaselle niin, että se näytti lähinnä koiran nuolasulta (valitan ylikriittisyyttä, mutta en ollut tyytyväinen).

Paikka ja tarjoilut olivat mutkattomat ja miellyttävät.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 06.09.2014
Rating: 3

Restaurant: Juuri finnish

MIellyttävä kokemus, mutta ei vau.

Sapakset hyviä, vähän liikaa majoneesia eri ruoissa, kuha hyvää, jälkiruoka herkullista, viinit kohdallaan, tarjoilu ja paikka mutkaton ja tyylikäs. Menisin uudestaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 47€ Added: 06.09.2014
Rating: 0

Restaurant: Pure Bistro

Kävimme "väliajalla" eli lounaan jälkeen ja ennen illallista. Tarjolla oli pelkästään katkarapusalaatti, joka oli maukas mukavan hienostuneella miedolla tavalla. Viini oli hyvää ja suositus sopi. Palvelu oli ystävällistä, mutta hajanaista. Sisäpihan terassi on hieno, täytyy toivoa vielä parempia ilmoja (lämmityslaitteet olisivat tietysti hyvä lisä...)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 25.07.2012
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Teatteri restaurant

Hieno sisustus, luultavasti kaupungin paras palvelu (lämmin, luonteva, ammattitaitoinen), herkullinen ruoka (talon hampurilainen ihan must) ja osuvat juomasuositukset. Paikka ei ole halpa, mutta hintansa väärtti.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 22€ Added: 26.08.2014
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Teatteri restaurant

Pistäydyimme päivällisellä ja yllätyimme positiivisesti: aivan ihana ja luonteva palvelu, elegantti sisustus (josta tarjoilija osasi kertoa paljon), ruokana talon hampurilainen, joka oli valmistettu juuri ohjeiden mukaan, ja viinisuositukset (saatavina laseittain) nappiin. Ehdottoman laadukas ravintolakokemus.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 23€ Added: 05.01.2014
Rating: 0

Restaurant: India Tandoor indian
     
     
     
Experience: À la carte Added: 06.07.2014
Rating: 0


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites