maxis

3 reviews

Badges

Blog link

Reviews (2)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Lyon french

La 27. 3.2010.

Hinta sisälsi alkuruoan, pääruoan (kuha) ja jälkiruoka, ja veden (Veen, 7,50 btw). Pullo valkkaria 48e. Ihan ok, "vetistä", mutta sopi kaiken kanssa.

Ruoan valinta oli hankalaa pähkinäallergian vuoksi. Mihinkään ruokaan ei oltu merkitty mitä ne sisälsivät, ja tarjoilija ei osannut suositella tilalle toista annosta vaan listaa oli alettava pläräämään uudestaan. Merianturaa olisi pitänyt kyllä maistaa, mutta annoksen hinta yksin oli 37e ja se oli kyllä 68e setissä. Annos näytti hyvältä ja tuoksui ihan voissa paistetulta.

Alkuruoan hummerikeitto oli hyvä. Jos ise tekisin sen, maustaisin sen ripauksella chililä. Mutta ok.

Kuha ei ollut kummoinen, tomaattikastike hyvä. Risotto ok. Toivoin makua lisää.

Jälkiruoka oli itselle pettymys. Pohjana ollut "marjapiirakan" pohja maistui leivinjauheelta tms. (jäätelöä ja poikkeuksellisesti viikunaa, joka tosin oli hyvä yhdistelmä! Pohja vain pilasi makua. Ei pahaa, mutta pohjassa ollut maku oli ikävä)

Valitsemamme ruoka oli hyvää mutta ei mitenkään ylivertaista. Ulkonäkö hyvä. Makua olisi voinut olla enemmän. Se jäi latteaksi ja mitään ruokamuistini ei enää muista. Ei siis mikään wau. Tämä ei tarkoita että ruoka olisi ollut mitenkään kelvotonta! Voin suositella ravintolaa mikäli oopperaan on menossa tai muuten vain siellä päin.

Pöytien lähekkäisyys ei ole ongelma. Paikka oli aivan täynnä ja mitään ongelmia sen suhteen ei ollut. Toki siellä saa kuunnella muiden juttuja jos oma seura on tylsää :) Itsellä ei ollut.

Tarjoilija oli ystävällinen ja muuten kaikki meni hyvin, paitsi toivoisin, että tarjoilija salamana suosittelee toista annosta, joka on suurinpiirtein tyyliltään sama mikäli asiakas ei voi syödä jotain ruokaa. Tai käy vaikka kysymässä keittiöstä. ;)

Olisi vain pitänyt ottaa sitä merianturaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 62€ Added: 29.03.2010
Rating: 3

Restaurant: Ravintola Tammi European

Monta kertaa tullut käytyä. Hieman tyyris mutta ainoa laatupaikka Vantaalla.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 50€ Added: 27.12.2009
Rating: 1


Images


Followers