Closed now

Ravintola Strindberg

restaurant
Rating 4.3 / 5

Katutaso on auki maanantai ja tiistai klo 9-22 ja sunnuntaisin klo 10-20.


Customer experience

Vegetarian
Special diets
Free wifi

Reviews (48)

Vielä pari vuotta sitten olisin antanut tälle paikalle huomattavasti paremman arvostelun, mutta valitettavasti taso on tippunut viime vuosina. Paikka on kuitenkin edelleen loistava paikka liiketapaamisiin ja ravintolasta asiakas saa sitä mitä haluaa ja ihan kunnon annoksina. Ennen palvelu oli huippua, nyt jää yleensä kohtuulliselle tasolle. Työntekijät ovat avoimesti avautuneet siitä, ettei uusi omistaja arvosta heitä samalla tavalla kuin vanhaan aikaan. Silti ehdottomasti käymisen arvoinen paikka kerran pari kuukaudessa.

Jälkiruuaksi kun valitsee köyhät ritarit, niin elämä taas hymyilee!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 60€ Added: 12.05.2019
Rating: 0

Kiireetön, huomaavainen palvelu, klassinen, erinomainen ruoka, ja miellyttävän rauhallinen tunnelma yläkerrassa (alakerrassa häiritsevää musiikkia, muttei onneksi kuulunut yläkertaan).

     
     
     
Experience: À la carte Price: 46€ Added: 09.02.2018
Rating: 0

Strindberg on ehdoton luottopaikkani. Täältä ei ehkä saa uusimpia trendiruokia, mutta klassikoiden ystävälle tämä ravintola on nappivalinta. Laatu on tasaisesti korkea sekä annoksissa että palvelussa, ja tunnelma on Helsingin parhaimpia. Arvostan erityisesti kaiuttimista soivaa ysäriräppiä ja ruudullisia pöytäliinoja, jotka himmentävät onnistuneesti liikaa hienostelua. Kokemuksen maksimoinniksi tilaa alkuun kirjastobaarista cocktail, pyydä ikkunaloosipöytä ja tilaa Rydbergin pannu (oli sitä listalla tai ei, saat sen). Itse tilaan yleensä 3 ruokalajin menun.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 50€ Added: 20.10.2017
Rating: 0

Quite ok food. Nothing special but ok. Traditional place with long history

     
     
     
Experience: Lunch Price: 25€ Added: 19.10.2017
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Asiantunteva ja ystävällinen palvelu. Ruoka hyvää.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 47€ Added: 27.11.2015
Rating: 0

Classical location, classical interior, classical menu: exactly what you are hoping for with friendly and relaxed upper scale atmosphere with normal prices. I warmly recommend.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 21€ Added: 08.06.2014
Rating: 0

Useamman kerran perusteella ruoka on aina ollut laadukasta ja maukasta. Annokset ovat lähinnä klassikkoja, mutta hyvin tehtyjä sellaisia. Etenkin hiillostettu lohi on aina ollut erinomaista. Palvelu on sujuvaa ja ystävällistä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 03.02.2014
Rating: 1

Söimme täällä alkusyksystä. Miellyttävä, lämminhenkinen tunnelma. Nuori tarjoilija erittäin ystävällinen ja hallitsi viinilistan ulkoa ja osasi suositella juuri sopivaa viiniä. Alkupaloina mozzarella- ja caesar-salaattia, jotka hyvin maustettuja ja maukkaita. Pääruokana metsästäjänleipä sekä hiillostettua nieriää, joista ensimmäinen oli juuri sitä, mitä tilattiinkin. Nieriä ja punajuuririsotto maukkaita, vaikka lisukkeena olleen fenkolin maku olikin aivan liian hallitseva. Jälkiruoat olivat hyviä. Kyllä tänne menee toistamiseenkin, jos kaipaa viihtyisää ruokaravintolaa ja hyviä makuelämyksiä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 50€ Added: 02.12.2013
Rating: 1

Kuuluu Royal ravintola -ketjuun, mikä näkyy annosten pienuudessa ja karkeassa ylihinnoittelussa. Kolme jättiravun pyrstöä muutaman salaattilehden päällä ja lusikallinen palsternakkapyreetä: 15,60 €. Kaksi pientä palaa nieriää ja niukasti punajuurisottoa: 26,70 €. Oli pakko mennä nakkikioskille.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 70€ Added: 28.09.2013
Rating: -2

Bakfickan lounas. Galleria Esplanadin (ent Kämp Galleria) yläkerroksessa, nimensä mukaisesti Strindbergin takataskussa on oiva lounaspaikka. Sopii smart casual edustuslounaisiin loistavasti, sen verran tyylikäs, muttei liian hieno, paikka on.

Tavallista, mutta tasokasta suomalaista kotiruokaa on tarjolla buffetista, josta saa 9,70e hintaan valita lautaselleen kahdesta eri pääruoasta tai vaikka molemmista.

Harmi, että jos keittoa ottaa, hinta pompsahtaa 12,50 euroon. Salaattipöydän valikoima ei ole suuren suuri, mutta tuore ja laadukas sekin.

Miinusta ahtaasta noutokulmauksesta ja wc-tilojen hieman hankalasta lokaatiosta.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 11.09.2013
Rating: 1


Location

Pohjoisesplanadi 33, 00100 Helsinki - Route
+358 9 6128 6900
http://www.strindberg.fi/fi/etusivu/

Options