Levoton77

9 reviews

Badges

Blog link

Reviews (9)

Restaurant: Cafe Ursula café-restaurant

Kesäisin suosikki lounaspaikka. Itse valitsen aina buffan lounaaksi, jossa on yleensä ihan ok ruoka. Toisaalta heidän lounashinnoilla yhtään vähempi olisi asiakkaiden ryöstämistä. Paikka on loistava ja terassi Stadin parhaita. En kyllä tulisi muulle kuin lounaalle kyseiseen paikkaan. Ei mielestäni sovi iltaruokailuun, mikä pitää paikkansa myös usean muun hyvän lounaspaikan suhteen Toisaalta en taas menisi ikinä lounaalle Saslikkiin vaikka rakastankin sitä iltaisin...

     
     
     
Experience: Lunch Price: 14€ Added: 12.05.2019
Rating: 0

Alkuun tämä oli virkistävä uutuus meille lihansyöjille. Laatu alkoi kuitenkin laske ensimmäisen puolen vuoden jälkeen ja nyt paikka on totaalisen eri kuin avattaessa. Viimeksi kun olin syömässä täällä, niin tarjoilija ei osannut kertoa mitä kastikkeessa on, kun käyttävät valmista tavaraa! Ystävällinen tarjoilija, jonka koulutus oli kyllä jäänyt puolitiehen niin ruuasta kuin juomista. Todella ala-arvoista asiakkaiden aliarviointia. Tuskin tulee noilla hinnoilla ja laaduilla enää montaa vuotta pyörimään Korkeavuorenkadulla. Se mikä Tampereella menee kaupaksi, ei välttämättä oikein sovi Stadiin valitettavasti.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 70€ Added: 12.05.2019
Rating: 0

Restaurant: Holiday neighborhood restaurant

Ruoka oli kyllä hyvää, mutta suppea kasvis-/kalamenu voi olla aika rajoittava tekijä suuremmassa seurueessa. Näitä ruokia taas kuuluisi jakaa koko seurueen kesken. Tämä ei taas miellytä kaikkia. Omasta mielestäni ruoka on aika hyvällä tasolla, vaikka mausteita voisikin joidenkin annosten osalta käyttää reilummin. Täällä ei kyllä riitä pelkkä suomenkielen taito, sillä ainakin itselläni on ollut useampaan otteeseen pelkkää englantia vääntävä tarjoilija. Palvelu on erittäin rentoa ja nuorekasta, joka voi tökki hiukan varttuneempien herrojen ja rouvien keskuudessa. Raaka-aineisiin nähden hinnat ovat pilvissä, vaikka muuten hintataso asettuu siihen keskikastiin. Hiukan tulee sellainen olo, että täällä tehdään kaikki toisin kun halutaan olla niin cooleja. En usko, että tästä tulee mikään pitkäaikainen menestystarina.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 60€ Added: 12.05.2019
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Strindberg restaurant

Vielä pari vuotta sitten olisin antanut tälle paikalle huomattavasti paremman arvostelun, mutta valitettavasti taso on tippunut viime vuosina. Paikka on kuitenkin edelleen loistava paikka liiketapaamisiin ja ravintolasta asiakas saa sitä mitä haluaa ja ihan kunnon annoksina. Ennen palvelu oli huippua, nyt jää yleensä kohtuulliselle tasolle. Työntekijät ovat avoimesti avautuneet siitä, ettei uusi omistaja arvosta heitä samalla tavalla kuin vanhaan aikaan. Silti ehdottomasti käymisen arvoinen paikka kerran pari kuukaudessa.

Jälkiruuaksi kun valitsee köyhät ritarit, niin elämä taas hymyilee!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 60€ Added: 12.05.2019
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Teatteri restaurant

Yksi niitä ravintoloita, johon yleensä pääsee ilman varausta vaikka sijaitseekin keskeisellä paikalla. Paikka on hiukan mitään sanomaton. Voisi olla hyvin laatu hotellin brasseria, jolloin sitä voisi pitää kelpo suorituksena. Kaikille kaikkea ystävällisen palvelun kera, mutta ei tästä paikasta jää mitään lapsille kerrottavaa. Soveltuu loistavasti esimerkiksi bisnespalavereihin. Taso ehkä hiukan kärsinyt palvelussa sen jälkeen kuin liityi osaksi pörssiyhtiötä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 60€ Added: 12.05.2019
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Saslik russian

Stadin paras venäläinen ruokapaikka, mutta se myös näkyy valitettavasti loppulaskussakin. Erittäin hyvä palvelu ja vodka kyllä virtaa asiakkaan niin halutessa! Iivan miekka on heittämällä yksi Stadin parhaista liha-annoksista.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 80€ Added: 12.05.2019
Rating: 0

Restaurant: Niska Helsinki

Ok pizzeria, mutta verrattaessa muihin tuoreisiin laatupizzerioihin suoritus jää vähintään keskikertaiseksi sähköuunilla paistetuksi lätyksi ok raaka-aineilla.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 12.05.2019
Rating: 0

Restaurant: Kosmos finnish

Aito suomalainen ravintola legenda. Ikinä en ole saanut huonoa ateriaa täältä. Soveltuu parhaiten pitkiin lounaisiin. Pieni miinus tulee siitä, että paikka on poistanut listalta sieni juliennen. Palvelu on ehkä hiukan vanhoollista ja ei aina maailman ripeintä. Mielestäni kuuluu kuitenkin paikan "luonteeseen". Onneksi eivät ole remonteissa koskeneet sistukseen. Sisustuksen uusiksi tekeminen tappais tämän instituution. Oma suosikkini on paikan wiener schnitzel. Blinit alkuun vodkan kera, niin a vot ihmisen on hyvä olla!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 60€ Added: 12.05.2019
Rating: 0

Vihdoinkin Stadissa on aito amerikkalainen bbq-paikka ruuasta palveluun. Tarjoilija ei ollut ehkä maailman ammattilaisin, mutta todella ystävällinen. Ruoka oli taas juuri sellaista, jota paikka lupaa "as real as it gets". Tämän kesän oma vakkarini. Pisteet vielä vierasvenelaiturista. Ehdottomasti paras ravintola niin ruuan, palveluin kuin hinta-laatusuhteen osalta, jonne pääsee veneellä!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 40€ Added: 12.05.2019
Rating: 0


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites